Cooook hiç birinde çıkmadıErken gebelik testi yaptın mı hiç canım
Ye tabi sonuçta Dr gitsen rahim kalınlaşmamışsa pregestron verecek al sana doğal progestronBen şimdi de yiyorum belki yine biseyler varsa yardımcı olur düşmez belki diye varsa tabii
Şimdi seninde 3 günün var dimi kuzum benle aynı gündü sanırım bat 17 ocak bende yarın sabahtan erken gebelik yapicam bakalım sonuç ne olucak sırf test yapmamamk için iki gündür annemde kaliyorumCooook hiç birinde çıkmadı
Hiiiiç bekleme kuzum akşam git mis gibi ver tahlilini bakalım neden betan düşük ve regli de olamıyorsa bir östrojen bakılmanda fayda var östrojen düşüklüğüde kanama azlığı yada gecikme vs gibi şeyler yapıyor bilgin olsunDoğru diyorsun akşam gidiyim o zaman
Valla çok iyi etmişsin ben test kolik oldum resmen bu da hep ilk gebelik kimyasal oluşunun verdiği tramva keşke erken bilseydim keşke şu olsaydı bu plsaydı sorunu biliyorum ama çözüm edemiyorum hala kendime dur diyemiyorum deli gibi testler falan bağımlılık yani bence bakalım hayırlısı Buda geçecek çat diye çift çizgi görünceŞimdi seninde 3 günün var dimi kuzum benle aynı gündü sanırım bat 17 ocak bende yarın sabahtan erken gebelik yapicam bakalım sonuç ne olucak sırf test yapmamamk için iki gündür annemde kaliyorum
Ooooo hayalimizdeki görüntüKızlar bugün adet günüm ovülasyon testim merak eden arkadaşlar olmuştu biraz önce yaptım pik olmuş
Erken öğrenseydinde senin yapabilecek bişeyin olsa zaten yaparsın güzelim rabbimin takdir-i elden bisey gelmez allah hiç beklemediğin bir anda en güzel müjde ile mükafatlandırsın seni inşallahValla çok iyi etmişsin ben test kolik oldum resmen bu da hep ilk gebelik kimyasal oluşunun verdiği tramva keşke erken bilseydim keşke şu olsaydı bu plsaydı sorunu biliyorum ama çözüm edemiyorum hala kendime dur diyemiyorum deli gibi testler falan bağımlılık yani bence bakalım hayırlısı Buda geçecek çat diye çift çizgi görünce
Bugün canım ama bende şuan adet olacakmışım gibi belirtiler var anlamıyorum karnım çok ağrıyor yAhemen kan ver canım , bat ne zamandı senın ?
Ya zaten insanı çıldırtıyor normalde benim kasığıma sancı girer 1 saat sonra adet olurum yıllarım rutinim budur ama şimdi sancı giriyor sürekli bişeyler geliyor gibi hissediyorum bakıyorum yok hiç bir şeyBen gece uyandım test yaptım hayatletimsi bir şey var sabah kalktım yine yaptım bişi yok hatta erken gebelik testindedir yok bende delirmeğem geldi çekilseymiş adetim geçsin hemen kan vericem
Ona doktorum çatlatma iğnesi vurmadan baktı değerin gayet güzel dedi. Bilmiyorum adet zamanında düşen bir şey miHiiiiç bekleme kuzum akşam git mis gibi ver tahlilini bakalım neden betan düşük ve regli de olamıyorsa bir östrojen bakılmanda fayda var östrojen düşüklüğüde kanama azlığı yada gecikme vs gibi şeyler yapıyor bilgin olsun
Bugün canım ama bende şuan adet olacakmışım gibi belirtiler var anlamıyorum karnım çok ağrıyor yAGinnys hope2022 Allahinkuluyuz melonichka
Amiin canım amiin benim eşimde benden habersiz adak vermiş oda dün dedi banaAY ınsallaaahhh keske bır surprız olsa gec dollenme vs. adagım var valahı :) loseve falan bagıs yapcam hemen.
Rabbım kımsenın kucagını bos koymasın saglıklı hayırlı evlatlar versın
Bende öyle. vardır inş bi hayır dediğin gibi. Hersey olacağına varıyor. Ben kızımdan oncede kimyasal yaşamıştım 3 ay sonra kızıma hamile kaldım. Hiç beklemediğim zamanda. Ama şimdi nedense aklımın bi köşesinde hep silemiyorum.Dün bildiğin dibi vurdum , saatlerce susamadim ama bugün daha iyiyim.. napalim bunda da var bir hayr deyip önümüze bakmaktan başka çare yok ki, nasibimizi alacağız mecbur..
Gönlünü güzel tut. Kötüyü çağırma benceBende öyle. vardır inş bi hayır dediğin gibi. Hersey olacağına varıyor. Ben kızımdan oncede kimyasal yaşamıştım 3 ay sonra kızıma hamile kaldım. Hiç beklemediğim zamanda. Ama şimdi nedense aklımın bi köşesinde hep silemiyorum.
Ee tabiki canım benim bat 21i 8inde yumurtam çatladı daha beklemedeyim yani. Döngün uzun sürüyorsa bilemem ama benim 28 günde bir tam ortasında 14. Veya 15. Günde yumurtlama olur seninde böyleyse bosuna üzme yeni denemeye basladin bi de sanırım. Daha yumurtlaman 4 5 gün anca olmuştur seninÖyle mi dersin ya
Yaa
Haftaya pazartesi regli zamanı o zaman çarşamba Perşembe günü belli olur değil miEe tabiki canım benim bat 21i 8inde yumurtam çatladı daha beklemedeyim yani. Döngün uzun sürüyorsa bilemem ama benim 28 günde bir tam ortasında 14. Veya 15. Günde yumurtlama olur seninde böyleyse bosuna üzme yeni denemeye basladin bi de sanırım. Daha yumurtlaman 4 5 gün anca olmuştur senin
İyi canım ben en son predictor aldım internettenİyi bir marka mı o test
Suan sakinim cizgin çok belirgindi acaba kimyasal mi yaşadın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?