Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete yakın ovulasyon koyuysa gebeliğe işaret edebiliyor canım. Ama koyu olup adet olanlar da var. Elinde gebelik testi varsa bir yap yine istersen.

Adetin ne zaman?
Canım daha önce de konusmustuk ben sanırım kimyasal gebelik geçirdim baştan baya belirgin bi silik çizgi çıkmıştı gittikçe siliklesti 3 4 gun içinde en son da kan verdim 1.33 çıktı maalesef bat bugundu sanirim

Evet biliyorum canım, konuşmuştuk. Belki yükselmiştir yeniden olamaz mı?

Bursa çok uzak değil aslında ama gidip gelmek zor olur eşimin işi de sıkıntılı buralardan iyi bi doktor bulmam lazim
Bende Bursa'dayım .Esentepe hastanesinde nese kaplan Karakaş var ona gitmeyi düşünüyorum.Annemin ameliyatı sırasında kapıda beklerken denk geldi hasta eşine bilgi vermesi konuşması çok hoşuma gitti çok naif ve kibardi yorumlarına baktım olumlu güzel yorumlar vardı Bi deneyin isterseniz

Hayır canım hiç değil bu son 1 yılın döngüleri gecen ay 26 gündü
Canım doktor kaç ay kullanalım dedi adeti düzenlediğini çok duydum
Ben cikolata kistim için sormuştum doktora hayır gerek yok zaten gebe kalamiyorsun uzatmaya gerek yok daha da dedi ama benim adetim düzenli hormonlar da düzgün arada bi fsh biraz yükseliyor o kadar
Sen bi başka doktor tavsiyesi de al ona göre karar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…