Canım kaç aydır deniyordunuzBata 2gün var ovulasyona göre ama takvime göre 5gün tertemiz çıktı yine son demlerimi yaşıyorum nefret ettim şu hayattan cezalandırılmaktan tövbe yarabbim umut yok artık tabi erken gebelik testi ilk idrarla yaptım
Yine belirtiler bulmuşum kendimde birde inanmıştım hamileyim sanmıştım yazıklar olsun
bu kadar üzme kendini. elbet bi zamanı vardır. kaç yaşındasın.Bata 2gün var ovulasyona göre ama takvime göre 5gün tertemiz çıktı yine son demlerimi yaşıyorum nefret ettim şu hayattan cezalandırılmaktan tövbe yarabbim umut yok artık tabi erken gebelik testi ilk idrarla yaptım
Yine belirtiler bulmuşum kendimde birde inanmıştım hamileyim sanmıştım yazıklar olsun
Okudum kuzum aynen neye tepki veriyor ne oluyor bilmiyoruz ki. Tek tesellim inşallah bugünleri bir gün son bulacağı. Bu işin sonunda ya bebeklerimizi kucağımıza alırız yada bir kaç yol daha deneriz gene mi olmadı hayatımızın seyrini değiştiririz napalım bazen ne kadar çabalarsan çabala bir kader var ortada. Elimizden geleni yaptıktan sonra ona teslimiz artıkCanım biraz uzun yazdım ama benimde kafam karışık anlamadim gitti neye guzel tepki veriyor noluyor falan
1. buçuk yıl oldu isyan değil ama geçen hafta 3 gebelik haberi aldım neden dedim şimdi bi tane daha aldım millet nasıl yapıyo ya neden nasip olmuyo bittim ya valla artık bittim çikolata kistim var ameliyatı riskli ama yaptırcam en azından alsın ne var ne yok olmuyosada olmasın o zmn bıktım yaCanım kaç aydır deniyordunuz
Bende bazen isyana doğru gidiyorum tövbe yarabbim de Allah dermansız hastalık vermesin ya gerçektendaha ciddi bir sorunumuz olsaydı o zaman ne olurdu ne yapardık bir de bunu düşünüyorum
Bazen ne kadar çok istersek o kadar uzaklaştırıyoruz galiba isteğimizi
Bazen bi sorun yoksa herseyi akışına bırakmak gerek
Ya. Rabbim bir dahaki ay yüzünü güldürsün inşallah üzülme demek kolay biliyorum hepimizin hayal kırıklıgı farklı oluyor ama yılmak yok umutlar bir sonraki ayaDirek kuzum
Aynen öyle belki de gönülden kabullenmek gerek her iki ihtimale de. Belki kabullendikten sonra gelir bizimde güzelliğimiz. Olmazsa da yapacak birsey yok en azından denedik derizOkudum kuzum aynen neye tepki veriyor ne oluyor bilmiyoruz ki. Tek tesellim inşallah bugünleri bir gün son bulacağı. Bu işin sonunda ya bebeklerimizi kucağımıza alırız yada bir kaç yol daha deneriz gene mi olmadı hayatımızın seyrini değiştiririz napalım bazen ne kadar çabalarsan çabala bir kader var ortada. Elimizden geleni yaptıktan sonra ona teslimiz artık
aynen bende öyle .bırakınca kolay olcak hemen ilk aydan olcak sanmıştım.Nerde hata yapıyoruz biz ya.1. buçuk yıl oldu isyan değil ama geçen hafta 3 gebelik haberi aldım neden dedim şimdi bi tane daha aldım millet nasıl yapıyo ya neden nasip olmuyo bittim ya valla artık bittim çikolata kistim var ameliyatı riskli ama yaptırcam en azından alsın ne var ne yok olmuyosada olmasın o zmn bıktım ya
sıkıntı yapma ben 2,5 senedir deniyorum. ben ve eşimde sıkıntı bile olmadığı halde. ama rabbim 1. cocuktan sonra 2. sini nasip etmedi. beklemedeyiz. rabbimin istediği bir gün bizede nasip olur.1. buçuk yıl oldu isyan değil ama geçen hafta 3 gebelik haberi aldım neden dedim şimdi bi tane daha aldım millet nasıl yapıyo ya neden nasip olmuyo bittim ya valla artık bittim çikolata kistim var ameliyatı riskli ama yaptırcam en azından alsın ne var ne yok olmuyosada olmasın o zmn bıktım ya
Kuzum benimde 1 buçuk yıl oldu tam 18 ay. Benimde çikolata kistim var birde hafif yumurta tembelliği var seninki kaç cm di?1. buçuk yıl oldu isyan değil ama geçen hafta 3 gebelik haberi aldım neden dedim şimdi bi tane daha aldım millet nasıl yapıyo ya neden nasip olmuyo bittim ya valla artık bittim çikolata kistim var ameliyatı riskli ama yaptırcam en azından alsın ne var ne yok olmuyosada olmasın o zmn bıktım ya
Benim ki bu ara sıklıkla oynuyor fotolarda belli değil ortadaki diyordum hayaletimsi çizgili olan az önce eşim geldi oda sesimi bu erken gebelik olan dada var dedi çektik foto ama görünmüyor amaaaan artık kısmet ne diyim bu kadar görünmeyen heralde kimyasala döner varsa bileAklımız oynuyor bazen bizimle
Kolay hamile kalanların hepsi doğru düzgün adet gününü bile bilmiyor rastgele deniyor kafaları rahat yaniaynen bende öyle .bırakınca kolay olcak hemen ilk aydan olcak sanmıştım.Nerde hata yapıyoruz biz ya.
Bak bu yazdıkların hepimizin başına geliyor yalnız değilsin ama daha sakin ol çünkü vücudun bir sonraki aya hazırlanmalı bunu unutma kendine bu eziyeti etmeartık iyiymser olmayı düşünmüyorum çabalamıcam da uğraştıkta noldu o doktor bu doktor para para para ben psikolojik olarak gayet güçlü bir insandım taki doktor tüp bebekten bahsedene kadar ben asla bunu kaldırabilecek bir insan değilmişim bu cümleyi kurdum ya allah bunuda başıma verdi çektiğim acılar yeter etrafımdaki herkes ama herkes hamile evren benimle oyun oynuyo gibi herkes koca görbeğiyle geziyo ben buna dayanamıyorum hiç bir arkadaşımla görüşmüyorum
Bende öyle düşünüyorum kuzumNe kadar zamandır deniyordunuz kimyasal mi oldu acabaöyle olduysa bile üzülme çoğu kimyasalın hemen arkasından sağlıklı gebelikler elde ediliyor
Ben 8 aydır deniyorum yok olmuyor eşimde veya bende de problem yok neden olmuyor nedenYa. Rabbim bir dahaki ay yüzünü güldürsün inşallah üzülme demek kolay biliyorum hepimizin hayal kırıklıgı farklı oluyor ama yılmak yok umutlar bir sonraki aya
Hadi insallah canimYok cnm yapmadım test gerek yok regl olcam belli yani direk 2. Aşılamaya geçicem belki seni yakalarım tüp bebekte
Hata niye olsun. İnsanlar korunurken bile hamile kalıyor bazen diyorum bende nasıl ya korunuyordunuz diye çevremdekilerden duydugum zaman. Biz çok takıyoruz kimseye hatt bazen kendimize takmıyoruz desek bile açık bir kelime olacak ama cinsel ilişkilerimiz bile çoğu zaman çocuk için. Eşlerimizinde kendimizin de kafamızda bu var aman şunuye spermin güçlesin yumurtlama günüme girdim zararlı yiyeceklerden uzak dur verimlileri ye. Yok yataktan kalmıyım ayaklarımı dikiyim filan. Ben artık buna yoruyorum. İlk defa bu sayfaya bu ay üye oldum kimsede ciddi bir hastalığı yok gibi. Çok şükür de öyle bence kafamızda bitirmeliyiz. Uzmanlar ne diyor haftada en az 3 kere birlikte olan cidtlerin yumurtlama takio etmesine gerek yok diye.aynen bende öyle .bırakınca kolay olcak hemen ilk aydan olcak sanmıştım.Nerde hata yapıyoruz biz ya.
Canim lutfen isyan etme herseyin bi vakti var biz daha doğmadan bebeğimizin olacağı vakit belli bakma boyle uğraşıyoruz ediyoruz biseyler deniyoruz vesile olur diye ama herşey olması gereken şekilde olucak hayırlısıyla hepimizin bebekleri olucak inşallahBata 2gün var ovulasyona göre ama takvime göre 5gün tertemiz çıktı yine son demlerimi yaşıyorum nefret ettim şu hayattan cezalandırılmaktan tövbe yarabbim umut yok artık tabi erken gebelik testi ilk idrarla yaptım
Olsun öyle düşünme bekle bakalım gelen giden var mı yoksa gider kan verirsinBenim ki bu ara sıklıkla oynuyor fotolarda belli değil ortadaki diyordum hayaletimsi çizgili olan az önce eşim geldi oda sesimi bu erken gebelik olan dada var dedi çektik foto ama görünmüyor amaaaan artık kısmet ne diyim bu kadar görünmeyen heralde kimyasala döner varsa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?