Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım birşey sorcam troidin kaç acaba
Gebeliğe engel teşkil edermysm bana Dr tam bilgi vermedi tekrar gidecem de yine de merak ettim gebe kalsak zararı varmıyms benimki 4
Benim de 4.3 aslında normal durumda cok değil ama gebelik için 2.5 altına düşümemiz gerekiyor dedi.. hem hamile kalamayı zorlaştırıyormuş, hem de hamile kalırsan düşüğe sebep oluyormuş. Hatta gebelik boyunca da ilaca devam etmen gerekiyor dedi. Selenyumu da troid için verdi. Bu arada kadın doğum doktorum ve aile doktorum ikisi de aynı şeyleri söylediler.

Kızlar merhaba Aralık 1 de hsg çektirdim bu gün regl olmam lazımdı akşam üstü şiddetli bel ve sırt ağrısı yaşadım saat 18.30 gibi çok afedersiniz peçeteye kıl gibi kahve rengi ve çok açık bembe Bi leke geldi ve hala devamı yok ara ara adet olcakmışım gibi Bi sızı oluyor gidiyorum bakıyorum tertemiz lekelenme yaşayanınız varmı nasıl bişey oluyor

2 aşım var ama 7 ay geçti. Bu deneme sürecinde doktor aşı yaptırma hamileliğin ilk haftalarına denk gelmesi iyi olmaz dedi.. ama iyiyim grip gibi şu anda inşallah böyle geçer
Ay hadi inşallah zorlamadan gelip geçer yaa duam sizinle

Yerleşme kanaması olmasın test yaptınız mı acaba??

Hsgde adet gecikmesi olabilir diyolar canım bende 4 ocakta çekildim bakalım benim.nsil olcak.

Ya allh neşemizi artırsın korkudan test yapamıyrm ama sabah yapcam bata 2kaldı bel ağrısı kasık ağrım var ama regldede olduğundan bişey diyemiyorum beyaz akıntısı olan var mı ya bende çoook
Biz daha yeni başladık çalışmara, o yüzden belirti falan yok beybisi bende.
Ama bunlar benim de regl döneminde yaşadığım şeyler. Test yaptın mı test?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…