2 gün arayla yaptırdımHcg iki günde bir artar. Yoksa arka arkayamı kan verdiniz? Ozaman artmamış olabilir
Sen şöyle loş seksi bir ortam hazırla o yeter, giyin, sık parfümünü. Sonra tut kolundan çek götür onu.Hahahah sallayim bacımçok pis gaza geldim masajlik hiç yagim magim yok ama mumum var
Maşallah maşallah çok güzel cikmisBence yarar canım kullanmalısın ınsülinide düzeltiyor bu takviye içeriği aynı zaten ınofolicle bu arada canım kan verdim 152çıktı değerim
Bazen hcg cok yavaş artabiliyor özellikle ilk başlarda. Umarım herşey yolundadır.2 gün arayla yaptırdım
Tecrübelerimizi paylaşıyoruz şurda, gülme.Kiz çatladim gülmekten
Benim de 4.3 aslında normal durumda cok değil ama gebelik için 2.5 altına düşümemiz gerekiyor dedi.. hem hamile kalamayı zorlaştırıyormuş, hem de hamile kalırsan düşüğe sebep oluyormuş. Hatta gebelik boyunca da ilaca devam etmen gerekiyor dedi. Selenyumu da troid için verdi. Bu arada kadın doğum doktorum ve aile doktorum ikisi de aynı şeyleri söylediler.Canım birşey sorcam troidin kaç acaba
Gebeliğe engel teşkil edermysm bana Dr tam bilgi vermedi tekrar gidecem de yine de merak ettim gebe kalsak zararı varmıyms benimki 4
Aaa geçmiş olsunAy kızlar covid testim pozitifolsun o da bir test sonuçta, niyeyse sizle paylaşmak istedim
Çok sağol canım, bi de bu çıktı..Aaa geçmiş olsun
Amin canım benimm sanada nasip olsun çok mutlu ol inşallah❤Gördüm degerini kuzum maşallah yaRabbim sağlıkla kavuştursun
İnşallah kuzum aminnn dua et bizleredeAmin canım benimm sanada nasip olsun çok mutlu ol inşallah❤
Ya allh neşemizi artırsın korkudan test yapamıyrm ama sabah yapcam bata 2kaldı bel ağrısı kasık ağrım var ama regldede olduğundan bişey diyemiyorum beyaz akıntısı olan var mı ya bende çoookTecrübelerimizi paylaşıyoruz şurda, gülme.
İnşallah kötü gecmiyordur aşı yaptirmis miydinizÇok sağol canım, bi de bu çıktı..
2 aşım var ama 7 ay geçti. Bu deneme sürecinde doktor aşı yaptırma hamileliğin ilk haftalarına denk gelmesi iyi olmaz dedi.. ama iyiyim grip gibi şu andaİnşallah kötü gecmiyordur aşı yaptirmis miydiniz
Ay hadi inşallah zorlamadan gelip geçer yaa duam sizinle2 aşım var ama 7 ay geçti. Bu deneme sürecinde doktor aşı yaptırma hamileliğin ilk haftalarına denk gelmesi iyi olmaz dedi.. ama iyiyim grip gibi şu andainşallah böyle geçer
Ayyy çok teşekkür ederimAy hadi inşallah zorlamadan gelip geçer yaa duam sizinle❤
Yerleşme kanaması olmasınKızlar merhaba Aralık 1 de hsg çektirdim bu gün regl olmam lazımdı akşam üstü şiddetli bel ve sırt ağrısı yaşadım saat 18.30 gibi çok afedersiniz peçeteye kıl gibi kahve rengi ve çok açık bembe Bi leke geldi ve hala devamı yok ara ara adet olcakmışım gibi Bi sızı oluyor gidiyorum bakıyorum tertemiz lekelenme yaşayanınız varmı nasıl bişey oluyor
Hsgde adet gecikmesi olabilir diyolar canım bende 4 ocakta çekildim bakalım benim.nsil olcak.Kızlar merhaba Aralık 1 de hsg çektirdim bu gün regl olmam lazımdı akşam üstü şiddetli bel ve sırt ağrısı yaşadım saat 18.30 gibi çok afedersiniz peçeteye kıl gibi kahve rengi ve çok açık bembe Bi leke geldi ve hala devamı yok ara ara adet olcakmışım gibi Bi sızı oluyor gidiyorum bakıyorum tertemiz lekelenme yaşayanınız varmı nasıl bişey oluyor
Biz daha yeni başladık çalışmara, o yüzden belirti falan yok beybisi bende.Ya allh neşemizi artırsın korkudan test yapamıyrm ama sabah yapcam bata 2kaldı bel ağrısı kasık ağrım var ama regldede olduğundan bişey diyemiyorum beyaz akıntısı olan var mı ya bende çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?