Tabikide normal ağrılar sonuçfa bebek yerleşiyotKızlar herkese merhabaçok kısa bir süredir aranızdayım ve sizleri perde arkasından takip edenlerdenim sanırım öncelikle hepinize çok teşekkür ederim sizlerden çok şey öğrendim. Sizlere bir sorum olacak Uygulama takviminden baktığımda bat 20 Ocak görünüyor ama ovulasyon testime göre yumurtlama 2-3 Ocak ta pikti. Bir haftadır kasıklarımda adet ağrısına benzer bir ağrı vardı özellikle çok yorgun olduğum zamanlarda ağrı daha da belirginleşiyor. Dün akşam erken gebelik ve normal kaset testte ikinci çizgiyi silik gördüm. Bugün kan testi yaptırdım ve Beta HCG 42 çıktı. Bu ağrılar yerleşme olduğundan normal mi yoksa kimyasal vs gibi şeylerin habercisi olabilir mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Benim de aynısı canım, ben de kilo verdim, hayıt suyu da aldım şişe olanlardan ama sonra korkuma içemedimBende de pco var canım çok düzensiz adetlerim ben bu ay bir iki kilo verdim biraz yürüyüş tarzı biseyler yaptım hayit tohumu içtim 1 hafta falan ovulasyon da kullandım aslında tutmuştu ama kimyasal oldu ama olsun en azından testte hic bi zaman 2. Çizgiyi goremicem gibi gelirdi artık o kadar imkansız gelmiyo ovulasyon mutlaka dene bence
Ben henüz tam sökülmedim ama çok karnım ağrıdı kustum falan hatta ağrı kesici vurulmaya gidicektim nerdeyse ama şimdi iyiyim. Olmaz bence 2 taneden bisey hayırlısıyla inşallah sağlıklı gebeliğe hazırlandık öyle düşünüyorum ❤Ay inşallah kuzucum ya valla aynı şeyleri yaşadık ayni anda benim 5. Günüm kanamam çok oldu en geç pazar temizlenir başlarım yeni aya bakalım kimyasal sonrası sağlıklı daha rahat olur diyorlar inşallah öyle olureşime de yediriyorum tabiki o da seviyor allahtan günde bir iki taneden bir şey olmaz heralde inşallah
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinTabikide normal ağrılar sonuçfa bebek yerleşiyotAdınıza çok sevindim Allah kazasız belasız kucagınıza almayı nasip etsim
AminAmin sizinde inşallahBu müjdeli haberi sizde alırsınız Allah isteyen herkese nasip etsin
Insallah canim hepimizin hakkinda hayirlisi ❤Benim de aynısı canım, ben de kilo verdim, hayıt suyu da aldım şişe olanlardan ama sonra korkuma içemedim
Kimyasal olduysa inşallah bu seferki sağlıklı olur, en azından olabiliyor canım bu da güzel gerçekten❤ ben 2.yi çizgiyi hiç göremedim henüz:)
İsteyen herkese nasip olsun inşallah ya çok üzülüyorum böyle ne zamana kadar sürecek belli değil , hayırlısı
Amin inşallahAynen daha önce hamile kaldıysan kendini bilirsin en azından. Kimyasal kötü oluyordur illa ki ama sağlıklı değilmiş. Umarım bu sefer güzel sağlıklı bir gebelik nasip olur
Benim ağrım da oldu canım ama şöyle sancı girdiği zaman tuvalete koştum hep çok afedersin kan söküldükçe rahatladim, çok kanamam oldu normalinden fazla, tertemiz yer açmıştır inşallah bebislerimizeBen henüz tam sökülmedim ama çok karnım ağrıdı kustum falan hatta ağrı kesici vurulmaya gidicektim nerdeyse ama şimdi iyiyim. Olmaz bence 2 taneden bisey hayırlısıyla inşallah sağlıklı gebeliğe hazırlandık öyle düşünüyorum ❤
U olanlar gebelik belirtisi kimyasal veya dış gebelik yada boş gebelik gibi şeyleri aklınızdan çıkartmanın tek yolu 2 gün sonra yeniden kan vermek gebeliğiniz hayırlı olsun 2 gün sonra kan verin 2 katına çıkmış olmalı bu normal sağlıklı gebelik denektirKızlar herkese merhabaçok kısa bir süredir aranızdayım ve sizleri perde arkasından takip edenlerdenim sanırım öncelikle hepinize çok teşekkür ederim sizlerden çok şey öğrendim. Sizlere bir sorum olacak Uygulama takviminden baktığımda bat 20 Ocak görünüyor ama ovulasyon testime göre yumurtlama 2-3 Ocak ta pikti. Bir haftadır kasıklarımda adet ağrısına benzer bir ağrı vardı özellikle çok yorgun olduğum zamanlarda ağrı daha da belirginleşiyor. Dün akşam erken gebelik ve normal kaset testte ikinci çizgiyi silik gördüm. Bugün kan testi yaptırdım ve Beta HCG 42 çıktı. Bu ağrılar yerleşme olduğundan normal mi yoksa kimyasal vs gibi şeylerin habercisi olabilir mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Evet kanamanız güzel olmuş benim kimyasalımda öyle oldu inşallah güzel bir bebek sizin olur gelecek yumurtadaBenim ağrım da oldu canım ama şöyle sancı girdiği zaman tuvalete koştum hep çok afedersin kan söküldükçe rahatladim, çok kanamam oldu normalinden fazla, tertemiz yer açmıştır inşallah bebislerimize
Inşallah canım ❤❤Benim ağrım da oldu canım ama şöyle sancı girdiği zaman tuvalete koştum hep çok afedersin kan söküldükçe rahatladim, çok kanamam oldu normalinden fazla, tertemiz yer açmıştır inşallah bebislerimize
Kuzum merhaba bugün test verdim 7.gun 2.4 çıktı pazartesi bidaha vermem lazımmış dua et yükselsininşallaahhh bebegım inşallaahhh, bır mınnos popus ıcın gerekırse tum maasımı harcarım saglıkla olsunda.
ınsallaah sende bu ay pozıtıf gorursun ALLAHIM nasıp etsın, mutlaka haber ver canım
Eşinin hızı kaç çıkmıştı.bu ay hsg çekilmiştin değil miHız sorunu var hsg de işe yaramadıysa ben napym artık diye düşünüyorum
ayyy ınsallaaahh yukselsınn kuzumm,Kuzum merhaba bugün test verdim 7.gun 2.4 çıktı pazartesi bidaha vermem lazımmış dua et yükselsin
çok erkennBenim bata on gün var kan versem belli olur mu
Normal kahverengi soğan diye biliyorumKist için mor soğan suyu iyi diyorlar. Ama adetken içilecek sonrasında bebek varsa düşürüyot
Canım Azerbaycanlım senin anlatımının hepsi hata olsun başım üstüneSelam kızlar. Bir sorum olucak. Benim adet döngüm 30.31gun
18 aralik son adetim. 12i benden beyaz pembe karışık lekelenme oldu. Dün akşam sonrası açık kahve rengi peçeteye silinince lekelenme oluyor oda ara sıra . Başına böyle bir şey gelen oldumu? Test etdim 1saat sonrasi gibi soluk ikinci silik cizgi çıktı. Ovulasiyonum 2.ya 3olmuştu.
Azerbaycanlıyım yazılarımda anlatım hatası varsa onceden ozur dilerim
Ya büyümüştür düşünme öyle benim 3gunde 9mm büyüdü meselaUmarım olumlu sonuç alırsın benim 14 . Gün 13 mm çıktı
Doktor belki 5 6 güne büyür dedi ama ihtimal vermiyorum
7. Gün rakamınolarak çok iyi senin sağlıklı devam eder gör bakKuzum merhaba bugün test verdim 7.gun 2.4 çıktı pazartesi bidaha vermem lazımmış dua et yükselsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?