Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik belirtilerine benziyor İnshaAllah öyledir bacım

Yaa peki sizin hormonlarınız nasıl benim lh baya yüksek adetlerim de çok düzensiz sadece yumurtlama takibiyle olur mu acaba
Benim hormonlarim biraz düştü her gün avokado yedim kuru incir yedim spor yaptim her gün haşlanmış yumurta yedim ve d vitaminim -15 çıktı d vitamini çok önemliymiş doktorum ondan gebe kalmamissin dedi

Gebelik belirtilerine benziyor İnshaAllah öyledir bacım
Inşallah bacım inşallah bu ay çok değişik hissediyorum bakalım yarın akşam evime gitcem annemdeyim şimdi ertesi gün yani 2 gün kala sabah erkenden erken gebelik testi yapicam prodoktor markası sonucu yazarım inşallah hamileyimdir canım benim hepimiz inşallah hamileyizdir

Benim hormonlarim biraz düştü her gün avokado yedim kuru incir yedim spor yaptim her gün haşlanmış yumurta yedim ve d vitaminim -15 çıktı d vitamini çok önemliymiş doktorum ondan gebe kalmamissin dedi
Inşallah hayırlısıyla nasip olur canım. Bu adette tekrar gidicem bi hormonlara baktiricam doğum kontrol hapını kullanmak istemediğimi soylucem eğer hala onda ısrar ederse başka bi doktora giderim hala kanama olmadı bakalım ne zaman olucak

Abuuuu kız ne yaptın uzun süre mi yaktın kokuyu

Canım adetlerin düzenli mi

Ne bileyim insan ne yapıcağını bilemiyo eşim de doktoru neden dinlemiyosun diyo kafama yatmiyo zaten doğum kontrol hapı
Enim doktorum demişti ki gebelik istiyorsan ilaç asla kullandıramam bir şekilde gebe kalman gerek dengeye getirerek falan ilaç olmaz dedi

Alismadik götte don durmaz diye boşa dememişler

Enim doktorum demişti ki gebelik istiyorsan ilaç asla kullandıramam bir şekilde gebe kalman gerek dengeye getirerek falan ilaç olmaz dedi
Bende onu anlamıyorum ben doktora gebelik istediğimi söylüyorum o bana doğum kontrol hapı veriyo

Ooo hemşocummnvar baya orda silik çizgi MashaAllah biraz geçsin yine yap 2 gün sonra filan.. İnshaAllah vardır bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…