Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzene girmesi de iyi birşey.. sonuçta buda güzel bir haber.. inshallah şubata gebe kalırsın bacım

Iyi aksamlar araniza bende yeni katildim bat 20 ocak fakat adetimin bitmesinden sonra goguslerimde dayanilmaz bir agri basladi bel agrisi cektim bir ara ayrica sabah kalktigimda kocaman bir ucuk bata 8 gun kaldi bunlar belirti midir
Tam olarak uçuk dahil yasadım bata 5 kaldı

Kızlar benim ovulasyonlar hala baya koyu cikiyo adete doğru bu kadar yükselir mi

Eklentiler

• 20220114_005442.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 38
Belki geç dollenmedir belli de olmaz sen Allah tan ümidini kesme daha iyi bir doktor araştır ben İstanbul'da Medipol üniversitesi hastanesi ne godoyorum orda Ayşe Şeyma hoca var iyi bı doktor

Belki geç dollenmedir belli de olmaz sen Allah tan ümidini kesme daha iyi bir doktor araştır ben İstanbul'da Medipol üniversitesi hastanesi ne godoyorum orda Ayşe Şeyma hoca var iyi bı doktor
Ovulasyonla takip ettim canım 27 28 29 yumurtlama 30 catlamaydi yani geç döllenme olamaz maalesef istanbulda yaşamıyorum ama biraz araştırayım bakalım başka bi doktor

Gece gece kahkaha attım ya iyiki varsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…