Yumurtlama dönemim aslında ama baktım akıntm yok doktor dedi 13mm olmuş şuan dominant olması lazım ama değil akıntım yokAdetin 14.gunu gittim derken? Adet bitti yumurtlama döngüsünü gectin öyle mi gittin?
Ben de pko hastasiydim hem de 2 ay adet gorememis biriydim. 19 tane kist vardi. Hepsi gitti şükürler olsun...
Pko görünümü var demis doktor,pko olusmus dememis ki
Klomen yerine femara öneririm. Klomen kiste ceviriyor genelde ben kasimda kullandim kist yapmadi ama bebek tutunmadi enfeksiyon olarak atti vucudum. Lh fsh hormonlarin normal adetin duzenliyse pko degilsindir ama yatkinsindir. Korkulacak bir durum yok
Evet çok damlattımBiraz dağılmış gibi çok mu idrar damlattin çizgi görünüyor ama tekrar etsen daha iyi olur
Piss doktor psikolojimi bozdu. Yani önemsiz bir hormonmuş. 40 dı ilaç kullanmadan dün baktım 22 düştüBazı do
Bazı doktorlar öyle ya. Banada aynısı dedi bir doktor senin cocugun olmaz diye sebebi pco hani hemen hemen herkeste olan ve pcolu oluo hiç tedavi görmeyip hamile kalan var. Sonra doktorumu değiştirdim
Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacagım. Belkide gebelik yokturzannetmıyorum yaa bozuk olsa farklı oluyor ama sız yarında yapın test
yarın dene kuzum ınsallaahhh daha belırgın cıkar cızgıYarın sabah ilk idrarla tekrar yapacagım. Belkide gebelik yoktur
Bozulmasın hem emin ol 2-3 ayrı doktora gidip kendini iyi hissetiğin doktoru bulmak önemliPiss doktor psikolojimi bozdu. Yani önemsiz bir hormonmuş. 40 dı ilaç kullanmadan dün baktım 22 düştü
Aminnnnnyarın dene kuzum ınsallaahhh daha belırgın cıkar cızgı
Çok haklısın. Kesin konuşam doktor bence doktor değildir ya. . İnşallah sende hemen hamile kalırsın buraya müjdeli haberlerini yazarsınBozulmasın hem emin ol 2-3 ayrı doktora gidip kendini iyi hissetiğin doktoru bulmak önemli
İnsallah canım hepimiz yazalım o güzel haberleri sende testi yarın sabah yenile bi insallah yerleşme kanamasıdır ve gebesidirÇok haklısın. Kesin konuşam doktor bence doktor değildir ya. . İnşallah sende hemen hamile kalırsın buraya müjdeli haberlerini yazarsın
Ben gördüm tebrikler. Yerleşme kanamasıydı sanırım. Kac aydır deniyordunuz? Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti?Bakarmısınız bir. Kamerada çok gözükmüyor ama ben görüyorum.
Emin değilim ama ben.İnsallah canım hepimiz yazalım o güzel haberleri sende testi yarın sabah yenile bi insallah yerleşme kanamasıdır ve gebesidir
aayy erkekler ne yapıo bı sperm verıyolar yaaa bu donemdeAminnnnnBirde dedik sperim testi yapalım salı güni eşim gidecek stresten ölüyo yazık hamile kalırsam boşa gitmesin kıyamam ona
4 aydıe evliyim. 1. Ay hormon bzouk çocugun olmaz dediginden belli 3 aydır deniyoruz. İşte geçen ay 15 adet olmuştum. 6 gün ilişkiye girmedim enfeksiyon dan dolayı sonra düzenli girdikBen gördüm tebrikler. Yerleşme kanamasıydı sanırım. Kac aydır deniyordunuz? Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti?
Öyle bekliyorum bata kadar hatta batı geçince gitmeyi düşünüyorum çünkü ilk gebeliğim battan 8 gün sonra çıkmıştı regl olmayınca şüphelendim bakmıştı. Aklımda çocuk yapmak yoktu yaşım dolayısıyla(36)dedim ki olursa olsun korunmayım da falan olmuş meğer ama idrar yolları enfeksiyonum vardı Dr ilaç verdi test falan istemediler bende kullandım ki hemen öyle çocuk olacak falan zannetmiyordum hatta bu saatten sonra benim olmaz diyordum ilaçların etkisi olmazmış Dr öyle dedi zan kimyasalmış dedi ama işte özetle battan 8 gün sonra belirdi erken gebelikteOlsun öyle düşünme bekle bakalım gelen giden var mı yoksa gider kan verirsin
Allah razı olsun inşallah sende bir an evvel kalırsın müjdeli haberi verirsinaayy erkekler ne yapıo bı sperm verıyolar yaaa bu donemde
butun zorluk bız kadınlar bosver sen ınsallaahh kalbıne gore olsun sonucun canım
amın kuzum ınsallaaahhhhAllah razı olsun inşallah sende bir an evvel kalırsın müjdeli haberi verirsin
şekerim ben gördüm benim gözlerim kimsenin göremediği pikselde olanları bile görüyor hayırlı olsunBakarmısınız bir. Kamerada çok gözükmüyor ama ben görüyorum.
Sizde kist oluştu mu peki ilk ayBende klomen kullandım bu ikinci ayım bu ay büyüdüler çatlatma vuruldum bekliyorum. Başla bence bişey kaybetmezsin
He canım sen heveslenme dur öyle kız delimizin zil tak oynaaaa biz görsek öyle bayrak asacam Almanya’nın göbeğinde ben elinde test varsa akşam yap daha çok çıkar yarın biraz daha kan ver yada 2 güne bir öyle takip et asunny dediydi dersin Allah analı babalı büyütmek nasip etsinAminn. Belki test bozuktur belki kurumadır emin değilim heveslenmek istemiyorum
şekerim ben gördüm benim gözlerim kimsenin göremediği pikselde olanları bile görüyor hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?