Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kaç aydır deniyordunuz
Bende bazen isyana doğru gidiyorum tövbe yarabbim de Allah dermansız hastalık vermesin ya gerçekten daha ciddi bir sorunumuz olsaydı o zaman ne olurdu ne yapardık bir de bunu düşünüyorum
Bazen ne kadar çok istersek o kadar uzaklaştırıyoruz galiba isteğimizi
Bazen bi sorun yoksa herseyi akışına bırakmak gerek

bu kadar üzme kendini. elbet bi zamanı vardır. kaç yaşındasın.

Canım biraz uzun yazdım ama benimde kafam karışık anlamadim gitti neye guzel tepki veriyor noluyor falan
Okudum kuzum aynen neye tepki veriyor ne oluyor bilmiyoruz ki. Tek tesellim inşallah bugünleri bir gün son bulacağı. Bu işin sonunda ya bebeklerimizi kucağımıza alırız yada bir kaç yol daha deneriz gene mi olmadı hayatımızın seyrini değiştiririz napalım bazen ne kadar çabalarsan çabala bir kader var ortada. Elimizden geleni yaptıktan sonra ona teslimiz artık

1. buçuk yıl oldu isyan değil ama geçen hafta 3 gebelik haberi aldım neden dedim şimdi bi tane daha aldım millet nasıl yapıyo ya neden nasip olmuyo bittim ya valla artık bittim çikolata kistim var ameliyatı riskli ama yaptırcam en azından alsın ne var ne yok olmuyosada olmasın o zmn bıktım ya

Aynen öyle belki de gönülden kabullenmek gerek her iki ihtimale de. Belki kabullendikten sonra gelir bizimde güzelliğimiz. Olmazsa da yapacak birsey yok en azından denedik deriz

aynen bende öyle .bırakınca kolay olcak hemen ilk aydan olcak sanmıştım.Nerde hata yapıyoruz biz ya.

sıkıntı yapma ben 2,5 senedir deniyorum. ben ve eşimde sıkıntı bile olmadığı halde. ama rabbim 1. cocuktan sonra 2. sini nasip etmedi. beklemedeyiz. rabbimin istediği bir gün bizede nasip olur.

artık iyiymser olmayı düşünmüyorum çabalamıcam da uğraştıkta noldu o doktor bu doktor para para para ben psikolojik olarak gayet güçlü bir insandım taki doktor tüp bebekten bahsedene kadar ben asla bunu kaldırabilecek bir insan değilmişim bu cümleyi kurdum ya allah bunuda başıma verdi çektiğim acılar yeter etrafımdaki herkes ama herkes hamile evren benimle oyun oynuyo gibi herkes koca görbeğiyle geziyo ben buna dayanamıyorum hiç bir arkadaşımla görüşmüyorum

birde üstüne bana tavsiyede bulunuyolar ovulasyon evresinden haberi olmayanlar hamile hcg ne bilmiyo ya bilmiyo ama hamile

Kuzum benimde 1 buçuk yıl oldu tam 18 ay. Benimde çikolata kistim var birde hafif yumurta tembelliği var seninki kaç cm di?
İnan bak bende öyle düşünüyorum bazen kilo önemli diyorlar bi bakıyorum kadin 130 kiloda şak diye hamile kalıyor, bi başkası 90 100e yakın yine hiç zorlanmadan direk kalıyor
Yaş önemli diyorlar bakıyorum 45 50 yaşında hiç zorlanmadan hamile kalıyorlar
Evleniyorlar ilk aydan hamile kalıyorlar
Ya diyorum madem bunlar önemliyse neden bana da tutmuyor bir kere bile diye
Ama işte herseyden öte nasip var ya o yuzden

Aklımız oynuyor bazen bizimle
Benim ki bu ara sıklıkla oynuyor fotolarda belli değil ortadaki diyordum hayaletimsi çizgili olan az önce eşim geldi oda sesimi bu erken gebelik olan dada var dedi çektik foto ama görünmüyor amaaaan artık kısmet ne diyim bu kadar görünmeyen heralde kimyasala döner varsa bile

Bak bu yazdıkların hepimizin başına geliyor yalnız değilsin ama daha sakin ol çünkü vücudun bir sonraki aya hazırlanmalı bunu unutma kendine bu eziyeti etme

aynen bende öyle .bırakınca kolay olcak hemen ilk aydan olcak sanmıştım.Nerde hata yapıyoruz biz ya.
Hata niye olsun. İnsanlar korunurken bile hamile kalıyor bazen diyorum bende nasıl ya korunuyordunuz diye çevremdekilerden duydugum zaman. Biz çok takıyoruz kimseye hatt bazen kendimize takmıyoruz desek bile açık bir kelime olacak ama cinsel ilişkilerimiz bile çoğu zaman çocuk için. Eşlerimizinde kendimizin de kafamızda bu var aman şunuye spermin güçlesin yumurtlama günüme girdim zararlı yiyeceklerden uzak dur verimlileri ye. Yok yataktan kalmıyım ayaklarımı dikiyim filan. Ben artık buna yoruyorum. İlk defa bu sayfaya bu ay üye oldum kimsede ciddi bir hastalığı yok gibi. Çok şükür de öyle bence kafamızda bitirmeliyiz. Uzmanlar ne diyor haftada en az 3 kere birlikte olan cidtlerin yumurtlama takio etmesine gerek yok diye.

Canim lutfen isyan etme herseyin bi vakti var biz daha doğmadan bebeğimizin olacağı vakit belli bakma boyle uğraşıyoruz ediyoruz biseyler deniyoruz vesile olur diye ama herşey olması gereken şekilde olucak hayırlısıyla hepimizin bebekleri olucak inşallah

Olsun öyle düşünme bekle bakalım gelen giden var mı yoksa gider kan verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…