- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
Eğer yakınsa bir aile hekimine git önden bence. Zor olmayacaksa dahiliyeye gitmen daha iyi tabi..Aile hekimi yazar mı yarın gitsem acaba ona da pek güvenmiyorum en iyisi dahiliye gitmek özel Dr olsaydı kadın doğumcu yazardı ama devlet hastanesi olunca resmen baştan savdi ki kendisi dedi bu değer yüksek diye o zaman niye ilacı yazmadı bu korona varken hastaneye gitmek zulüm gibi moralim bozuldu
Müzik önerinn bı tane bana kalsa türk halk müziğiSen şöyle loş seksi bir ortam hazırla o yeter, giyin, sık parfümünü. Sonra tut kolundan çek götür onu.
Bihtihhhh çok haklıBirbasak N Nasipolsunn ben bugün sizlerle uğraşacaktim dimii
Temizlik yaptım da anca tam gelebildim burayamodum da bu
Bi değişiklik olsun hayatımızda bu ay ya hepimizinBihtihhhh çok haklı
Bu gece başlıyorum kızların gazıyla değişikliğeBi değişiklik olsun hayatımızda bu ay ya hepimizin
Ahahahaah.Birbasak N Nasipolsunn ben bugün sizlerle uğraşacaktim dimii
Temizlik yaptım da anca tam gelebildim burayamodum da bu
Bizim doktor çok hızlı giriş yaptı ya ilk aydan hsgler spermiyogramlar bakıldı takviyelere başlandı falan.. Değerlere bakıp kesin olmaz demedi, ama ben olsam vakit kaybetmem dedi.. 30 yaşında olsan 2 sene içinde kesin hamile kalırsın ama senin bu yaş için bir kaç ay bile kayıp dediTsk ederim cnmOmepa yi cok okudum sayfalarda. Benim dr. Alvital plus verdi fakat kullanan bir kisi bile okumadim, ustelik cok pahali. Peki size dogal gebelik olabilir dendi mi. Gecen ay ben ilk kez klomen kullandim, 3 ay kullanacakmisiz. Ama sansim var mi, ne kadar, yoksa bosa mi kurek cekiyorum bilemedim. Tup bebek cok zor geliyor, okulla birlikte muayene vs. gunlere ayak uydurmam neredeyse imkansiz. Ustelik yas ilerledikce onda da basari sansi dusuyormus.
Bu nasıl?Müzik önerinn bı tane bana kalsa türk halk müziğisonra oturur ağlarım duygulanip
Yooook o olmadı içmiceksiniz ben katılmıyorum. Buna sonrasında keyif gazozu içinEn kötüsü ne biliyor musun? Üstüne keyif sigarası içememek.
Kaynadı bişeyler orasını anladıkKız dur hemen noldunuz ki anam süt almıştım yoğurt için onu kaynattim daha çay falan içiyoruz
O genel olarak söylenen dikkatli takip edince anlayacaksınız kadın şunu diyor eğer sperm sorunu varsa gün aşırı zaten sorunca cevap verir atlamaz ilk olarak öne çıkanlar kısmını incele sayfanın ben öyle yapmıştım sonra tüm gebelik haberlerini okumuştum çok umutlu oluyorsun içim açılıyor doğrusu bence çok güzel bir durumÇok teşekkürler canım ...Orda şeyi anlamadım çatlama ve pik görünce 2 yada 3 gün üst üste ilişki diyorlar ya normalde gün aşırı birliktelik öneriyorlar . Üst üste önermiyorlar ilişki onu anlamadım
Hadi bakalım benimde girmem lazım o değişikliğe bıhtık yaniiBu gece başlıyorum kızların gazıyla değişikliğe
Aaa evet bu dediğin çok doğru etkiliyor insanı duyuyorum bunuYok her zamanki gibi besleniyorum, tek sebebi kürtaj sonrası hep acı çektim ilişki sırasında, son bir iki aydır tat alabiliyorum ondandır.
Kız bana degil gocana söyleeeAhahahaah.Uğraş bakalım, benim de bugün kirpik diplerim ağrıyor seninle ilgilenememm.
Yoooooo bu hep böyle biz çıkartmadıkNerden de neler cikarirsiniz
Önce çay için ooooh içiniz ısınsın sonra hooopKız dur hemen noldunuz ki anam süt almıştım yoğurt için onu kaynattim daha çay falan içiyoruz
Var tabi bende gördümKızlar iyi akşamlar biliyorsunuz beni sabırsızlıkla yine test yaptmu ay 6.sıbat 16 Ocak ama daha önce kasette pozitif görüp sonra erken gebelikte negatif görmüştüm a önce yine yaptm ama elimde olan marka prodoctor sanki bı gölge var gibi ama emin olamadım ne dersiniz var mı sizce ?
Smooth jazz music yaz çıkacak güzel bir şeylerMüzik önerinn bı tane bana kalsa türk halk müziğisonra oturur ağlarım duygulanip
Haydi göreyim seniBu gece bitecek bu işbenim gibiler toplanın yangın varrrtrrr
Orda sanki gölge mi var ya ,banada öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?