Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen kullandım canım ben. Yumurta tembelliği var ve pco var işte. 17 mm den yukarı büyümüyor benim çatlamıyormus o yüzden ve geç geliyor adetimin 21. Günü 17 mm buluyor. O yğzden doktor böyle hap ve iğneye baslattı bakalım tutar insallah

Evet canım tahlili tekrarlarsin başka doktora da göster bakalım o ne diyecek farklı bi görüş almış olursun
Evet canım hayırlısı inşallah
inşâALLAH hayırlısı ile sağlıklısı olusun buna da şükür en azından sağlıklısız olmayacağını garantisi bu kimyasallar...
Evet baya ağrıdı karnım sokulene kadar şuan biraz iyiyim inşallah hepimize sağlıklı bebisler nasip olsun şu mübarek günde dua edelim birbirimize

Aynen öyle düşünmek bile çok yorucu ya
Seni o kadar iyi anlıyorum ki gece test yaptım yattım hayalet çizgi var sabah kalktım yaptım hiç bir şey yok atayım bak delircem ya nedir ne değildir bilmiyorum. Artık adet geçince gider kan veririm tabi geçerse yoksada bilirim ki sökecek vs.
Aynen öyle düşünmek bile çok yorucu ya

Kuzum bende de yumurta tembelliği var hafif dedi doktor bir de 3 cm çikolata kistim var. Ama hiç benim 2den fazla yumurtam gelişmedi
Adetlerim düzenli ama bak bu ay femara kullandım 18mm anca oldu
Ondan önce de aşılama sırasında gonal f 900luk iğnenin hepsini kullandım bi tane 20mm bi tane 17mm anca oldu
Normal ilaçsız hiç Takip ettirmedim ama benim ki de tam büyümüyor olabilir
Klomene göre çok iyi yumurta gelişmiş bence doktor bana letu veya femara klomene göre daha iyi çünkü daha güzel buyutebilir demişti
Ama şansıma bak bu ay 18mm oldu ağustosta da letu kullanmıştım büyümedi üstüne 3 gün iğne attım anca 18mm olmuştu hormonlarim falan düzgün
Femara letu daha kaliteli yapiyormus falan dedi ama ben onlara da pek tepki vermiyorum anlayamadım gitti
Klomende de 2 yumurtam olmuştu biri 21 biri kaçtı hilmiyorum mesela

Evet canım hayırlısı inşallah

Evet baya ağrıdı karnım sokulene kadar şuan biraz iyiyim inşallah hepimize sağlıklı bebisler nasip olsun şu mübarek günde dua edelim birbirimize
Allah kalbimizdekini hayırlı eyleyip nasip etsin bir an önce inşallah

Canım biraz uzun yazdım ama benimde kafam karışık anlamadim gitti neye guzel tepki veriyor noluyor falan

Kafan rahat olur en temizi

Bata 2gün var ovulasyona göre ama takvime göre 5gün tertemiz çıktı yine son demlerimi yaşıyorum nefret ettim şu hayattan cezalandırılmaktan tövbe yarabbim umut yok artık tabi erken gebelik testi ilk idrarla yaptım
Yine belirtiler bulmuşum kendimde birde inanmıştım hamileyim sanmıştım yazıklar olsun

Eklentiler

• 92B64AE2-0452-4676-8466-29DEDB97FCD6.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…