- 18 Ağustos 2021
- 356
- 288
- 53
İnşallah öyledir test yapmadım Eğer yarında regl olmazsam yaparım diye düşünüyorum yerleşme kanaması nasıl oluyorYerleşme kanaması olmasıntest yaptınız mı acaba??
HSG 1 aralıkta çektirdim 13 aralıkta 3 gün erken regl oldum şimdi Bi sonraki adetim hiç gecikme hep 3 gün erken olurdum bu hsg devreleri yatırdı bana yaHsgde adet gecikmesi olabilir diyolar canım bende 4 ocakta çekildim bakalım benim.nsil olcak.
Yukarıdan bi pembe çizgi gördüm gibi ama hemen mi cektinizzKızlar iyi akşamlar biliyorsunuz beni sabırsızlıkla yine test yaptmu ay 6.sıbat 16 Ocak ama daha önce kasette pozitif görüp sonra erken gebelikte negatif görmüştüm a önce yine yaptm ama elimde olan marka prodoctor sanki bı gölge var gibi ama emin olamadım ne dersiniz var mı sizce ?
Kaçıncı dakikada çıktı o önemliKızlar iyi akşamlar biliyorsunuz beni sabırsızlıkla yine test yaptmu ay 6.sıbat 16 Ocak ama daha önce kasette pozitif görüp sonra erken gebelikte negatif görmüştüm a önce yine yaptm ama elimde olan marka prodoctor sanki bı gölge var gibi ama emin olamadım ne dersiniz var mı sizce ?
Öyle diyolar canım bende erken bekliyorum bu ay adetimi akintimm var sürekliHSG 1 aralıkta çektirdim 13 aralıkta 3 gün erken regl oldum şimdi Bi sonraki adetim hiç gecikme hep 3 gün erken olurdum bu hsg devreleri yatırdı bana ya
Işığa tutunca pembe çizgi gözüktü sonra gri gibi geldi gözüme daha net cekebilirsem Ataym canmYukarıdan bi pembe çizgi gördüm gibi ama hemen mi cektinizz
Hayırlısı bakalım inşallah yerleşmedirÖyle diyolar canım bende erken bekliyorum bu ay adetimi akintimm var sürekli
Evvet var canimmKızlar iyi akşamlar biliyorsunuz beni sabırsızlıkla yine test yaptmu ay 6.sıbat 16 Ocak ama daha önce kasette pozitif görüp sonra erken gebelikte negatif görmüştüm a önce yine yaptm ama elimde olan marka prodoctor sanki bı gölge var gibi ama emin olamadım ne dersiniz var mı sizce ?
Kadın doğumcu bana ilaç yazmadı dahiliye git dedi Allahım yarabbim sonucu göre göre neden bana ilaç yazmadı acabaBenim de 4.3 aslında normal durumda cok değil ama gebelik için 2.5 altına düşümemiz gerekiyor dedi.. hem hamile kalamayı zorlaştırıyormuş, hem de hamile kalırsan düşüğe sebep oluyormuş. Hatta gebelik boyunca da ilaca devam etmen gerekiyor dedi. Selenyumu da troid için verdi. Bu arada kadın doğum doktorum ve aile doktorum ikisi de aynı şeyleri söylediler.
İns canım bekle bakalimmmHayırlısı bakalım inşallah yerleşmedir
Endişelenme ciddi bir değer değil, ama dahiliye yazabilir düşük doz bir ilaç. Ben aile hekimine yazdırdım ilacı, kadın doğumcum zaten özel muayehanesi var birine yönlendirme durumu yok. Belki hastanede olsam o da dahiliyeye git derdi. Hiç endişelenmeKadın doğumcu bana ilaç yazmadı dahiliye git dedi Allahım yarabbim sonucu göre göre neden bana ilaç yazmadı acaba
Tamam canım bekliyorum pembe olursa kuruma çizgisi olmuyor diyorlar amaIşığa tutunca pembe çizgi gözüktü sonra gri gibi geldi gözüme daha net cekebilirsem Ataym canm
Ay ben görüyorum sanki inşallah vardır bebişKızlar iyi akşamlar biliyorsunuz beni sabırsızlıkla yine test yaptmu ay 6.sıbat 16 Ocak ama daha önce kasette pozitif görüp sonra erken gebelikte negatif görmüştüm a önce yine yaptm ama elimde olan marka prodoctor sanki bı gölge var gibi ama emin olamadım ne dersiniz var mı sizce ?
Aile hekimi yazar mı yarın gitsem acaba ona da pek güvenmiyorum en iyisi dahiliye gitmek özel Dr olsaydı kadın doğumcu yazardı ama devlet hastanesi olunca resmen baştan savdi ki kendisi dedi bu değer yüksek diye o zaman niye ilacı yazmadı bu korona varken hastaneye gitmek zulüm gibi moralim bozulduEndişelenme ciddi bir değer değil, ama dahiliye yazabilir düşük doz bir ilaç. Ben aile hekimine yazdırdım ilacı, kadın doğumcum zaten özel muayehanesi var birine yönlendirme durumu yok. Belki hastanede olsam o da dahiliyeye git derdi. Hiç endişelenme
Kızlar iyi akşamlar biliyorsunuz beni sabırsızlıkla yine test yaptmu ay 6.sıbat 16 Ocak ama daha önce kasette pozitif görüp sonra erken gebelikte negatif görmüştüm a önce yine yaptm ama elimde olan marka prodoctor sanki bı gölge var gibi ama emin olamadım ne dersiniz var mı sizce ?
Orda sanki gölge mi var ya ,banada öyle geldiKızlar iyi akşamlar biliyorsunuz beni sabırsızlıkla yine test yaptmu ay 6.sıbat 16 Ocak ama daha önce kasette pozitif görüp sonra erken gebelikte negatif görmüştüm a önce yine yaptm ama elimde olan marka prodoctor sanki bı gölge var gibi ama emin olamadım ne dersiniz var mı sizce ?
Tsk ederim cnmPregnacare (kadın-erkek), omepa Q10, selenyum ve D3K2 damla kullanıyoruz hem eşim hem ben. Ayrıca tsh yüksek olduğu için de ben ayrıca levotiron25 kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?