Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al işte insanın içinde istek mi bırakıyor bu erkek milleti. Sonra biz isteksiz oluyoruz

Senin niye bu hale geldiğini anlıyorum şimdi minnoşum, çok normalmiş. Adama bak, libidosu tavan yapacağına öğürmüş.

Ahh beee ben de nefret ederim lavanta kokusundan enişte haklı biraz, ama biraz..

Öyle mi diyorsunuz eşimle biraz konuştuk doktoru neden dinlemiyosun diyo ama işte doğum kontrol hapı zaten içime sinmiyo benimde
Benim de testlerle oldu bencs Oluru var denemekten ne zarar gelir ki hapı neden kullandiriyor

Mavişş kontrol eder misin 2 kez mi yumurtadım acaba tek kareye sığınca belli olmuyorlar morlar başlangıç pembeler son 4 günün ama sanki 2 kez yumurtlama oldu ne dersin
Canım bugünün testi de koyu siliklesmesi lazım gebelik testi yaptın mi

Benim de testlerle oldu bencs Oluru var denemekten ne zarar gelir ki hapı neden kullandiriyor
Pco olduğum için 3 ay doğum kontrol sonra inofolic yazdı ama dediğim gibi ben sadece inofolic ve ovulasyonla deneyeyim bi dedim kimyasal oldu sanirim

Pco olduğum için 3 ay doğum kontrol sonra inofolic yazdı ama dediğim gibi ben sadece inofolic ve ovulasyonla deneyeyim bi dedim kimyasal oldu sanirim
Farklı bir doktor gorusu daha al en mantıklısı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…