DeğilBakın acaba test bozukmu?
Doktor pco görünüm var dedi bilmiyorum bir 5 kilo aldım ve şeker ağırlıklı beslendim ondan öı bilmiyorum ama 2 ay önce hormonum temiz çıkmıştı ultrasonda sizce hormon değerleri 2 ayda değişir miCanim hormon değerlerin iyiyse yaşında küçükse hiç kullanma bekle nasip olur ins. Acele etme bence
Kimseye söyleme zaten hemen burada sır gibi saklıyoruz bir birimiz biliyoruz bazılarımızın sadece. Eşlerinde vakıf oluyor bu duruma bir çoğumuz söylemedi bile emin olmadan kese görmeden bişi deme bence ama varYaa çok tatlısınız İnşallah öyledir ya. Ama yinede emin değilim ne biliyim belki yoktur her an adet olacak gibiyim. Kimseyede söyleyemedim heveslendirmek istemedim.
Yaa çok tarlasınızHe canım sen heveslenme dur öyle kız delimizin zil tak oynaaaa biz görsek öyle bayrak asacam Almanya’nın göbeğinde ben elinde test varsa akşam yap daha çok çıkar yarın biraz daha kan ver yada 2 güne bir öyle takip et asunny dediydi dersin Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Hadi bakalım Rabbim güldürsünYaa çok tarlasınızYa işte ne biliyim inanamıyorum. Elimde 2 tane daha test var sabah ilk idrarla tekrar yapacagım
Adet dönemim de kasım ayında gitmiştim temizdi pco falan demedi iki ay sonra yumurta akıntım gelmeyince bakayım acaba büyümedi mi diye gidince dedi ki pco görünümü var 13 mm en büyük yumurtan belki 5 6 güne büyür gel istersen bakayım dedi ama gitmek istemiyorumAdetin 14.gunu gittim derken? Adet bitti yumurtlama döngüsünü gectin öyle mi gittin?
Ben de pko hastasiydim hem de 2 ay adet gorememis biriydim. 19 tane kist vardi. Hepsi gitti şükürler olsun...
Pko görünümü var demis doktor,pko olusmus dememis ki
Klomen yerine femara öneririm. Klomen kiste ceviriyor genelde ben kasimda kullandim kist yapmadi ama bebek tutunmadi enfeksiyon olarak atti vucudum. Lh fsh hormonlarin normal adetin duzenliyse pko degilsindir ama yatkinsindir. Korkulacak bir durum yok
Kimseye söyleme zaten hemen burada sır gibi saklıyoruz bir birimiz biliyoruz bazılarımızın sadece. Eşlerinde vakıf oluyor bu duruma bir çoğumuz söylemedi bile emin olmadan kese görmeden bişi deme bence ama var
Allah razı olsun sizdenHadi bakalım Rabbim güldürsün
İlk ay yeterli gelmedi doz o yüzden büyüme olmadı zaten sonra adet söktürücü kullandım kist olduysa da bilmiyorumSizde kist oluştu mu peki ilk ay
Evet gerçekten öyle kimyasal yaşamıştım doktor klomen deneyelim dedi ilk ay denedik olmadı bi ay ara verdik sonraki ay tekrar denedik catlatma iğnesi de kullandık o ay.doktor eğer olmazsa rahim filmi çekmemiz lazım dedi. Ama ben o kadar hastaydım ki doktor gün verdi diye ilişki oldu sonra kalk duş al sonra hastaneye gidip serum taktirmistim.Hamile kalma hikayelerinde duymuştum, ne zaman artık oluruna bıraktık, o zaman hamile olduğumu öğrendim diye..Biz mi yanlış yapıyoruz sürekli didiklemek kötü mü etkiliyo acaba?
Kist için mor soğan suyu iyi diyorlar. Ama adetken içilecek sonrasında bebek varsa düşürüyotİlk ay yeterli gelmedi doz o yüzden büyüme olmadı zaten sonra adet söktürücü kullandım kist olduysa da bilmiyorum
Dün bendede oldu kahverengimsi bi kere canim ayniyiz desene hadi uğurlu gelsin bizlereBaşladım benimde bugün 9. Günüm ama az az kanamam devam ediyo ilaçlardan oldu galiba
İlk ay kaç tane aldınızİlk ay yeterli gelmedi doz o yüzden büyüme olmadı zaten sonra adet söktürücü kullandım kist olduysa da bilmiyorum
İlk ay günde bir kere kullandım işe yaramadı bu ay sabah akşam kullandım bi tane 18mm yumurtam oldu iğneyi yaptı doktorum. Ayın 18i bat bekliyorum şuanda 10.gündeyim iğnedeİlk ay kaç tane aldınız
Bu ay kaç tane alacaksınız
Allahım bu doktorlar neden böyleAminn4 aydır evliyim ama yaşadıklarım bana yıllar gibi geldi. Hormonlarım yüksek çıktı doktor çocugun olması mümkün değil dedi bir ay değresyona girdim mal kadın meğer yüksek dedigi hormonda prolaktin miş. Düşürdük hemen dün tekrar başka doktora gittim hiçbirşeyin yok dedi 1 aydır neler çekiyorum bir bilseniz içimi. Bana çocugun olmaz dedi
Yok yok eşime bile söylemedim. Adam salı günü sprim testi yapacak diye endişelibiraz dalga geçerim onunla
Amin sizden de bizimle paylaştınız güzel haberinizi ilk Rabbim çoğaltsın haberleriniziAllah razı olsun sizden
Bazı doktorlar cok acımasız ve bilgisiz dertleri sırf para kasmak. Benim bir arkadaşıma doktor senin çocuğun olmaz diye kağıtları yüzüne fırlatmış onda pko vardı evlendir tedavi gördü olumsuz oldu derken doğal yolla hamile kaldı şimdi iki tane aslanlar gibi çocuğu var. Allah istedikten sonra zaten olur demekki bir zamanı var her şeyin.Aminn4 aydır evliyim ama yaşadıklarım bana yıllar gibi geldi. Hormonlarım yüksek çıktı doktor çocugun olması mümkün değil dedi bir ay değresyona girdim mal kadın meğer yüksek dedigi hormonda prolaktin miş. Düşürdük hemen dün tekrar başka doktora gittim hiçbirşeyin yok dedi 1 aydır neler çekiyorum bir bilseniz içimi. Bana çocugun olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?