- 18 Ağustos 2021
- 356
- 288
- 53
Evet ya beceremiyorum sonradan farkettim
Gebelik belirtilerine benziyor İnshaAllah öyledir bacımBata 4 var geceden beri rahatsizim bu gün sağ kaşığına felaket bi ağrı girdi saniyelik geçti sonra şimdi ara ara sizliyo dün kabızlık sabah afedersiniz lavaboya çıkabildim ve şimdi şişkinlik hissediyorum sıkışma tarzında yine lavaboya kostüm bembeyaz parca gibi bi akintim oldu kasigim sızladı durdu test yanımda yok kızlar sizce bu belirti hamilelik olabilir mi adet sancısı çekmiyorum normalde 1 hafta önceden cekerdim
Yok estağfurullah bugün iki kez oldu ona güldümEvet ya beceremiyorum sonradan farkettimdaha tam alışamadım uygulamaya özür dilerim
Benim hormonlarim biraz düştü her gün avokado yedim kuru incir yedim spor yaptim her gün haşlanmış yumurta yedim ve d vitaminim -15 çıktı d vitamini çok önemliymiş doktorum ondan gebe kalmamissin dediYaa peki sizin hormonlarınız nasıl benim lh baya yüksek adetlerim de çok düzensiz sadece yumurtlama takibiyle olur mu acaba
Inşallah bacım inşallah bu ay çok değişik hissediyorum bakalım yarın akşam evime gitcem annemdeyim şimdi ertesi gün yani 2 gün kala sabah erkenden erken gebelik testi yapicam prodoktor markası sonucu yazarım inşallah hamileyimdir canım benim hepimiz inşallah hamileyizdirGebelik belirtilerine benziyor İnshaAllah öyledir bacım
Inşallah hayırlısıyla nasip olur canım. Bu adette tekrar gidicem bi hormonlara baktiricam doğum kontrol hapını kullanmak istemediğimi soylucem eğer hala onda ısrar ederse başka bi doktora giderim hala kanama olmadı bakalım ne zaman olucakBenim hormonlarim biraz düştü her gün avokado yedim kuru incir yedim spor yaptim her gün haşlanmış yumurta yedim ve d vitaminim -15 çıktı d vitamini çok önemliymiş doktorum ondan gebe kalmamissin dedi
Abuuuu kız ne yaptın uzun süre mi yaktın kokuyu
Canım benim güzel bakan senin kalbin teşekkür ederimCanim gerçekten öyle kendisiGinnys kalbi çok temiz
Sende tabi bikere isminle müsemma hope (umutsun)
Canım adetlerin düzenli miInşallah hayırlısıyla nasip olur canım. Bu adette tekrar gidicem bi hormonlara baktiricam doğum kontrol hapını kullanmak istemediğimi soylucem eğer hala onda ısrar ederse başka bi doktora giderim hala kanama olmadı bakalım ne zaman olucak
Negatif malesef ama kırmızı gelmedi henüz :/Selam canım sonucun ne oldu
Enim doktorum demişti ki gebelik istiyorsan ilaç asla kullandıramam bir şekilde gebe kalman gerek dengeye getirerek falan ilaç olmaz dediNe bileyim insan ne yapıcağını bilemiyo eşim de doktoru neden dinlemiyosun diyo kafama yatmiyo zaten doğum kontrol hapı
Alismadik götte don durmaz diye boşa dememişler
Çift çizgi görünce dayanamadın sanirimAy kızlar covid testim pozitifolsun o da bir test sonuçta, niyeyse sizle paylaşmak istedim
Bekleyemem ben sabırsızım.Ahahaha şimdi değil bi kaç gün sonra
Hayır canım hiç değil bu son 1 yılın döngüleri gecen ay 26 gündüCanım adetlerin düzenli mi
Bende onu anlamıyorum ben doktora gebelik istediğimi söylüyorum o bana doğum kontrol hapı veriyoEnim doktorum demişti ki gebelik istiyorsan ilaç asla kullandıramam bir şekilde gebe kalman gerek dengeye getirerek falan ilaç olmaz dedi
Dayanamadım hemşireÇift çizgi görünce dayanamadın sanirim
Geçmiş olsun
Ooo hemşocummnvar baya orda silik çizgi MashaAllah biraz geçsin yine yap 2 gün sonra filan.. İnshaAllah vardır bebişKızlar iyi akşamlar biliyorsunuz beni sabırsızlıkla yine test yaptmu ay 6.sıbat 16 Ocak ama daha önce kasette pozitif görüp sonra erken gebelikte negatif görmüştüm a önce yine yaptm ama elimde olan marka prodoctor sanki bı gölge var gibi ama emin olamadım ne dersiniz var mı sizce ?
Amin canımTebrik ederim bacım MashaAllah.. İnshaAllah kucağına da alirsin sağ salim
AttımPeki testinizin fotoğrafı var mı bana atabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?