Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi takviyeleri kullaniyorsunuz. Bir de klomen mi kullaniyorsunuz. Ben de 39 yasindayim. Amh 0.63 fsh 11.

Hemen anladım belinde ağrımışmış tok dik oturdum arabada falan bahanen hazır yemezler o mum yanacak bu gece Birbasak duy duy beli ağrıyormuş
Yaa hep naz naz. Kalk ayağa, salla memeleri, diz odaya mumları, giy kırmızıları. İlla biz mi gelip yaptıralım çıldırtma beni. N Nasipolsunn

Mumları hazırlayıp yatmıştım, gözümü bir açtım gelmiş benimki. Sonra bir baktım soyunmuşum, vakit kaybetmeyi sevmem, direkt olaya girdim.
Ben yumurtlama dönemimden sonra hiç pas vermediğim için bırak mumu yakmayı çakmak çaksam yatakta bulucam kendimi Hormonlarım içime kaçtı sanki Ya okadar canım istemiyo ki

Canım bu kadın kendi testlerini satıyor sanıırm..Güvenilir bi sayfa mı? Kaç tane alsam olur 10 mu 20 tane mi
Tatlım kadın Türkiye’nin en güvenilir Ovulasyon marka ödülünü alıcak yakında daha ben sayfasında testleriniz bozuk çıktı diyip şikayet eden görmedim 1 paket alıyorsun bir Ovulasyon dönemine yetecek kadar var 30 tane falandı yanlış hatırlamıyorsam ben Almanya gelmeden önce 4 kutu almıştım sonuna geldim o nedenle sayamıyorum ama çok memnun kaldım

Ben yumurtlama dönemimden sonra hiç pas vermediğim için bırak mumu yakmayı çakmak çaksam yatakta bulucam kendimi Hormonlarım içime kaçtı sanki Ya okadar canım istemiyo ki
Evet yumurtlama hemen sonrası bir kaç gün öyle oluyor Sonrasında hemen geri yükseliuor

Hangi takviyeleri kullaniyorsunuz. Bir de klomen mi kullaniyorsunuz. Ben de 39 yasindayim. Amh 0.63 fsh 11.
Benim amh 0.87 fsh henüz ölçülmedi. Doktora daha gitmeden benden rahim filmi kan testlerini istemişti. Bu ay reglin 2.günü sanırım fsh ve diğer hormon testlerini isteyecektir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…