- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
Canım normalde adete yakın akıntım çok olur bu ay hiç yok nerdeyse ama evet yumurtlamanın 8 gününden beri kasığımda çok aşırı ağrı varŞey varmıydi belirtilerde akıntı filan .. bende çok var.. yani biraz azaldı ama hala var.. ama kasıklarım çok ağrıyor dün gece hele nasıl ağrıdı bacağım avurdu
Nerden de neler cikarirsinizSen orda öyle dur adam sana işaret çakıyor hatun dondum diyor anlamıyorsun
Taktik maktik yok bam bam bamMumları hazırlayıp yatmıştım, gözümü bir açtım gelmiş benimki.Sonra bir baktım soyunmuşum, vakit kaybetmeyi sevmem, direkt olaya girdim.
Hahahah sallayim bacımYaa hep naz naz. Kalk ayağa, salla memeleri, diz odaya mumları, giy kırmızıları.İlla biz mi gelip yaptıralım çıldırtma beni. N Nasipolsunn
Tekrar tebrik ederim bacım.. kan verdin mi yoksa verecekmisinCanım normalde adete yakın akıntım çok olur bu ay hiç yok nerdeyse ama evet yumurtlamanın 8 gününden beri kasığımda çok aşırı ağrı var
Bata 4 gün var işte 17 ocak çatlatma iğnesini de 31 aralıkta yaptırdımKaçıncı gündesin
Bence yarar canım kullanmalısın ınsülinide düzeltiyor bu takviye içeriği aynı zaten ınofolicle bu arada canım kan verdim 152çıktı değerimDaha önce inofolic combi kullandım 2 3 ay o ara eşim olmadığı için doktora yumurta takibine gitmedim sonra aşılama oldu ama tutmadı maalesef. Hormonlar düzgün biraz kilom var belki insülin direncinden de yumurta tembelliği olabilir. Hiç ikiden fazla yumurtam gelişmiyor zaten genelde de tek o da biraz zor büyüyor
Bunu da kullansam belki işe yarar teşekkür ederim canim
Bu gece bitecek bu iş
Verdim canım 152 çıktı sonucumTekrar tebrik ederim bacım.. kan verdin mi yoksa verecekmisin
Kiz çatladim gülmekten
Ay hadi İnşallah yaaaKasıklarım batıyor ya ne bileyim bacım belirtiler var gibi
Yani normalinde yarın adet olmam gerekiyor sanırım 29-30 olması lazım yumurtlamamın 16. Günü yapılan testAdet döngünüzün kaçıncı günü bugün?
Süper inshallah devamı gelir kucağına alırsın aminnnVerdim canım 152 çıktı sonucum
Aminn.sadece bir kez tahlil yaptırdım 3+6 da kan vermiştim 447 çıktı.sağlık ocağında ki doktor tekrar kan istemedi
Peki testinizin fotoğrafı var mı bana atabilir misinizKesinlikle var tebriklerrrrbenimde adete 4 gün mala böyle çıkmıştı kan verdim ve sonuç pozitif
Amin canım seninkide sağlıcakla ilerlesin inşallahSağlıkla ilerlesin çok mutlu oldum canim bat ne zamandı senin
Ahamm da aynı benim çizgiden bu testler bizimle alay ediyirrrhayırlı olsun canim kan ver bakalım ne var ne yok icerde
Gördüm degerini kuzum maşallah yaAmin canım seninkide sağlıcakla ilerlesin inşallahCanım 16sında olmam lazımdı 3 gün var adetime
Canım birşey sorcam troidin kaç acabaPregnacare (kadın-erkek), omepa Q10, selenyum ve D3K2 damla kullanıyoruz hem eşim hem ben. Ayrıca tsh yüksek olduğu için de ben ayrıca levotiron25 kullanıyorum
Baya uzun arazi oldun maşallahKiz çatladim gülmekten
Baya uzun arazi oldun maşallahSenin bel ağrın enişte beye geçmiştir bunca zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?