Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer yakınsa bir aile hekimine git önden bence. Zor olmayacaksa dahiliyeye gitmen daha iyi tabi..

Bizim doktor çok hızlı giriş yaptı ya ilk aydan hsgler spermiyogramlar bakıldı takviyelere başlandı falan.. Değerlere bakıp kesin olmaz demedi, ama ben olsam vakit kaybetmem dedi.. 30 yaşında olsan 2 sene içinde kesin hamile kalırsın ama senin bu yaş için bir kaç ay bile kayıp dedi Aslında biz tüp bebek yolundayız. Ama değerlerimizi yükseltmek için bu takviyeleri de almamız daha iyi tüp bebekten önce. 2-3 ayda da doğal yolla olma ihtimalini zorlayalım, bir de aşılama deneyelim dedi. Normal yolla hamile kalma ihtimalim % 3-5, aşılama %10, tüp bebek %30-35. Hem ihtimal var, hem çok az bana yumurta kontrolü yaptı 12. Gün 19cm yumurta gördü ve çatlatma iğnesi yaptı. Hiç klomen kullanmadım.

O genel olarak söylenen dikkatli takip edince anlayacaksınız kadın şunu diyor eğer sperm sorunu varsa gün aşırı zaten sorunca cevap verir atlamaz ilk olarak öne çıkanlar kısmını incele sayfanın ben öyle yapmıştım sonra tüm gebelik haberlerini okumuştum çok umutlu oluyorsun içim açılıyor doğrusu bence çok güzel bir durum

Var tabi bende gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…