Bu Aydan çok umudum var inşallah olur10 gün az bi sure değil ama üzülme hemen
Be zaman yapayım normal kaset testim varcok erken canımmm, uzulme bos yere
canım ıkı gun kala yapmak lazım en erken aslında bnde regle 5gun kala kurtlanıyorum :)Be zaman yapayım normal kaset testim var
inşâALLAH hayırlısı ile sağlıklısı olusun buna da şükür en azından sağlıklısız olmayacağını garantisi bu kimyasallar...Kayınvalide problemi olan ben değildim canım ama çok haklısın söylediklerinde neden bu kadar anlayissiz olurlar hiç anlamam çok şükür o yönden rahatım. Yumurtlama değerlendirdiğimizden beri çok dikkat ettim canım süpürge bile yapmadım yani öyle düşünkanamam başladı bu sabah bakalım hayırlısı rabbim sağlıklısını nasip etsin hepimize ❤
Dün bildiğin dibi vurdum , saatlerce susamadim ama bugün daha iyiyim.. napalim bunda da var bir hayr deyip önümüze bakmaktan başka çare yok ki, nasibimizi alacağız mecbur..Gecen gün konuşmuştuk sizinle benimde testler daha da siliklesti. Artık çok yorgun hissediyorum.
Doğru diyorsun akşam gidiyim o zamanYooo bence git kan ver çünkü orada. Anlaşılıyor nedeni bekleme hiç zan birşey varsa beklemen o şekilde olmalı eşin doğru demiş imkan varsa hmn git cnm erteleme
Akşama gidiyim kan vereyim o zaman adet olmazsam kurtulayım bu durumdan var mı yok mu diye düşünmektencanım benım kımyasal yasadıgım ay erken gebelık ve kaset test hemen hemen aynı cıakrdı cızgıyı reglden 3gun onceydı
evet ya ınsan dusun dusun ıyıce stres olyorAkşama gidiyim kan vereyim o zaman adet olmazsam kurtulayım bu durumdan var mı yok mu diye düşünmekten
İyi bir marka mı o testCanım laboquick falan 20 değer ve üstünü algılıyor çoğu öyle
Sen naptın tekrarladın mı testievet ya ınsan dusun dusun ıyıce stres olyor
dun yapmıstım en son negatıftı canım bıdaha yapmadım ya yarın yada dıger gun regl gunumSen naptın tekrarladın mı testi
Bekle bakalım insallah vardırdun yapmıstım en son negatıftı canım bıdaha yapmadım ya yarın yada dıger gun regl gunum
AY ınsallaaahhh keske bır surprız olsa gec dollenme vs. adagım var valahı :) loseve falan bagıs yapcam hemen.Bekle bakalım insallah vardır
Erken gebelik testi yaptın mı hiç canımCanım yapıyorum tık yok bnde çok sıkıldım yapmaktan hep negatif
Bende bırakmakta zorlanırım sanırımBen de içiyorum ya ne yazık ki hele elim boş olduğunda falan arka arkaya yakıyorum farkında olmadan koyuyorum küllüğe unutuyorum falan artık el alışkanlığı olmuşeşim bile sen hamile olsan da sigarayı bırakmazsın diyo
Ben şimdi de yiyorum belki yine biseyler varsa yardımcı olur düşmez belki diye varsa tabiiBende akıntı bir kez oldu her belirti sadece bir kez yokladı gitti birer gün ztn negatif kapı gibi .bu arada avokado yumurtlamadan sonraki 7 gün her gün bir tane olacak şekilde yeniliyor bebeğin tutunması için.biyolojik olarakta şöyle diyim progestron salgılatıyor böylelikle bebeğin yatağı oluşmuş oluyor tutunması için doğal bir progestron salgılayıcı.
Ben gece uyandım test yaptım hayatletimsi bir şey var sabah kalktım yine yaptım bişi yok hatta erken gebelik testindedir yok bende delirmeğem geldi çekilseymiş adetim geçsin hemen kan vericemOlsaydı çıkardı heralde kasette bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?