Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama dönemim aslında ama baktım akıntm yok doktor dedi 13mm olmuş şuan dominant olması lazım ama değil akıntım yok

Biraz dağılmış gibi çok mu idrar damlattin çizgi görünüyor ama tekrar etsen daha iyi olur
Evet çok damlattım 2 3 yazıyo ohooo ben 5 6 7 defa damlattım baktım çizgi görünce dedim biraz daha damlatayım belgin olur cahillik işte kendime gülüyorum şuan

Bazı do

Bazı doktorlar öyle ya. Banada aynısı dedi bir doktor senin cocugun olmaz diye sebebi pco hani hemen hemen herkeste olan ve pcolu oluo hiç tedavi görmeyip hamile kalan var. Sonra doktorumu değiştirdim
Piss doktor psikolojimi bozdu. Yani önemsiz bir hormonmuş. 40 dı ilaç kullanmadan dün baktım 22 düştü

Bozulmasın hem emin ol 2-3 ayrı doktora gidip kendini iyi hissetiğin doktoru bulmak önemli
Çok haklısın. Kesin konuşam doktor bence doktor değildir ya. . İnşallah sende hemen hamile kalırsın buraya müjdeli haberlerini yazarsın

Çok haklısın. Kesin konuşam doktor bence doktor değildir ya. . İnşallah sende hemen hamile kalırsın buraya müjdeli haberlerini yazarsın
İnsallah canım hepimiz yazalım o güzel haberleri sende testi yarın sabah yenile bi insallah yerleşme kanamasıdır ve gebesidir

Aminnnnn Birde dedik sperim testi yapalım salı güni eşim gidecek stresten ölüyo yazık hamile kalırsam boşa gitmesin kıyamam ona
aayy erkekler ne yapıo bı sperm verıyolar yaaa bu donemde
butun zorluk bız kadınlar bosver sen ınsallaahh kalbıne gore olsun sonucun canım

Ben gördüm tebrikler. Yerleşme kanamasıydı sanırım. Kac aydır deniyordunuz? Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti?
4 aydıe evliyim. 1. Ay hormon bzouk çocugun olmaz dediginden belli 3 aydır deniyoruz. İşte geçen ay 15 adet olmuştum. 6 gün ilişkiye girmedim enfeksiyon dan dolayı sonra düzenli girdik

Olsun öyle düşünme bekle bakalım gelen giden var mı yoksa gider kan verirsin
Öyle bekliyorum bata kadar hatta batı geçince gitmeyi düşünüyorum çünkü ilk gebeliğim battan 8 gün sonra çıkmıştı regl olmayınca şüphelendim bakmıştı. Aklımda çocuk yapmak yoktu yaşım dolayısıyla(36)dedim ki olursa olsun korunmayım da falan olmuş meğer ama idrar yolları enfeksiyonum vardı Dr ilaç verdi test falan istemediler bende kullandım ki hemen öyle çocuk olacak falan zannetmiyordum hatta bu saatten sonra benim olmaz diyordum ilaçların etkisi olmazmış Dr öyle dedi zan kimyasalmış dedi ama işte özetle battan 8 gün sonra belirdi erken gebelikte

Aminn. Belki test bozuktur belki kurumadır emin değilim heveslenmek istemiyorum
He canım sen heveslenme dur öyle kız delimizin zil tak oynaaaa biz görsek öyle bayrak asacam Almanya’nın göbeğinde ben elinde test varsa akşam yap daha çok çıkar yarın biraz daha kan ver yada 2 güne bir öyle takip et asunny dediydi dersin Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

şekerim ben gördüm benim gözlerim kimsenin göremediği pikselde olanları bile görüyor hayırlı olsun
Yaa çok tatlısınız İnşallah öyledir ya. Ama yinede emin değilim ne biliyim belki yoktur her an adet olacak gibiyim. Kimseyede söyleyemedim heveslendirmek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…