Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle zaten ama insan ister istemez psikolojik şekilde çöküyor. Ama çok sevindim dün tekrar test yaptım herşeyim temiz çıktı. Ama beta yapmadı sadece hormon testi oda normaldi

Off benim de bata var ama hamile değilim hissediyorum, dün gece ağladım durdum, isyan etmememiz lazım ama işte insan dayanamıyor, kıskanmak değil ama böyle çevremde internette falan insanların 2-3 ayda hamile kaldığını görünce diyorum ben haketmiyor muyum yaabu sene 33 olucam, 1 yıldır olmuyor, iş yüzünden küçük yerdeyim, doğru düzgün dr yok, o kadar çok üzülüyorum ki, eşşek gibi çalışıyorum, hayatım ders çalışmakla geçti, insanlar şimdi bana özenerek bakıyor ama ben bir çocuğu bile yapamıyorum, beta nın b sini bilmeyen insanlar hamile..Bu nasıl bir imtihan Allahım..şimdi bile boğazım düğümleniyor

Yerleşme kanaması diye düşünüyorum :)

Bende aynı durumdayım. İnşallah hamilesindir ama tekrar et testi. Yarın ilk idrarla

Rabbim nasip etsin inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla canım herhangi bi problem var mı doktorların söylediği ovulasyon falan denedin mi hiç

Bende aynı durumdayım. İnşallah hamilesindir ama tekrar et testi. Yarın ilk idrarla
İnsAllah sizdede hamilelik olur. Ben gecen yil 16 ocak transferim olmuşdutek yumurta ikizine gebeydim 9haftada kayb etdim. Bu ay grip oldum diye ovulasyon sonrasini unutdum.

İnsAllah sizdede hamilelik olur. Ben gecen yil 16 ocak transferim olmuşdutek yumurta ikizine gebeydim 9haftada kayb etdim. Bu ay grip oldum diye ovulasyon sonrasini unutdum.
Yaa kıyamam size belki buda Allah ın imtihanı merak etmeyin Rabbimin izmiyle hepimiz hayırlı evlatlara sahip oluruz

İlk ay günde bir kere kullandım işe yaramadı bu ay sabah akşam kullandım bi tane 18mm yumurtam oldu iğneyi yaptı doktorum. Ayın 18i bat bekliyorum şuanda 10.gündeyim iğnede
Umarım olumlu sonuç alırsın benim 14 . Gün 13 mm çıktı
Doktor belki 5 6 güne büyür dedi ama ihtimal vermiyorum

Rabbim nasip etsin inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla canım herhangi bi problem var mı doktorların söylediği ovulasyon falan denedin mi hiç
Amiin canım sağolasın hepimize tez vakitte inşallah pko var bende, 3 ay letu, 2 ay klomen kullandım, ovitrelle bir de, ovülasyon testi aldım aslında ama apartmanda kargom kayboldu, rezil oldum diye bir daha sipariş veremedim, bu ay ebru ceyhandan alayım diyorum bakalım, hem çok üzülüyorum ağlıyorum hem de hala yeni yöntemler denemeyi bırakamıyorum bu nasıl iş bilmiyorum

Kızlar nar ve havuç aldım taze taze bu ayki kimyasaldan sonra bomba gibi baslayayim diyorum bu havucu yemeye başladım küçükken yumurtalarimi çatlatmaz dimi kafamda deli sorular

Bende de pco var canım çok düzensiz adetlerim ben bu ay bir iki kilo verdim biraz yürüyüş tarzı biseyler yaptım hayit tohumu içtim 1 hafta falan ovulasyon da kullandım aslında tutmuştu ama kimyasal oldu ama olsun en azından testte hic bi zaman 2. Çizgiyi goremicem gibi gelirdi artık o kadar imkansız gelmiyo ovulasyon mutlaka dene bence

Kızlar nar ve havuç aldım taze taze bu ayki kimyasaldan sonra bomba gibi baslayayim diyorum bu havucu yemeye başladım küçükken yumurtalarimi çatlatmaz dimi kafamda deli sorular
Hahah yok kiz catlatmaz bence ama sen yine çok yeme yumurtlamadan önce eşinde yesin havuç sperme de faydalıymış

Ikimizde aynı zamanda gorduk testte ikimizinde kimyasal oldu benimde kanama başladı bugün hadi bakalım önümüzdeki ay inanıyorum Allahın izniyle sağlıklı olucak ❤❤

Aynen daha önce hamile kaldıysan kendini bilirsin en azından. Kimyasal kötü oluyordur illa ki ama sağlıklı değilmiş. Umarım bu sefer güzel sağlıklı bir gebelik nasip olur

Kızlar herkese merhaba çok kısa bir süredir aranızdayım ve sizleri perde arkasından takip edenlerdenim sanırım öncelikle hepinize çok teşekkür ederim sizlerden çok şey öğrendim. Sizlere bir sorum olacak Uygulama takviminden baktığımda bat 20 Ocak görünüyor ama ovulasyon testime göre yumurtlama 2-3 Ocak ta pikti. Bir haftadır kasıklarımda adet ağrısına benzer bir ağrı vardı özellikle çok yorgun olduğum zamanlarda ağrı daha da belirginleşiyor. Dün akşam erken gebelik ve normal kaset testte ikinci çizgiyi silik gördüm. Bugün kan testi yaptırdım ve Beta HCG 42 çıktı. Bu ağrılar yerleşme olduğundan normal mi yoksa kimyasal vs gibi şeylerin habercisi olabilir mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Ikimizde aynı zamanda gorduk testte ikimizinde kimyasal oldu benimde kanama başladı bugün hadi bakalım önümüzdeki ay inanıyorum Allahın izniyle sağlıklı olucak ❤❤
Hahah yok kiz catlatmaz bence ama sen yine çok yeme yumurtlamadan önce eşinde yesin havuç sperme de faydalıymış
Ay inşallah kuzucum ya valla aynı şeyleri yaşadık ayni anda benim 5. Günüm kanamam çok oldu en geç pazar temizlenir başlarım yeni aya bakalım kimyasal sonrası sağlıklı daha rahat olur diyorlar inşallah öyle olur eşime de yediriyorum tabiki o da seviyor allahtan günde bir iki taneden bir şey olmaz heralde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…