Ee ni
Canım nasıl adet oldun emin misin az mı geldi
ya korkutmak istemem ama önlem alman lazım eğer iki kere aynı değer çıktısı bu dış gebelik olama ihtimali yüksek inşâALLAH değildir test yapan lav yanlışlık yapmıştır ama bence sen sen ol bekleme yine kan test ver ve doktora git dış sa ilerlemede ilac verir sonlandirmak içinYa zaten insanı çıldırtıyor normalde benim kasığıma sancı girer 1 saat sonra adet olurum yıllarım rutinim budur ama şimdi sancı giriyor sürekli bişeyler geliyor gibi hissediyorum bakıyorum yok hiç bir şey
Tamam canım aklımda bulunsun. Ay ben valla hiç dikkat etmedim alırken erken gebelij kalmamıstı ellerinde bende baska eczaneye gidemedim. hatta alırken 3 tanesine 15 lira verdim kadına da dedim hatta emin misiniz yanlıslık yok demi diye. Riske atmıycam zaten aksama adet gelmezse kan vercem varsa kesin cıkar zaten uğraşıp durmuyum şu testlerleİyi canım ben en son predictor aldım internetten
Predictor early olan 5 deger ve üstünü algılıyor
Predictor express var bir de o da 50 değer ve üstünü algılıyor
Ama çoğu eczaneden aldığım kaset testler işte laboquick certain vs. 20 değer ve üstünü gösteriyor
Adete kaç gün kalmasından çok döngün kac gün sürüyor mesela kaç günde bir adet görüyorsun. Dediğim gibi 28 günse 14. 15. Günde bi sorun yoksa yumurtlama olur adete de 1 2 gün kala belli olabilirHaftaya pazartesi regli zamanı o zaman çarşamba Perşembe günü belli olur değil mi
Kuzum o ben değilim sen sanırım 12.1 çıkan arkadası söylüyorsunya korkutmak istemem ama önlem alman lazım eğer iki kere aynı değer çıktısı bu dış gebelik olama ihtimali yüksek inşâALLAH değildir test yapan lav yanlışlık yapmıştır ama bence sen sen ol bekleme yine kan test ver ve doktora git dış sa ilerlemede ilac verir sonlandirmak için
neler yaşadın hamileliğini bilene kadar canım anlatır mısın. 5 gün öncesi hissettin mi mesalaKızlar bugün adet günüm ovülasyon testim merak eden arkadaşlar olmuştu biraz önce yaptım pik olmuş
Ortalama 33 günde bir canım attım ovulasyonlarımı da tekli olan bügünAdete kaç gün kalmasından çok döngün kac gün sürüyor mesela kaç günde bir adet görüyorsun. Dediğim gibi 28 günse 14. 15. Günde bi sorun yoksa yumurtlama olur adete de 1 2 gün kala belli olabilir
Öyle bir hafta önce falan öğrenenlerin döngüsü uzundur ya da yumurtlamasi erken olmustur farkında değildir canim
Kuzum senin zaten adet günün varsa kaset testte de çıkar 20 deger çokta fazla değil çünküTamam canım aklımda bulunsun. Ay ben valla hiç dikkat etmedim alırken erken gebelij kalmamıstı ellerinde bende baska eczaneye gidemedim. hatta alırken 3 tanesine 15 lira verdim kadına da dedim hatta emin misiniz yanlıslık yok demi diye. Riske atmıycam zaten aksama adet gelmezse kan vercem varsa kesin cıkar zaten uğraşıp durmuyum şu testlerle
Ooo benim merak edenlerden biriKızlar bugün adet günüm ovülasyon testim merak eden arkadaşlar olmuştu biraz önce yaptım pik olmuş
Sol kasığımda batma oluyordu canim 1 hafta kala ondan şüpheleniyordum ama kaset testlerim negatif çıkıyordu 5 gün kala erken gebelik yaptım onda çıktı cizgim sonra kaset test de çıkınca 4 gün kala kan vermeye gittim o şekilde öğrendimneler yaşadın hamileliğini bilene kadar canım anlatır mısın. 5 gün öncesi hissettin mi mesala
Ay sabah yaptım negatif cıktıKuzum senin zaten adet günün varsa kaset testte de çıkar 20 deger çokta fazla değil çünkü
O testler 5 liraya satılıyor zaten aslında erkenlere o kadar para bayilmamak lazım bende bu ay bi gafletle aldım onu da bi tanesini doğru almisim
Çünkü 5 deger ve üstünü gösterdiği için 2 3 değere bile silik çıkabiliyor insani da yanıltıyor en iyisi direk kaset test
11-12 gün ovalasyon günün olmuşTekli olan bugünki ovulasyonum dün gece boş geçti yumurtlama olmuş mudur
Umutlanada bilir insan çünkü en son iki üç gün önce yaptım kuzum hafif kırmızıydi bu derece degildiOoo benim merak edenlerden biriçok koyu çıkmış yaa demek böyle olmadan umutlanmamalii
12sini değerlendirdik Dünü değerlendiremedik bu akşama artık11-12 gün ovalasyon günün olmuş
Kuzum senin 11 12 de çatlamış sonra siliklesmis yani daha 2 gün anca olmuş niye kendini strese soktun bu kadarOrtalama 33 günde bir canım attım ovulasyonlarımı da tekli olan bügün
Amin canımErken öğrenseydinde senin yapabilecek bişeyin olsa zaten yaparsın güzelim rabbimin takdir-i elden bisey gelmez allah hiç beklemediğin bir anda en güzel müjde ile mükafatlandırsın seni inşallah
Daha iyi bir boş bir dolu12sini değerlendirdik Dünü değerlendiremedik bu akşama artık
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizede dua et canımSol kasığımda batma oluyordu canim 1 hafta kala ondan şüpheleniyordum ama kaset testlerim negatif çıkıyordu 5 gün kala erken gebelik yaptım onda çıktı cizgim sonra kaset test de çıkınca 4 gün kala kan vermeye gittim o şekilde öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?