Allah razı olsun olsun aminn inşallah hayırlısıyla vaardırAllahım bu doktorlar neden böyleinşallah bebiş vardır canım bende gördüm silik bi çizgi ❤
Amin sizinde inşallahAmin sizden de bizimle paylaştınız güzel haberinizi ilk Rabbim çoğaltsın haberlerinizi
Aynen öyle zaten ama insan ister istemez psikolojik şekilde çöküyor. Ama çok sevindim dün tekrar test yaptım herşeyim temiz çıktı. Ama beta yapmadı sadece hormon testi oda normaldiBazı doktorlar cok acımasız ve bilgisiz dertleri sırf para kasmak. Benim bir arkadaşıma doktor senin çocuğun olmaz diye kağıtları yüzüne fırlatmış onda pko vardı evlendir tedavi gördü olumsuz oldu derken doğal yolla hamile kaldı şimdi iki tane aslanlar gibi çocuğu var. Allah istedikten sonra zaten olur demekki bir zamanı var her şeyin.
OffBata 2gün var ovulasyona göre ama takvime göre 5gün tertemiz çıktı yine son demlerimi yaşıyorum nefret ettim şu hayattan cezalandırılmaktan tövbe yarabbim umut yok artık tabi erken gebelik testi ilk idrarla yaptım
Yine belirtiler bulmuşum kendimde birde inanmıştım hamileyim sanmıştım yazıklar olsun
Yerleşme kanaması diye düşünüyorum :)Selam kızlar. Bir sorum olucak. Benim adet döngüm 30.31gun
18 aralik son adetim. 12i benden beyaz pembe karışık lekelenme oldu. Dün akşam sonrası açık kahve rengi peçeteye silinince lekelenme oluyor oda ara sıra . Başına böyle bir şey gelen oldumu? Test etdim 1saat sonrasi gibi soluk ikinci silik cizgi çıktı. Ovulasiyonum 2.ya 3olmuştu.
Azerbaycanlıyım yazılarımda anlatım hatası varsa onceden ozur dilerim
Bende aynı durumdayım. İnşallah hamilesindir ama tekrar et testi. Yarın ilk idrarlaSelam kızlar. Bir sorum olucak. Benim adet döngüm 30.31gun
18 aralik son adetim. 12i benden beyaz pembe karışık lekelenme oldu. Dün akşam sonrası açık kahve rengi peçeteye silinince lekelenme oluyor oda ara sıra . Başına böyle bir şey gelen oldumu? Test etdim 1saat sonrasi gibi soluk ikinci silik cizgi çıktı. Ovulasiyonum 2.ya 3olmuştu.
Azerbaycanlıyım yazılarımda anlatım hatası varsa onceden ozur dilerim
Rabbim nasip etsin inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla canım herhangi bi problem var mı doktorların söylediği ovulasyon falan denedin mi hiçOffbenim de bata var ama hamile değilim hissediyorum, dün gece ağladım durdum, isyan etmememiz lazım ama işte insan dayanamıyor, kıskanmak değil ama böyle çevremde internette falan insanların 2-3 ayda hamile kaldığını görünce diyorum ben haketmiyor muyum yaa bu sene 33 olucam, 1 yıldır olmuyor, iş yüzünden küçük yerdeyim, doğru düzgün dr yok, o kadar çok üzülüyorum ki, eşşek gibi çalışıyorum, hayatım ders çalışmakla geçti, insanlar şimdi bana özenerek bakıyor ama ben bir çocuğu bile yapamıyorum, beta nın b sini bilmeyen insanlar hamile..Bu nasıl bir imtihan Allahım..şimdi bile boğazım düğümleniyor
İnsAllah sizdede hamilelik olur. Ben gecen yil 16 ocak transferim olmuşduBende aynı durumdayım. İnşallah hamilesindir ama tekrar et testi. Yarın ilk idrarla
Yaa kıyamam size belki buda Allah ın imtihanı merak etmeyin Rabbimin izmiyle hepimiz hayırlı evlatlara sahip oluruzİnsAllah sizdede hamilelik olur. Ben gecen yil 16 ocak transferim olmuşdutek yumurta ikizine gebeydim 9haftada kayb etdim. Bu ay grip oldum diye ovulasyon sonrasini unutdum.
İnsAllahYaa kıyamam size belki buda Allah ın imtihanı merak etmeyin Rabbimin izmiyle hepimiz hayırlı evlatlara sahip oluruz
Umarım olumlu sonuç alırsın benim 14 . Gün 13 mm çıktıİlk ay günde bir kere kullandım işe yaramadı bu ay sabah akşam kullandım bi tane 18mm yumurtam oldu iğneyi yaptı doktorum. Ayın 18i bat bekliyorum şuanda 10.gündeyim iğnede
Amiin canım sağolasın hepimize tez vakitte inşallahRabbim nasip etsin inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla canım herhangi bi problem var mı doktorların söylediği ovulasyon falan denedin mi hiç
Bende de pco var canım çok düzensiz adetlerim ben bu ay bir iki kilo verdim biraz yürüyüş tarzı biseyler yaptım hayit tohumu içtim 1 hafta falan ovulasyon da kullandım aslında tutmuştu ama kimyasal oldu ama olsun en azından testte hic bi zaman 2. Çizgiyi goremicem gibi gelirdi artık o kadar imkansız gelmiyo ovulasyon mutlaka dene benceAmiin canım sağolasın hepimize tez vakitte inşallahpko var bende, 3 ay letu, 2 ay klomen kullandım, ovitrelle bir de, ovülasyon testi aldım aslında ama apartmanda kargom kayboldu, rezil oldum diye bir daha sipariş veremedim, bu ay ebru ceyhandan alayım diyorum bakalım, hem çok üzülüyorum ağlıyorum hem de hala yeni yöntemler denemeyi bırakamıyorum bu nasıl iş bilmiyorum
HahahKızlar nar ve havuç aldım taze taze bu ayki kimyasaldan sonra bomba gibi baslayayim diyorum bu havucu yemeye başladım küçükken yumurtalarimi çatlatmaz dimi kafamda deli sorular
Ikimizde aynı zamanda gorduk testte ikimizinde kimyasal oldu benimde kanama başladı bugün hadi bakalım önümüzdeki ay inanıyorum Allahın izniyle sağlıklı olucak ❤❤Kızlar nar ve havuç aldım taze taze bu ayki kimyasaldan sonra bomba gibi baslayayim diyorum bu havucu yemeye başladım küçükken yumurtalarimi çatlatmaz dimi kafamda deli sorular
Aynen daha önce hamile kaldıysan kendini bilirsin en azından. Kimyasal kötü oluyordur illa ki ama sağlıklı değilmiş. Umarım bu sefer güzel sağlıklı bir gebelik nasip olurÖyle bekliyorum bata kadar hatta batı geçince gitmeyi düşünüyorum çünkü ilk gebeliğim battan 8 gün sonra çıkmıştı regl olmayınca şüphelendim bakmıştı. Aklımda çocuk yapmak yoktu yaşım dolayısıyla(36)dedim ki olursa olsun korunmayım da falan olmuş meğer ama idrar yolları enfeksiyonum vardı Dr ilaç verdi test falan istemediler bende kullandım ki hemen öyle çocuk olacak falan zannetmiyordum hatta bu saatten sonra benim olmaz diyordum ilaçların etkisi olmazmış Dr öyle dedi zan kimyasalmış dedi ama işte özetle battan 8 gün sonra belirdi erken gebelikte
Ikimizde aynı zamanda gorduk testte ikimizinde kimyasal oldu benimde kanama başladı bugün hadi bakalım önümüzdeki ay inanıyorum Allahın izniyle sağlıklı olucak ❤❤
Ay inşallah kuzucum ya valla aynı şeyleri yaşadık ayni anda benim 5. Günüm kanamam çok oldu en geç pazar temizlenir başlarım yeni aya bakalım kimyasal sonrası sağlıklı daha rahat olur diyorlar inşallah öyle olurHahahyok kiz catlatmaz bence ama sen yine çok yeme yumurtlamadan önce eşinde yesin havuç sperme de faydalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?