lütfen ısyan etme, bızım ıkı seneyı gectı ıkı olumsuz asılamam var.artık iyiymser olmayı düşünmüyorum çabalamıcam da uğraştıkta noldu o doktor bu doktor para para para ben psikolojik olarak gayet güçlü bir insandım taki doktor tüp bebekten bahsedene kadar ben asla bunu kaldırabilecek bir insan değilmişim bu cümleyi kurdum ya allah bunuda başıma verdi çektiğim acılar yeter etrafımdaki herkes ama herkes hamile evren benimle oyun oynuyo gibi herkes koca görbeğiyle geziyo ben buna dayanamıyorum hiç bir arkadaşımla görüşmüyorum
birde üstüne bana tavsiyede bulunuyolar ovulasyon evresinden haberi olmayanlar hamile hcg ne bilmiyo ya bilmiyo ama hamile
Olacak inşallah bi problem yoksa stres yapmamaya çalış yürüyüşe falan çık hem rahime yumurtalara da iyi geliyor hemde kafan dağılır. Bu yol çok zorlu bende 1 buçuk senedir deniyorum ama ahlıyoruz vahlıyoruz yine olmuyor kiBende öyle düşünüyorum kuzum
2.ay bu ayKaç aydır deniyorsun?
Başladım benimde bugün 9. Günüm ama az az kanamam devam ediyo ilaçlardan oldu galibaMargee basladinmi teste ben bugün anca başladım bakalim bugün 9. gün
Ah canim benim bir buçuk sene oldu 2 hsg 5 ilaç denemesi 1 aşılama yine yok2.ay bu ay
kafaya takmamaya çalışıyorum bende artık nasip hangi aysa bakalım .Ben 8 aydır deniyorum yok olmuyor eşimde veya bende de problem yok neden olmuyor neden
Ben görüyorum sağdaki fotoğrafta hafif silik bi çizgi varBakarmısınız bir. Kamerada çok gözükmüyor ama ben görüyorum.
canım hafif bir çizgi var gibiBakarmısınız bir. Kamerada çok gözükmüyor ama ben görüyorum.
Heveslenmektw istemiyorumBen görüyorum sağdaki fotoğrafta hafif silik bi çizgi var
Her şerde bir hayır vardır, vakti gelince elbette olacak. Gönlünü ferah tut stres ve sıkıntı vücudun en büyük düşmanı ben her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum, yakın zamanda bize güzel haberi vereceğinede inanıyorum.1. buçuk yıl oldu isyan değil ama geçen hafta 3 gebelik haberi aldım neden dedim şimdi bi tane daha aldım millet nasıl yapıyo ya neden nasip olmuyo bittim ya valla artık bittim çikolata kistim var ameliyatı riskli ama yaptırcam en azından alsın ne var ne yok olmuyosada olmasın o zmn bıktım ya
Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapayımcanım hafif bir çizgi var gibi
yarın sabah tekrarla istersenHeveslenmektw istemiyorum
Evet sabah tekrarlayacagım. Dua edinyarın sabah tekrarla istersen
Bende hafif bir çizgi gördümYarın sabah ilk idrarla tekrar yapayımilginiz için teşekkür ederim
Fotodada görünüyor. Hayırlı olsunnnBakarmısınız bir. Kamerada çok gözükmüyor ama ben görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?