- 2 Ocak 2022
- 3.100
- 4.574
- 83
Hcg iki günde bir artar. Yoksa arka arkayamı kan verdiniz? Ozaman artmamış olabilirİki değerde ayni canım 12.1 tarihlere dikkat ettim 3 defa falan kontrol ettim
Kan testi kese gözükene kadar 2-3 kez daha tekrarlanıyor yaSuan daha erken gitsem de kese bile görünmez 4 haftalik şuan.6 haftalikken gideceğim insaallah
Bilmem laboquick de kullandım ama yumurtlamayı görmemiştim innovita çok hassas ufacık şeyde algılıyorTeşeşkürler canım nette Laboquik ve prodoctor görüyorum.nası acaba ?
Bilmiyorum sağlık ocağında ki doktor gebelik var kesinleşmesi için ultrasona görün dedi sadece tekrar kan ver demediKan testi kese gözükene kadar 2-3 kez daha tekrarlanıyor ya
Çok biliyor onlar tamam ihtimal vardır ama Allah'tan ümit krislmez tabikide kontrollü ol sen o ayrı.. inshallah sağlık li gebelik oluşurDış gebelik filan olmaması adına kontrollü olmamiz gerek dedi doktor, büyük ihtimalle sağlıkla devam etmez dedi
Hiç yükselesim yokEvet yumurtlama hemen sonrası bir kaç gün öyle oluyor Sonrasında hemen geri yükseliuor
Evet canım öyleymiş neyse ki 12si değerlendirme oldu bakalım ne olacakSlm 12.01. de yumurtlamışsın
Kesinlikle stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum, o kadar hassas minnoşlarız ki hemen etkileniyoruz işte. Ben de her zaman böyle değilim ama şu aralar hormonlar kulaklardan fışkırıyor.Ben yumurtlama dönemimden sonra hiç pas vermediğim için bırak mumu yakmayı çakmak çaksam yatakta bulucam kendimiHormonlarım içime kaçtı sanki Ya okadar canım istemiyo ki
Hah bak doğru dedi kuş gibi tüm kasların gevşeyecek hiç bir şey kalmaz
Gebelikle ilgili diyoruz ya belirtileriniz var I diye şimdi aklıma geldi bu hormonlar neden tavan farklı bir şey yiyip içmedin dimi extra belli olmaz yaniKesinlikle stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum, o kadar hassas minnoşlarız ki hemen etkileniyoruz işte. Ben de her zaman böyle değilim ama şu aralar hormonlar kulaklardan fışkırıyor.
Amiin canım teşekkürlerAyy çok sevindim maşallah canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
En kötüsü ne biliyor musun? Üstüne keyif sigarası içememek.Hah bak doğru dedi kuş gibi tüm kasların gevşeyecek hiç bir şey kalmaz
Çok teşekkürler canım ...Orda şeyi anlamadım çatlama ve pik görünce 2 yada 3 gün üst üste ilişki diyorlar ya normalde gün aşırı birliktelik öneriyorlar . Üst üste önermiyorlar ilişki onu anlamadımTatlım kadın Türkiye’nin en güvenilir Ovulasyon marka ödülünü alıcak yakında daha ben sayfasında testleriniz bozuk çıktı diyip şikayet eden görmedim 1 paket alıyorsun bir Ovulasyon dönemine yetecek kadar var 30 tane falandı yanlış hatırlamıyorsam ben Almanya gelmeden önce 4 kutu almıştım sonuna geldim o nedenle sayamıyorum ama çok memnun kaldım
Amin inşallah canımMashaAllah tebrik ederimmm.. İnshaAllah sağ salim kucağına da alırsin
Bende PCOS var.. ama adetim gelir her ay bu ay gelmez İnshaAllah
Nasıl oldu belirtilerin neydi birde ne yaptın farkki değişiklik gebelik için?
Teşekkür ederim canım amin inşallahKuzum hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Test epey koyu çıkmış adet sonrası kaçıncı gün yaptın?
Şey varmıydi belirtilerde akıntı filan .. bende çok var.. yani biraz azaldı ama hala var.. ama kasıklarım çok ağrıyor dün gece hele nasıl ağrıdı bacağım avurduAmin inşallah canımSadece takviye gynosıtol kullandım canım yumurta kalitesi için.. Belirtilerim çok var kasık ağrım aşırı çok bide gazım çok var mide ağrısı dahil onlardan şüphelendim biraz
Yok her zamanki gibi besleniyorum, tek sebebi kürtaj sonrası hep acı çektim ilişki sırasında, son bir iki aydır tat alabiliyorum ondandır.Gebelikle ilgili diyoruz ya belirtileriniz var I diye şimdi aklıma geldi bu hormonlar neden tavan farklı bir şey yiyip içmedin dimi extra belli olmaz yani
Kasıklarım batıyor ya ne bileyim bacım belirtiler var gibiMisafirlikten geldim şimdi araçta dik oturmaktan belim çatlıyor şu an hemen yattım. Çok mesaj birikmiş okuyamadım ne yazmışlar anam bu kadarsen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?