Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar biliyorsunuz beni sabırsızlıkla yine test yaptmu ay 6.sı bat 16 Ocak ama daha önce kasette pozitif görüp sonra erken gebelikte negatif görmüştüm a önce yine yaptm ama elimde olan marka prodoctor sanki bı gölge var gibi ama emin olamadım ne dersiniz var mı sizce ?

Eklentiler

• IMG_20220113_221015.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 82
Birde adete 4 gün kala simir testi yaptırdım iki gündür leke geldi ben gebeliğe yormadim bugünde kremsi krem rengi leke geldi off 13 aydir mucize bekliyorum

Yukarıdan bi pembe çizgi gördüm gibi ama hemen mi cektinizz

Kaçıncı dakikada çıktı o önemli

Evvet var canimm

Kadın doğumcu bana ilaç yazmadı dahiliye git dedi Allahım yarabbim sonucu göre göre neden bana ilaç yazmadı acaba

Kadın doğumcu bana ilaç yazmadı dahiliye git dedi Allahım yarabbim sonucu göre göre neden bana ilaç yazmadı acaba
Endişelenme ciddi bir değer değil, ama dahiliye yazabilir düşük doz bir ilaç. Ben aile hekimine yazdırdım ilacı, kadın doğumcum zaten özel muayehanesi var birine yönlendirme durumu yok. Belki hastanede olsam o da dahiliyeye git derdi. Hiç endişelenme

Ay ben görüyorum sanki inşallah vardır bebiş

Aile hekimi yazar mı yarın gitsem acaba ona da pek güvenmiyorum en iyisi dahiliye gitmek özel Dr olsaydı kadın doğumcu yazardı ama devlet hastanesi olunca resmen baştan savdi ki kendisi dedi bu değer yüksek diye o zaman niye ilacı yazmadı bu korona varken hastaneye gitmek zulüm gibi moralim bozuldu

Orda sanki gölge mi var ya ,banada öyle geldi

Eklentiler

• IMG_20220113_223304.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar ben regl oldum normalde 40 günde bir oluyordum. Geçen ay 15 inde olmuştum takvimler 24 ünde regl olacağımı gösteriyordu normalde de zaten kırk güne felan oluyordum bu ay erken oldum 13 ünde. Normalde adetim duzenliydi evlilik arefesinde düzensizleşti. D vitamini eksikliği var bende bir aydır kullanıyordum. Acaba o mu düzene soktu bilmiyordu fikirleriniz neler kızlar. Ben bir şey anlamadım..

Pregnacare (kadın-erkek), omepa Q10, selenyum ve D3K2 damla kullanıyoruz hem eşim hem ben. Ayrıca tsh yüksek olduğu için de ben ayrıca levotiron25 kullanıyorum
Tsk ederim cnm Omepa yi cok okudum sayfalarda. Benim dr. Alvital plus verdi fakat kullanan bir kisi bile okumadim, ustelik cok pahali. Peki size dogal gebelik olabilir dendi mi. Gecen ay ben ilk kez klomen kullandim, 3 ay kullanacakmisiz. Ama sansim var mi, ne kadar, yoksa bosa mi kurek cekiyorum bilemedim. Tup bebek cok zor geliyor, okulla birlikte muayene vs. gunlere ayak uydurmam neredeyse imkansiz. Ustelik yas ilerledikce onda da basari sansi dusuyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…