- 2 Ocak 2022
- 3.099
- 4.574
- 83
Sizi çok iyi anlıyorum hepimiz ağır bir süreçten geçiyoruz. Bu günler de geçecek inşallah...Önceki 2 ay da kimyasal olmasaydı belki bu kadar sarsilmadim, gerçekten çok yıprandım. Genelde çok ağlamayan güçlü duran birisiyim ,bugün saatlerce ağladım. Bazen ağır geliyor yaşadıkları insana
En iyisi sanırım ❤Farklı bir doktor gorusu daha al en mantıklısı canim
Kesinlikle kullanma bende pkoluyum ve doğum kontrol hapina bağlıyorum bu hastalığımi hormonlarımi daha çok bozdu göğsüm gıdım kıllandı deli gibi kilo aldım göğsümde çatlaklar çıktıKızlar kimyasal gebelik yumurtanın kalitesinden yada hormonlardan olabilir mi acaba benim bazı hormonlarım yüksek pco luyum acaba doktorumu dinleyip 3 ay doğum kontrol hapını kullansam mi
Ay Allah seni hiç güleceğim yoktuuu
Evet kuzum yapıcam ben de geç döllenmeden şüpheleniyorum 4 gün önce rahim duvarı kalınlığı 7mm di yani tutunmasi olanaksızdı insAllah iyi haberler alır tüm anne adaylarıGörünüyor bebitom bunlar yanıltabilir iki gün sonra kaset yap birde
2 ay yalnızım o zaman bahane çok bulman gerekecek her gece uğraşırım sizleTabii ki bana yapacaksın.
Keşke bizim de öyle olsa 2 ayda bir 2 aylık doğuya gidiyor yıldımmYeni düzene girdi inan ki.yoksa sürekli bi hafta on görevler vardı.hala var ama günü birlik.
Hadi ordan, dötümü sen mi elledin??2 ay yalnızım o zaman bahane çok bulman gerekecek her gece uğraşırım sizle
Bat a 10 gün var çıkar mı kiCanım bugünün testi de koyu siliklesmesi lazım gebelik testi yaptın mi
Amin canim insallah en kısa zaman da mutlu haberlerini alalım inşallahEvet kuzum yapıcam ben de geç döllenmeden şüpheleniyorum 4 gün önce rahim duvarı kalınlığı 7mm di yani tutunmasi olanaksızdı insAllah iyi haberler alır tüm anne adaylarısenin de bebisini kutlarım sağlıkla kucağına al insAllah canım
Şekerim bende bir tavsiye vereyim tarçın kabuğu yakıp tütsü gibi evde dolastirinca aşk artiyormus onun bilimsel bı açıklaması var ama libodi mı ne ondanAy Allah seni hiç güleceğim yoktuuu
Ahahaha şimdi değil bi kaç gün sonraHadi ordan, dötümü sen mi elledin??
İstanbuldasın dimi?Yeni düzene girdi inan ki.yoksa sürekli bi hafta on görevler vardı.hala var ama günü birlik.
İkinci bir yumurtlama olduysa çıkabilir canimBat a 10 gün var çıkar mı ki
YArın sabah alırım canım kasetİkinci bir yumurtlama olduysa çıkabilir canim
Kız yine yanlış kişiye etiketlediniz bak ahaha bugünŞekerim bende bir tavsiye vereyim tarçın kabuğu yakıp tütsü gibi evde dolastirinca aşk artiyormus onun bilimsel bı açıklaması var ama libodi mı ne ondanbence bil hare denemelisin
Benim gibi geç olacak sanırım canim 18.gun bole kızardı 19.gun eşitti 20.gun pik 21.gun silikleştiHala yumurtlama göremedim
Yaa peki sizin hormonlarınız nasıl benim lh baya yüksek adetlerim de çok düzensiz sadece yumurtlama takibiyle olur mu acabaKesinlikle kullanma bende pkoluyum ve doğum kontrol hapina bağlıyorum bu hastalığımi hormonlarımi daha çok bozdu göğsüm gıdım kıllandı deli gibi kilo aldım göğsümde çatlaklar çıktı
Canim gerçekten öyle kendisiAllah razı olsun canım iyi geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?