Öyle mi diyorsunuz eşimle biraz konuştuk doktoru neden dinlemiyosun diyo ama işte doğum kontrol hapı zaten içime sinmiyo benimdeKimyasal sonrası sağlıklı gebelik lütfen ovulasyon testlerine devam et canım
Ne bileyim insan ne yapıcağını bilemiyo eşim de doktoru neden dinlemiyosun diyo kafama yatmiyo zaten doğum kontrol hapıAslaaaa tavsiye etmem aslaaa.. bırak pcolu olmak kimyasal sebeb olmaz illa .. sakin aa.o hapları pişman olabilirisn
Doktorunu değiştirmeyi düşündün mü? Her zaman ikinci bir doktor görüşü önemlidir.Ne bileyim insan ne yapıcağını bilemiyo eşim de doktoru neden dinlemiyosun diyo kafama yatmiyo zaten doğum kontrol hapı
Al işteKızlarBirbasak @asunny @Dilos6342 her şeyi ayarladım. Müzik, mumlar, parfüm ve lavanta yağı dehşet ortam, masajlar yapıldı...
Sonra herif dedi ki bu ne biçim koku çok ağır bogulacam ve öğürdü ve biz tutustuk kavgaya. Bı daha ona bı şey hazirlarsam iki olsun size de uyarsam
Testin basbaya pozitif inshallah kan değerinde iyi çıkar.. hadi bakalımAy inşallah yarn en iyisi kan testi vermek
Senin niye bu hale geldiğini anlıyorum şimdi minnoşum, çok normalmiş. Adama bak, libidosu tavan yapacağına öğürmüş.KızlarBirbasak @asunny @Dilos6342 her şeyi ayarladım. Müzik, mumlar, parfüm ve lavanta yağı dehşet ortam, masajlar yapıldı...
Sonra herif dedi ki bu ne biçim koku çok ağır bogulacam ve öğürdü ve biz tutustuk kavgaya. Bı daha ona bı şey hazirlarsam iki olsun size de uyarsam
Ahh beee ben de nefret ederim lavanta kokusundanKızlarBirbasak @asunny @Dilos6342 her şeyi ayarladım. Müzik, mumlar, parfüm ve lavanta yağı dehşet ortam, masajlar yapıldı...
Tabii ki bana yapacaksın.Ay tamam yap bari ben kime yapsam
Yok yok kuzum aman haa .. sonra onun etkisi öyle tak diye bırakınca gecmeyebilir.. aman ha kuzumNe bileyim insan ne yapıcağını bilemiyo eşim de doktoru neden dinlemiyosun diyo kafama yatmiyo zaten doğum kontrol hapı
İnşallah ama doktorum olumsuz konuştu, açıkçası bilmiyorum ne olacak, en hayırlısı en sağlıklısı olsun inşallahBazen hcg cok yavaş artabiliyor özellikle ilk başlarda. Umarım herşey yolundadır.
Evet aslında en iyisi doktoru değiştirmek sanırım devlette bu gittiğim doktor belki de o yüzden fazla ilgilenmek istemiyoDoktorunu değiştirmeyi düşündün mü? Her zaman ikinci bir doktor görüşü önemlidir.
Kimyasal gebelikse üzülmeyin lütfenİnşallah ama doktorum olumsuz konuştu, açıkçası bilmiyorum ne olacak, en hayırlısı en sağlıklısı olsun inşallah
Benim de testlerle oldu bencs Oluru var denemekten ne zarar gelir ki hapı neden kullandiriyorÖyle mi diyorsunuz eşimle biraz konuştuk doktoru neden dinlemiyosun diyo ama işte doğum kontrol hapı zaten içime sinmiyo benimde
Sanırım en iyisi doktoru değiştirmek boyle bu hormonlarla gebe kalman çok zor demisti kimyasal da olunca acaba dedim hormonlardan miYok yok kuzum aman haa .. sonra onun etkisi öyle tak diye bırakınca gecmeyebilir.. aman ha kuzum
Yeni düzene girdi inan ki.yoksa sürekli bi hafta on görevler vardı.hala var ama günü birlik.Bizim seneye, bende tayin olsun diye bekliyorum çünkü görevden geri gelemiyorr
Sen adamı görüyorsan ne alâ
Önceki 2 ay da kimyasal olmasaydı belki bu kadar sarsilmadim, gerçekten çok yıprandım. Genelde çok ağlamayan güçlü duran birisiyim ,bugün saatlerce ağladım. Bazen ağır geliyor yaşadıkları insanaKimyasal gebelikse üzülmeyin lütfen
Canım bugünün testi de koyu siliklesmesi lazım gebelik testi yaptın miMavişş kontrol eder misin 2 kez mi yumurtadım acaba tek kareye sığınca belli olmuyorlar morlar başlangıç pembeler son 4 günün ama sanki 2 kez yumurtlama oldu ne dersin
Pco olduğum için 3 ay doğum kontrol sonra inofolic yazdı ama dediğim gibi ben sadece inofolic ve ovulasyonla deneyeyim bi dedim kimyasal oldu sanirimBenim de testlerle oldu bencs Oluru var denemekten ne zarar gelir ki hapı neden kullandiriyor
Farklı bir doktor gorusu daha al en mantıklısı canimPco olduğum için 3 ay doğum kontrol sonra inofolic yazdı ama dediğim gibi ben sadece inofolic ve ovulasyonla deneyeyim bi dedim kimyasal oldu sanirim
Aaaa inanmıyorum MashaAllah hahah kız gercekmi yoksa tetslerdee bir tuhaflik mi varAnnem test yaptı 45 yaşında çift çizgi çıktı 4 yaşındada kardeşim var bendede bugun çktı ahaha annemle bir doğrucaz babam napcak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?