Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim hormon değerlerin iyiyse yaşında küçükse hiç kullanma bekle nasip olur ins. Acele etme bence
Doktor pco görünüm var dedi bilmiyorum bir 5 kilo aldım ve şeker ağırlıklı beslendim ondan öı bilmiyorum ama 2 ay önce hormonum temiz çıkmıştı ultrasonda sizce hormon değerleri 2 ayda değişir mi

Yaa çok tatlısınız İnşallah öyledir ya. Ama yinede emin değilim ne biliyim belki yoktur her an adet olacak gibiyim. Kimseyede söyleyemedim heveslendirmek istemedim.
Kimseye söyleme zaten hemen burada sır gibi saklıyoruz bir birimiz biliyoruz bazılarımızın sadece. Eşlerinde vakıf oluyor bu duruma bir çoğumuz söylemedi bile emin olmadan kese görmeden bişi deme bence ama var

Yaa çok tarlasınız Ya işte ne biliyim inanamıyorum. Elimde 2 tane daha test var sabah ilk idrarla tekrar yapacagım

Adet dönemim de kasım ayında gitmiştim temizdi pco falan demedi iki ay sonra yumurta akıntım gelmeyince bakayım acaba büyümedi mi diye gidince dedi ki pco görünümü var 13 mm en büyük yumurtan belki 5 6 güne büyür gel istersen bakayım dedi ama gitmek istemiyorum
Siz nasıl kurtuldunuz pco dan

Yok yok eşime bile söylemedim. Adam salı günü sprim testi yapacak diye endişeli biraz dalga geçerim onunla

Hamile kalma hikayelerinde duymuştum, ne zaman artık oluruna bıraktık, o zaman hamile olduğumu öğrendim diye..Biz mi yanlış yapıyoruz sürekli didiklemek kötü mü etkiliyo acaba?
Evet gerçekten öyle kimyasal yaşamıştım doktor klomen deneyelim dedi ilk ay denedik olmadı bi ay ara verdik sonraki ay tekrar denedik catlatma iğnesi de kullandık o ay.doktor eğer olmazsa rahim filmi çekmemiz lazım dedi. Ama ben o kadar hastaydım ki doktor gün verdi diye ilişki oldu sonra kalk duş al sonra hastaneye gidip serum taktirmistim. normalde ayak dik bekle falan bi sürü ugrasiyoduk.adet oluyum da film cektiriyim diye beklerken baktım hamileyim ☺ ama şimdi nedense aklımdan atamıyorum belki bi atsam kötü düşünceleri silsem olacak ama nedense olmuyor.

İlk ay kaç tane aldınız
Bu ay kaç tane alacaksınız
İlk ay günde bir kere kullandım işe yaramadı bu ay sabah akşam kullandım bi tane 18mm yumurtam oldu iğneyi yaptı doktorum. Ayın 18i bat bekliyorum şuanda 10.gündeyim iğnede

Allahım bu doktorlar neden böyle inşallah bebiş vardır canım bende gördüm silik bi çizgi ❤

Bazı doktorlar cok acımasız ve bilgisiz dertleri sırf para kasmak. Benim bir arkadaşıma doktor senin çocuğun olmaz diye kağıtları yüzüne fırlatmış onda pko vardı evlendir tedavi gördü olumsuz oldu derken doğal yolla hamile kaldı şimdi iki tane aslanlar gibi çocuğu var. Allah istedikten sonra zaten olur demekki bir zamanı var her şeyin.

Selam kızlar. Bir sorum olucak. Benim adet döngüm 30.31gun
18 aralik son adetim. 12i benden beyaz pembe karışık lekelenme oldu. Dün akşam sonrası açık kahve rengi peçeteye silinince lekelenme oluyor oda ara sıra . Başına böyle bir şey gelen oldumu? Test etdim 1saat sonrasi gibi soluk ikinci silik cizgi çıktı. Ovulasiyonum 2.ya 3olmuştu.
Azerbaycanlıyım yazılarımda anlatım hatası varsa onceden ozur dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…