Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Margee basladinmi teste ben bugün anca başladım bakalim bugün 9. gün

Eklentiler

• 20220114_130057.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 46
lütfen ısyan etme, bızım ıkı seneyı gectı ıkı olumsuz asılamam var.
bn ılk gıttıgım doktorda tup bebek dedı ama yapacak bısey yok olmazsa onuda denerız , ne acılar cekıp ne hasta cocukları olan aıleleer var nolur ısyan etme Allah beterınden korusun.

benımde etrafımda herkes hamıle kardesım gorumcem bendn sonra evlendı cıocukları yasına gırdı ne yapalım nasip.

Bende öyle düşünüyorum kuzum
Olacak inşallah bi problem yoksa stres yapmamaya çalış yürüyüşe falan çık hem rahime yumurtalara da iyi geliyor hemde kafan dağılır. Bu yol çok zorlu bende 1 buçuk senedir deniyorum ama ahlıyoruz vahlıyoruz yine olmuyor ki
Bazen diyorum sadece kabul etmem gerek her iki ihtimali de

Merhaba arkadaşlar dün çok kasık ağrısı vardı adetime daha var sabah kalktım ki kahverengi leke vardı. Hemen test yaptım silik çıktı. Yani ben görüyorum ama kamerada belli olmuyor bir bakarmısınız

Hamile kalma hikayelerinde duymuştum, ne zaman artık oluruna bıraktık, o zaman hamile olduğumu öğrendim diye..Biz mi yanlış yapıyoruz sürekli didiklemek kötü mü etkiliyo acaba?

Her şerde bir hayır vardır, vakti gelince elbette olacak. Gönlünü ferah tut stres ve sıkıntı vücudun en büyük düşmanı ben her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum, yakın zamanda bize güzel haberi vereceğinede inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…