- 10 Nisan 2016
- 8.857
- 12.946
- 248
- 37
Düzene girmesi de iyi birşey.. sonuçta buda güzel bir haber.. inshallah şubata gebe kalırsın bacımKızlar ben regl oldumnormalde 40 günde bir oluyordum. Geçen ay 15 inde olmuştum takvimler 24 ünde regl olacağımı gösteriyordu normalde de zaten kırk güne felan oluyordum bu ay erken oldum 13 ünde. Normalde adetim duzenliydi evlilik arefesinde düzensizleşti. D vitamini eksikliği var bende bir aydır kullanıyordum. Acaba o mu düzene soktu bilmiyordu fikirleriniz neler kızlar. Ben bir şey anlamadım..
Gördüm kuzumAmin canım
Attım
Ay inşallah canım Şubat ayına geçtim inşallah Rabbim sizlere bu ay nasip eder mutlu haberlerinizi görürümDüzene girmesi de iyi birşey.. sonuçta buda güzel bir haber.. inshallah şubata gebe kalırsın bacım
Tam olarak uçuk dahil yasadım bata 5 kaldıIyi aksamlar araniza bende yeni katildim bat 20 ocak fakat adetimin bitmesinden sonra goguslerimde dayanilmaz bir agri basladi bel agrisi cektim bir ara ayrica sabah kalktigimda kocaman bir ucukbata 8 gun kaldi bunlar belirti midir
Delirmiş bazıları gerçektenBende onu anlamıyorum ben doktora gebelik istediğimi söylüyorum o bana doğum kontrol hapı veriyo
Aynen öyle değiştir gitsin.. biraz araştır bakalım daha iyi ve ilgili brir doktor bulursunSanırım en iyisi doktoru değiştirmek boyle bu hormonlarla gebe kalman çok zor demisti kimyasal da olunca acaba dedim hormonlardan mi
Değerlendirmeleri nasıl yaptınız canım?Benim gibi geç olacak sanırım canim 18.gun bole kızardı 19.gun eşitti 20.gun pik 21.gun silikleşti
Seni dinleyen heyecanını anlayabilen bi doktor bulmak zorDelirmiş bazıları gerçekten
Belki geç dollenmedir belli de olmaz sen Allah tan ümidini kesme daha iyi bir doktor araştır ben İstanbul'da Medipol üniversitesi hastanesi ne godoyorum orda Ayşe Şeyma hoca var iyi bı doktorInşallah hayırlısıyla nasip olur canım. Bu adette tekrar gidicem bi hormonlara baktiricam doğum kontrol hapını kullanmak istemediğimi soylucem eğer hala onda ısrar ederse başka bi doktora giderim hala kanama olmadı bakalım ne zaman olucak
Inşallah canimAynen öyle değiştir gitsin.. biraz araştır bakalım daha iyi ve ilgili brir doktor bulursun
Gebelik olabilir bı kaç gün t daha koyu olursaKızlar benim ovulasyonlar hala baya koyu cikiyo adete doğru bu kadar yükselir mi
Doktor değiştir mutlaka değiştirBende onu anlamıyorum ben doktora gebelik istediğimi söylüyorum o bana doğum kontrol hapı veriyo
Ovulasyonla takip ettim canım 27 28 29 yumurtlama 30 catlamaydi yani geç döllenme olamaz maalesef istanbulda yaşamıyorum ama biraz araştırayım bakalım başka bi doktorBelki geç dollenmedir belli de olmaz sen Allah tan ümidini kesme daha iyi bir doktor araştır ben İstanbul'da Medipol üniversitesi hastanesi ne godoyorum orda Ayşe Şeyma hoca var iyi bı doktor
Gece gece kahkaha attım yaKızlar @BirbasakGinnys @Dilos6342 her şeyi ayarladım. Müzik, mumlar, parfüm ve lavanta yağı dehşet ortam, masajlar yapıldı...
Sonra herif dedi ki bu ne biçim koku çok ağır bogulacam ve öğürdü ve biz tutustuk kavgaya. Bı daha ona bı şey hazirlarsam iki olsun size de uyarsam
1.33 çıktı canım dün kan vermiştimGebelik olabilir bı kaç gün t daha koyu olursa
Kesinlikle zor İstanbul’da var bir güzel Dr Tr de olsam ona giderdimSeni dinleyen heyecanını anlayabilen bi doktor bulmak zor
Adet olmadığın sürece ümidini kaybetme1.33 çıktı canım dün kan vermiştim
Istanbul da yaşamıyorum maalesefKesinlikle zor İstanbul’da var bir güzel Dr Tr de olsam ona giderdim
De Zühal Dilek şanlı. Harika bir Dr hatta bazen keşke Tr de olsam atlar giderim diyordum hangi şehirde olursa oldu. Diye İstanbul bu DrSeni dinleyen heyecanını anlayabilen bi doktor bulmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?