İlla ki öyle oluyor okuyorum hepinizi de ne bileyim olur diye bekliyorum işteAh canim benim bir buçuk sene oldu 2 hsg 5 ilaç denemesi 1 aşılama yine yok
2bucuk yıldır deneyen varPapatyamveben-Mavi
Çoğumuz fazla zamandır deniyoruz sen baştan böyle stres yaparsan iyice uzaklastirirsin yapma inan haklıymış diyeceksin
Kan ver canım belki yerleşme kanamasıdırHeveslenmektw istemiyorum
ben bu ay elendim canım ya regl oldum dün.Şubata inşEvet sabah tekrarlayacagım. Dua edinhepimiz hamiş çıkalım
Aminn. Belki test bozuktur belki kurumadır emin değilim heveslenmek istemiyorumFotodada görünüyor. Hayırlı olsunnn
Yaa inşallah inşallah hamile kalırsın Allah dan ümit kesilmezben bu ay elendim canım ya regl oldum dün.Şubata inş
Geçen ay verdim kan çıkmadı. Prolaktin yüksek çıktı bu ay düştü şükür bilmiyorum daKan ver canım belki yerleşme kanamasıdır
Başka markayla tekrar dene canım öyle emin olabilirsinAminn. Belki test bozuktur belki kurumadır emin değilim heveslenmek istemiyorum
Aldım 2 adet daha. Ama burda eczane bir tane ve aynı marka var.Başka markayla tekrar dene canım öyle emin olabilirsin
CANIM SILIK CIZGI CIKMIS BAT NE ZAMANDI?Bakarmısınız bir. Kamerada çok gözükmüyor ama ben görüyorum.
Rica ederim :) Sonucu da güzel olur inşallah :)Şuan bir mutlu oldumÇok teşekkür ederim ilginiz için
Geçen ay 15 de oldum. Ama ben bazen bir iki gün geç olabiliyorum yıllardır böyle. Yani 15 ila 18 arası oluyorum. Bugün sabah kahverengi leke geldi. Ve adet gibi kasık ağrım varCANIM SILIK CIZGI CIKMIS BAT NE ZAMANDI?
İns değildir canım cizgin belli. Sabh dene bakalimmm ins bebiş seninlefirAldım 2 adet daha. Ama burda eczane bir tane ve aynı marka var.Sabah ilk idrarla yapacagım. Belkide değilimdir bilmiyorum test bozuktur
AminnRica ederim :) Sonucu da güzel olur inşallah :)
Aminn aminİns değildir canım cizgin belli. Sabh dene bakalimmm ins bebiş seninlefir
ınsallaahhh yerlesme lekesıdır yarın sabahda test yap benceGeçen ay 15 de oldum. Ama ben bazen bir iki gün geç olabiliyorum yıllardır böyle. Yani 15 ila 18 arası oluyorum. Bugün sabah kahverengi leke geldi. Ve adet gibi kasık ağrım var
Bakın acaba test bozukmu?ınsallaahhh yerlesme lekesıdır yarın sabahda test yap bence
İnşallah sana da kısa sürede nasip olacak canım stres olmamaya bakİlla ki öyle oluyor okuyorum hepinizi de ne bileyim olur diye bekliyorum işte
Biraz dağılmış gibi çok mu idrar damlattin çizgi görünüyor ama tekrar etsen daha iyi olurBakın acaba test bozukmu?
Bazı doktorlar öyle ya. Banada aynısı dedi bir doktor senin cocugun olmaz diye sebebi pco hani hemen hemen herkeste olan ve pcolu oluo hiç tedavi görmeyip hamile kalan var. Sonra doktorumu değiştirdimAminn4 aydır evliyim ama yaşadıklarım bana yıllar gibi geldi. Hormonlarım yüksek çıktı doktor çocugun olması mümkün değil dedi bir ay değresyona girdim mal kadın meğer yüksek dedigi hormonda prolaktin miş. Düşürdük hemen dün tekrar başka doktora gittim hiçbirşeyin yok dedi 1 aydır neler çekiyorum bir bilseniz içimi. Bana çocugun olmaz dedi
zannetmıyorum yaa bozuk olsa farklı oluyor ama sız yarında yapın testBakın acaba test bozukmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?