Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya korkutmak istemem ama önlem alman lazım eğer iki kere aynı değer çıktısı bu dış gebelik olama ihtimali yüksek inşâALLAH değildir test yapan lav yanlışlık yapmıştır ama bence sen sen ol bekleme yine kan test ver ve doktora git dış sa ilerlemede ilac verir sonlandirmak için

Tamam canım aklımda bulunsun. Ay ben valla hiç dikkat etmedim alırken erken gebelij kalmamıstı ellerinde bende baska eczaneye gidemedim. hatta alırken 3 tanesine 15 lira verdim kadına da dedim hatta emin misiniz yanlıslık yok demi diye. Riske atmıycam zaten aksama adet gelmezse kan vercem varsa kesin cıkar zaten uğraşıp durmuyum şu testlerle

Tekli olan bugünki ovulasyonum dün gece boş geçti yumurtlama olmuş mudur

Eklentiler

• 08B374B5-0152-4EFF-ADA5-4CAD9DEBA3B6.webp
    82 KB · Görüntüleme: 40
  • image.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 41
Haftaya pazartesi regli zamanı o zaman çarşamba Perşembe günü belli olur değil mi
Adete kaç gün kalmasından çok döngün kac gün sürüyor mesela kaç günde bir adet görüyorsun. Dediğim gibi 28 günse 14. 15. Günde bi sorun yoksa yumurtlama olur adete de 1 2 gün kala belli olabilir
Öyle bir hafta önce falan öğrenenlerin döngüsü uzundur ya da yumurtlamasi erken olmustur farkında değildir canim

Kuzum o ben değilim sen sanırım 12.1 çıkan arkadası söylüyorsun

Ortalama 33 günde bir canım attım ovulasyonlarımı da tekli olan bügün

Eklentiler

• 997B3701-C507-466A-9990-4A2303258A29.webp
    82 KB · Görüntüleme: 46
  • 33D57D2D-AEAD-423E-AB2E-485309EADDE2.webp
    106,7 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 36
Kuzum senin zaten adet günün varsa kaset testte de çıkar 20 deger çokta fazla değil çünkü
O testler 5 liraya satılıyor zaten aslında erkenlere o kadar para bayilmamak lazım bende bu ay bi gafletle aldım onu da bi tanesini doğru almisim
Çünkü 5 deger ve üstünü gösterdiği için 2 3 değere bile silik çıkabiliyor insani da yanıltıyor en iyisi direk kaset test

neler yaşadın hamileliğini bilene kadar canım anlatır mısın. 5 gün öncesi hissettin mi mesala
Sol kasığımda batma oluyordu canim 1 hafta kala ondan şüpheleniyordum ama kaset testlerim negatif çıkıyordu 5 gün kala erken gebelik yaptım onda çıktı cizgim sonra kaset test de çıkınca 4 gün kala kan vermeye gittim o şekilde öğrendim

Ay sabah yaptım negatif cıktı

Ortalama 33 günde bir canım attım ovulasyonlarımı da tekli olan bügün
Kuzum senin 11 12 de çatlamış sonra siliklesmis yani daha 2 gün anca olmuş niye kendini strese soktun bu kadar
2 günde bebis belli olmaz kiii
Sen en erken ne zaman yap biliyor musun 22si gibi üstünden 10 gün geçmiş olacak yumurtlamanin çünkü bisey çıkmazsa da 23ü 24ü tekrarlarsin testi varsa anca belli olur çünkü
Daha yeni yumurtlama olmuş stres yapma herseye engel inan bana

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizede dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…