Hiç adet olcak gibi de hissetmiyorum ama bu değer çok çok düşük ve gitgide düştü zaten ilk yaptığım kaset testler belirgindi sonra siliklestiAdet olmadığın sürece ümidini kaybetme
Adete yakın ovulasyon koyuysa gebeliğe işaret edebiliyor canım. Ama koyu olup adet olanlar da var. Elinde gebelik testi varsa bir yap yine istersen.1.33 çıktı canım dün kan vermiştim
Aminnn çok teşekkür ederim.Allah tüm bekleyenlere,isteyenlere hayırlısıyla nasip etsinTebrik ederim bacım MashaAllah.. İnshaAllah kucağına da alirsin sağ salim
Tüh hangi şehirdesinIstanbul da yaşamıyorum maalesef
Canım daha önce de konusmustuk ben sanırım kimyasal gebelik geçirdim baştan baya belirgin bi silik çizgi çıkmıştı gittikçe siliklesti 3 4 gun içinde en son da kan verdim 1.33 çıktı maalesef bat bugundu sanirimAdete yakın ovulasyon koyuysa gebeliğe işaret edebiliyor canım. Ama koyu olup adet olanlar da var. Elinde gebelik testi varsa bir yap yine istersen.
Adetin ne zaman?
Bursa çok uzak değil aslında ama gidip gelmek zor olur eşimin işi de sıkıntılı buralardan iyi bi doktor bulmam lazimTüh hangi şehirdesin
Bursa’da mı kulağımız açık olsun duyarsan yazalım o haldeBursa çok uzak değil aslında ama gidip gelmek zor olur eşimin işi de sıkıntılı buralardan iyi bi doktor bulmam lazim
Teşekkür ederim canım ❤Bursa’da mı kulağımız açık olsun duyarsan yazalım o halde
Evet biliyorum canım, konuşmuştuk. Belki yükselmiştir yeniden olamaz mı?Canım daha önce de konusmustuk ben sanırım kimyasal gebelik geçirdim baştan baya belirgin bi silik çizgi çıkmıştı gittikçe siliklesti 3 4 gun içinde en son da kan verdim 1.33 çıktı maalesef bat bugundu sanirim
Bende Bursa'dayım .Esentepe hastanesinde nese kaplan Karakaş var ona gitmeyi düşünüyorum.Annemin ameliyatı sırasında kapıda beklerken denk geldi hasta eşine bilgi vermesi konuşması çok hoşuma gitti çok naif ve kibardi yorumlarına baktım olumlu güzel yorumlar vardı Bi deneyin istersenizBursa çok uzak değil aslında ama gidip gelmek zor olur eşimin işi de sıkıntılı buralardan iyi bi doktor bulmam lazim
Bilmem ki boyle bisey mümkün mü çok düşük bi değerEvet biliyorum canım, konuşmuştuk. Belki yükselmiştir yeniden olamaz mı?
Benim de pek sabırlı olduğum söylenemez canimmBekleyemem ben sabırsızım.
Canım doktor kaç ay kullanalım dedi adeti düzenlediğini çok duydumHayır canım hiç değil bu son 1 yılın döngüleri gecen ay 26 gündü
Aminn İnshaAllah bakalımAy inşallah canım Şubat ayına geçtim inşallah Rabbim sizlere bu ay nasip eder mutlu haberlerinizi görürüm
Ayy benimde aynısı heyecandan uyuyamıyorumKızlar kalbim kıpır kıpır ilk 3 dk da çıkınca yere göğe sığamıyorum yarın bide ilk idrarla yapacağım yarında olmaz ki şimdi bana
Eki Görüntüle 2987962
Kiz nasıl sinir oldum ayı yaAl işteinsanın içinde istek mi bırakıyor bu erkek milleti. Sonra biz isteksiz oluyoruz
Allah'tan gecemiz seksi yerine kanlı bitmediSenin niye bu hale geldiğini anlıyorum şimdi minnoşum, çok normalmiş. Adama bak, libidosu tavan yapacağına öğürmüş.
Dur anam sen beni tutuyorsun bura bizim grupAhh beee ben de nefret ederim lavanta kokusundanenişte haklı biraz, ama biraz..
Gül anam gülAy Allah seni hiç güleceğim yoktuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?