- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Kız anam kocam da şu an hiç isinmayan ayaklarini ısıtma derdindeHemen anladım belinde ağrımışmış tok dik oturdum arabada falan bahanen hazır yemezler o mum yanacak bu geceBirbasak duy duy beli ağrıyormuş
İnstgramından bak takip et bana hakvereceksinKıslar bu ay elendim ben adetim bitsin ovülasyon yapcam şimdiden alayım diyorum ..Sizce ne marka alayım?
Sen orda öyle dur adam sana işaret çakıyor hatun dondum diyor anlamıyorsunKız anam kocam da şu an hiç isinmayan ayaklarini ısıtma derdindesu torbası falan hazırlıyor ah masum kocam
Teşeşkürler canım nette Laboquik ve prodoctor görüyorum.nası acaba ?İnnovita çok hassas çoğu kişi memnun ama yine seni yöneltmiş olmayayım..
Neyi takip edeyim canımİnstgramından bak takip et bana hakvereceksin
İki değerde ayni canım 12.1 tarihlere dikkat ettim 3 defa falan kontrol ettimCanım yanlışlıkla önceki testine bakmış olabilir misin iki deger de birebir ayni mı
Hangi takviyeleri kullaniyorsunuz. Bir de klomen mi kullaniyorsunuz. Ben de 39 yasindayim. Amh 0.63 fsh 11.Hayırlı olsun canım inşallah tutar, testlere çok takılma benceben de aynı süreci geriden takşp ediyorum. 39 yaş düşük rezervle doktor 3 ay daha serbest bıraktı. Bolca vitmanin takviye. İsterseniz bir kere aşılama deneriz ama olmazsa nisanda kesin tüp bebek dedi. Şimdilik beklemedeyiz
Canım bu kadın kendi testlerini satıyor sanıırm..Güvenilir bi sayfa mı? Kaç tane alsam olur 10 mu 20 tane miİnstgramından bak takip et bana hakvereceksin
Dış gebelik filan olmaması adına kontrollü olmamiz gerek dedi doktor, büyük ihtimalle sağlıkla devam etmez dediOzmana inshallah dua edelim yükselsin düşmemesi de iyi birşey sonuçta
Sen bir kadın doğum doktoruna da git istersen,takip açısındanAminn.sadece bir kez tahlil yaptırdım 3+6 da kan vermiştim 447 çıktı.sağlık ocağında ki doktor tekrar kan istemedi
Mumları hazırlayıp yatmıştım, gözümü bir açtım gelmiş benimki.Yandı mı mumlar
Yaa hep naz naz. Kalk ayağa, salla memeleri, diz odaya mumları, giy kırmızıları.Hemen anladım belinde ağrımışmış tok dik oturdum arabada falan bahanen hazır yemezler o mum yanacak bu geceBirbasak duy duy beli ağrıyormuş
Ben yumurtlama dönemimden sonra hiç pas vermediğim için bırak mumu yakmayı çakmak çaksam yatakta bulucam kendimiMumları hazırlayıp yatmıştım, gözümü bir açtım gelmiş benimki.Sonra bir baktım soyunmuşum, vakit kaybetmeyi sevmem, direkt olaya girdim.
Kaçıncı gündesinNegatif gören arkadaşlardan çok çok beli ağrıyan var mıydı ya çatlatma iğnesi falan kullanmis miydiniz. Ben çatlatma kullandım ve aşılama oldum belim fena ağrıyor ya
Tatlım kadın Türkiye’nin en güvenilir Ovulasyon marka ödülünü alıcak yakında daha ben sayfasında testleriniz bozuk çıktı diyip şikayet eden görmedim 1 paket alıyorsun bir Ovulasyon dönemine yetecek kadar var 30 tane falandı yanlış hatırlamıyorsam ben Almanya gelmeden önce 4 kutu almıştım sonuna geldim o nedenle sayamıyorum ama çok memnun kaldımCanım bu kadın kendi testlerini satıyor sanıırm..Güvenilir bi sayfa mı? Kaç tane alsam olur 10 mu 20 tane mi
Pregnacare (kadın-erkek), omepa Q10, selenyum ve D3K2 damla kullanıyoruz hem eşim hem ben. Ayrıca tsh yüksek olduğu için de ben ayrıca levotiron25 kullanıyorumHangi takviyeleri kullaniyorsunuz. Bir de klomen mi kullaniyorsunuz. Ben de 39 yasindayim. Amh 0.63 fsh 11.
Hahahahahah N Nasipolsunn duydun mu o bel ağrıyacakYaa hep naz naz. Kalk ayağa, salla memeleri, diz odaya mumları, giy kırmızıları.İlla biz mi gelip yaptıralım çıldırtma beni. N Nasipolsunn
Evet yumurtlama hemen sonrası bir kaç gün öyle oluyor Sonrasında hemen geri yükseliuorBen yumurtlama dönemimden sonra hiç pas vermediğim için bırak mumu yakmayı çakmak çaksam yatakta bulucam kendimiHormonlarım içime kaçtı sanki Ya okadar canım istemiyo ki
Benim amh 0.87 fsh henüz ölçülmedi. Doktora daha gitmeden benden rahim filmi kan testlerini istemişti. Bu ay reglin 2.günü sanırım fsh ve diğer hormon testlerini isteyecektir doktor.Hangi takviyeleri kullaniyorsunuz. Bir de klomen mi kullaniyorsunuz. Ben de 39 yasindayim. Amh 0.63 fsh 11.
Suan daha erken gitsem de kese bile görünmez 4 haftalik şuan.6 haftalikken gideceğim insaallahSen bir kadın doğum doktoruna da git istersen,takip açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?