Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dış gebelik filan olmaması adına kontrollü olmamiz gerek dedi doktor, büyük ihtimalle sağlıkla devam etmez dedi
Çok biliyor onlar tamam ihtimal vardır ama Allah'tan ümit krislmez tabikide kontrollü ol sen o ayrı.. inshallah sağlık li gebelik oluşur

Ben yumurtlama dönemimden sonra hiç pas vermediğim için bırak mumu yakmayı çakmak çaksam yatakta bulucam kendimi Hormonlarım içime kaçtı sanki Ya okadar canım istemiyo ki
Kesinlikle stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum, o kadar hassas minnoşlarız ki hemen etkileniyoruz işte. Ben de her zaman böyle değilim ama şu aralar hormonlar kulaklardan fışkırıyor.

Kesinlikle stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum, o kadar hassas minnoşlarız ki hemen etkileniyoruz işte. Ben de her zaman böyle değilim ama şu aralar hormonlar kulaklardan fışkırıyor.
Gebelikle ilgili diyoruz ya belirtileriniz var I diye şimdi aklıma geldi bu hormonlar neden tavan farklı bir şey yiyip içmedin dimi extra belli olmaz yani

Çok teşekkürler canım ...Orda şeyi anlamadım çatlama ve pik görünce 2 yada 3 gün üst üste ilişki diyorlar ya normalde gün aşırı birliktelik öneriyorlar . Üst üste önermiyorlar ilişki onu anlamadım

MashaAllah tebrik ederimmm.. İnshaAllah sağ salim kucağına da alırsin

Bende PCOS var.. ama adetim gelir her ay bu ay gelmez İnshaAllah

Nasıl oldu belirtilerin neydi birde ne yaptın farkki değişiklik gebelik için?
Amin inşallah canım Sadece takviye gynosıtol kullandım canım yumurta kalitesi için.. Belirtilerim çok var kasık ağrım aşırı çok bide gazım çok var mide ağrısı dahil onlardan şüphelendim biraz

Kuzum hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Test epey koyu çıkmış adet sonrası kaçıncı gün yaptın?
Teşekkür ederim canım amin inşallah canım yumurtlamama göre adetime 3 gün var daha kan verdim 152 çıktı değerim

Şey varmıydi belirtilerde akıntı filan .. bende çok var.. yani biraz azaldı ama hala var.. ama kasıklarım çok ağrıyor dün gece hele nasıl ağrıdı bacağım avurdu

Gebelikle ilgili diyoruz ya belirtileriniz var I diye şimdi aklıma geldi bu hormonlar neden tavan farklı bir şey yiyip içmedin dimi extra belli olmaz yani
Yok her zamanki gibi besleniyorum, tek sebebi kürtaj sonrası hep acı çektim ilişki sırasında, son bir iki aydır tat alabiliyorum ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…