kuzu sen bu ay ne yapmıştın yumurtamı takip ettin benim regli yarın bitiyor ne yapsam kiKızlar bugün adet günüm ovülasyon testim merak eden arkadaşlar olmuştu biraz önce yaptım pik olmuş
Klomen kullandım canım ben. Yumurta tembelliği var ve pco var işte. 17 mm den yukarı büyümüyor benim çatlamıyormus o yüzden ve geç geliyor adetimin 21. Günü 17 mm buluyor. O yğzden doktor böyle hap ve iğneye baslattı bakalım tutar insallahOo maşallah çok güzel canım belki küçük olanlardan biri büyüyüp döllenmiste olabilir canını sıkma. Catlatma iğnesi biraz daha buyutuyormus çünkü yumurtayı
Olmazsa da üzülme tamam mı böyle güzel yumurtan gelisiyorsa elbet uzun sürmeden tutar bir gün çok güzel gerçekten
Benim bi 18mm yumurtam vardı ona umut bağlıyorum işte
5 hatta 6 güne kadar yaşayabiliyorlar sağlıklı bir rahimde48 saat yaşıyor spremler merak etme.
Evet canım hayırlısı inşallahEvet canım tahlili tekrarlarsin başka doktora da göster bakalım o ne diyecek farklı bi görüş almış olursun
Evet baya ağrıdı karnım sokulene kadar şuan biraz iyiyim inşallah hepimize sağlıklı bebisler nasip olsun şu mübarek günde dua edelim birbirimizeinşâALLAH hayırlısı ile sağlıklısı olusun buna da şükür en azından sağlıklısız olmayacağını garantisi bu kimyasallar...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki gece test yaptım yattım hayalet çizgi var sabah kalktım yaptım hiç bir şey yok atayım bak delircem ya nedir ne değildir bilmiyorum. Artık adet geçince gider kan veririm tabi geçerse yoksada bilirim ki sökecek vs.Aynen öyle düşünmek bile çok yorucu ya
Aynen öyle düşünmek bile çok yorucu ya
Aynen öyle düşünmek bile çok yorucu
Kuzum bende de yumurta tembelliği var hafif dedi doktor bir de 3 cm çikolata kistim var. Ama hiç benim 2den fazla yumurtam gelişmediKlomen kullandım canım ben. Yumurta tembelliği var ve pco var işte. 17 mm den yukarı büyümüyor benim çatlamıyormus o yüzden ve geç geliyor adetimin 21. Günü 17 mm buluyor. O yğzden doktor böyle hap ve iğneye baslattı bakalım tutar insallah
Allah kalbimizdekini hayırlı eyleyip nasip etsin bir an önce inşallahEvet canım hayırlısı inşallah
Evet baya ağrıdı karnım sokulene kadar şuan biraz iyiyim inşallah hepimize sağlıklı bebisler nasip olsun şu mübarek günde dua edelim birbirimize❤
Ne güzel dua aminn inşallahAllah kalbimizdekini hayırlı eyleyip nasip etsin bir an önce inşallah
Kaç aydır deniyorsun?Kalbimiz kadar temiz
Canım biraz uzun yazdım ama benimde kafam karışık anlamadim gitti neye guzel tepki veriyor noluyor falanKlomen kullandım canım ben. Yumurta tembelliği var ve pco var işte. 17 mm den yukarı büyümüyor benim çatlamıyormus o yüzden ve geç geliyor adetimin 21. Günü 17 mm buluyor. O yğzden doktor böyle hap ve iğneye baslattı bakalım tutar insallah
Oluruz kuzum buraya atarsın hadi hayırlısı olsun inşallahGinnys Papatyamveben-Mavi kıslar Ovülasyon testi aldım.Bir Gebenin günlüğü sayfasından...Yaaa çok heyecanlıyım ilk defa ovü testi deniycem..Sonuçlarda bana destek olun nolur
Direk kuzumYaaakıntı filan değil demi direk başlangıcı
Bildiğin adet başlangıcı kuzumEe ni
Canım nasıl adet oldun emin misin az mı geldi
Kafan rahat olur en temiziSeni o kadar iyi anlıyorum ki gece test yaptım yattım hayalet çizgi var sabah kalktım yaptım hiç bir şey yok atayım bak delircem ya nedir ne değildir bilmiyorum. Artık adet geçince gider kan veririm tabi geçerse yoksada bilirim ki sökecek vs.
Ne kadar zamandır deniyordunuz kimyasal mi oldu acabaBildiğin adet başlangıcı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?