Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizi çok iyi anlıyorum hepimiz ağır bir süreçten geçiyoruz. Bu günler de geçecek inşallah...

Kızlar kimyasal gebelik yumurtanın kalitesinden yada hormonlardan olabilir mi acaba benim bazı hormonlarım yüksek pco luyum acaba doktorumu dinleyip 3 ay doğum kontrol hapını kullansam mi
Kesinlikle kullanma bende pkoluyum ve doğum kontrol hapina bağlıyorum bu hastalığımi hormonlarımi daha çok bozdu göğsüm gıdım kıllandı deli gibi kilo aldım göğsümde çatlaklar çıktı

Ay Allah seni hiç güleceğim yoktuuu

Görünüyor bebitom bunlar yanıltabilir iki gün sonra kaset yap birde
Evet kuzum yapıcam ben de geç döllenmeden şüpheleniyorum 4 gün önce rahim duvarı kalınlığı 7mm di yani tutunmasi olanaksızdı insAllah iyi haberler alır tüm anne adayları senin de bebisini kutlarım sağlıkla kucağına al insAllah canım

Amin canim insallah en kısa zaman da mutlu haberlerini alalım inşallah heyecanla bekliyorum

Hala yumurtlama göremedim

Eklentiler

• 20220113_162705.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 40
Kesinlikle kullanma bende pkoluyum ve doğum kontrol hapina bağlıyorum bu hastalığımi hormonlarımi daha çok bozdu göğsüm gıdım kıllandı deli gibi kilo aldım göğsümde çatlaklar çıktı
Yaa peki sizin hormonlarınız nasıl benim lh baya yüksek adetlerim de çok düzensiz sadece yumurtlama takibiyle olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…