Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar covid testim pozitif olsun o da bir test sonuçta, niyeyse sizle paylaşmak istedim

Eklentiler

• ED2202D8-83F5-4EB0-B513-FD10B655D6A6.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 67
Şey varmıydi belirtilerde akıntı filan .. bende çok var.. yani biraz azaldı ama hala var.. ama kasıklarım çok ağrıyor dün gece hele nasıl ağrıdı bacağım avurdu
Canım normalde adete yakın akıntım çok olur bu ay hiç yok nerdeyse ama evet yumurtlamanın 8 gününden beri kasığımda çok aşırı ağrı var

Bence yarar canım kullanmalısın ınsülinide düzeltiyor bu takviye içeriği aynı zaten ınofolicle bu arada canım kan verdim 152çıktı değerim

Sağlıkla ilerlesin çok mutlu oldum canim bat ne zamandı senin

Ahamm da aynı benim çizgiden bu testler bizimle alay ediyirrr hayırlı olsun canim kan ver bakalım ne var ne yok icerde
Amin canım seninkide sağlıcakla ilerlesin inşallah Canım 16sında olmam lazımdı 3 gün var adetime

Pregnacare (kadın-erkek), omepa Q10, selenyum ve D3K2 damla kullanıyoruz hem eşim hem ben. Ayrıca tsh yüksek olduğu için de ben ayrıca levotiron25 kullanıyorum
Canım birşey sorcam troidin kaç acaba
Gebeliğe engel teşkil edermysm bana Dr tam bilgi vermedi tekrar gidecem de yine de merak ettim gebe kalsak zararı varmıyms benimki 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…