Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 2 gün kaldı 2 gün önce de simir verdim poliskistik overim var yumurtlama takip edemiyorum hep var gözüküyor kistlerden
Erken gebelik testi sanırım yaptığın. Varsa bile şu an çok erken gibi duruyor. Çizgi görünüyor ama yanıltıcı da olabilir. Biraz beklemen gerek. İnsallah vardır

Erken gebelik testi sanırım yaptığın. Varsa bile şu an çok erken gibi duruyor. Çizgi görünüyor ama yanıltıcı da olabilir. Biraz beklemen gerek. İnsallah vardır
İnşallah canım daha önce çok yanılttı beni testler ama umut işte yine durduramadim kendimi

Suan daha erken gitsem de kese bile görünmez 4 haftalik şuan.6 haftalikken gideceğim insaallah
Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin inşallah bat ne zamandi
Kızlar ben de elendim. 2 gün gecikti ama ben test yapmıştım olmadığını biliyordum zaten bana da çarpı atabilirsiniz maviss_34
Sağlık olsun canim önümüzdeki ay inşallah
Görünüyor bebitom bunlar yanıltabilir iki gün sonra kaset yap birde

Kızlar kimyasal gebelik yumurtanın kalitesinden yada hormonlardan olabilir mi acaba benim bazı hormonlarım yüksek pco luyum acaba doktorumu dinleyip 3 ay doğum kontrol hapını kullansam mi
Aslaaaa tavsiye etmem aslaaa.. bırak pcolu olmak kimyasal sebeb olmaz illa .. sakin aa.o hapları pişman olabilirisn

Kızlar kimyasal gebelik yumurtanın kalitesinden yada hormonlardan olabilir mi acaba benim bazı hormonlarım yüksek pco luyum acaba doktorumu dinleyip 3 ay doğum kontrol hapını kullansam mi
Kimyasal sonrası sağlıklı gebelik lütfen ovulasyon testlerine devam et canım

Tebrik ederim bacım MashaAllah.. İnshaAllah kucağına da alirsin sağ salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…