İğne atmıştın dimi kuzum başka yumurtan var mıydı bi hatırlayamadım yani küçük falan geç döllenme ihtimaline karşıAy sabah yaptım negatif cıktı
hay ALLAH yinr mi karıştıKuzum o ben değilim sen sanırım 12.1 çıkan arkadası söylüyorsun
Bu aralar değerlendireyim o zaman teşekkür ediyorum canımKuzum senin 11 12 de çatlamış sonra siliklesmis yani daha 2 gün anca olmuş niye kendini strese soktun bu kadar
2 günde bebis belli olmaz kiii
Sen en erken ne zaman yap biliyor musun 22si gibi üstünden 10 gün geçmiş olacak yumurtlamanin çünkü bisey çıkmazsa da 23ü 24ü tekrarlarsin testi varsa anca belli olur çünkü
Daha yeni yumurtlama olmuş stres yapma herseye engel inan bana
Var ya en iyisi adet gününde direk kaset test yapmak adet gününe kadar da aklından çıkarmak böyle insan stresten de çok etkiliyorUmutlanada bilir insan çünkü en son iki üç gün önce yaptım kuzum hafif kırmızıydi bu derece degildi
Benim 2 haftadır kasıklarım batıyor bikaç saniye sonra geçiyor arada geliyor gidiyor ama testim negatiftiSol kasığımda batma oluyordu canim 1 hafta kala ondan şüpheleniyordum ama kaset testlerim negatif çıkıyordu 5 gün kala erken gebelik yaptım onda çıktı cizgim sonra kaset test de çıkınca 4 gün kala kan vermeye gittim o şekilde öğrendim
Vuracak inşallah canim bol bol dua bende hepinizi ediyorum için gönlünü ferah tut yeter ki olmuyor diye de üzme kendiniVar ya en iyisi adet gününde direk kaset test yapmak adet gününe kadar da aklından çıkarmak böyle insan stresten de çok etkiliyor
Bu arada çizgiler gözümüze girsin artık dedik bak senin bebis kendini Cook gösteriyor bize de vurur mu bu piyango
Aynen canın iğne yaptırdım. 4 tane yumurtam vardı 2 si 22 cm diğer 2 side biri 15-16 cm di. İğne vurulduktan 5 gün sonra kontrole gittim doktorum hepsinin çatladıgını söylediİğne atmıştın dimi kuzum başka yumurtan var mıydı bi hatırlayamadım yani küçük falan geç döllenme ihtimaline karşı
Akşama az kaldı imkanın varsa özel hastanenin acilinde ver bir kaç saat içinde çıkıyor o şeklde olursa öbür türlü yorucu test testYa zaten insanı çıldırtıyor normalde benim kasığıma sancı girer 1 saat sonra adet olurum yıllarım rutinim budur ama şimdi sancı giriyor sürekli bişeyler geliyor gibi hissediyorum bakıyorum yok hiç bir şey
Dongun nedir canim birde Kaçıncı gündesinizBenim 2 haftadır kasıklarım batıyor bikaç saniye sonra geçiyor arada geliyor gidiyor ama testim negatifti
Yok canım sorun değilhay ALLAH yinr mi karıştıpardon ya onun yoruma baktimda bulamadım sen sandım aklımda oylr kalmış kusura bakma olurmu
Aynen canim boş geçme. Eşimin doğum gününde sürpriz olsun demiştin dimi canım senBu aralar değerlendireyim o zaman teşekkür ediyorum canım
Aynen öyle düşünmek bile çok yorucu yaAkşama az kaldı imkanın varsa özel hastanenin acilinde ver bir kaç saat içinde çıkıyor o şeklde olursa öbür türlü yorucu test test
Daha çok var kanda bile cıkmazki ben bat a 6 gün kala kan verdim cıkmadı meselaKuzular benim de bat a 10 gün var ama durum bu hala kasıklarım ağrıyor batıyor bikaç saniye duruyor bilemedimhem erken hem normal yaptım
33 günde bir 23.gündeyimDongun nedir canim birde Kaçıncı gündesiniz
48 saat yaşıyor spremler merak etme.12sini değerlendirdik Dünü değerlendiremedik bu akşama artık
Merak işte deli ediyor beniDaha çok var kanda bile cıkmazki ben bat a 6 gün kala kan verdim cıkmadı mesela
Bu biraz son denemem gibi canım o yüzden içimde burukluk var. Zaten 2 ay deneyemicem sonra da tayin zamanı çok yaklaşıyor acaba denemesek mi diye düşündük hem yiprandigimiz için hemde yardım edecek kimsemiz yok şansımıza tutarsa nasıl olur eder vs. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsunVuracak inşallah canim bol bol dua bende hepinizi ediyorum için gönlünü ferah tut yeter ki olmuyor diye de üzme kendini
Bat günü yapın kaset testinizi.Be zaman yapayım normal kaset testim var
Tamam olalım Ebru hanımda destek olur whatsap Hattı varya sipariş verdiğin oraya at bence daha çabuk dönüş sağlarsın.ama yapacağın saatleri biliyordu dimi bak yazıyorum öğren 12:00 ve 16:00 arasında akşam 20:00 ile 22:00 arası ideal en iyi saatlerdir lh için birde 2 saat öncesinden sıvı alımı yok (çay kahve su meşrubat asitli içecek çorba ) ama yemek yiyebilirsin zaten zamanla alışıyorsun bu düzene emin ol dediğim gibi whatsaptan hattına at bence daha çabuk dönüş alırsın instgramdan da yaz at bizede at tabi yardımcı oluruzGinnys @papatyamveben kıslar Ovülasyon testi aldım.Bir Gebenin günlüğü sayfasından...Yaaa çok heyecanlıyım ilk defa ovü testi deniycem..Sonuçlarda bana destek olun nolur
Oo maşallah çok güzel canım belki küçük olanlardan biri büyüyüp döllenmiste olabilir canını sıkma. Catlatma iğnesi biraz daha buyutuyormus çünkü yumurtayıAynen canın iğne yaptırdım. 4 tane yumurtam vardı 2 si 22 cm diğer 2 side biri 15-16 cm di. İğne vurulduktan 5 gün sonra kontrole gittim doktorum hepsinin çatladıgını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?