Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabikide normal ağrılar sonuçfa bebek yerleşiyot Adınıza çok sevindim Allah kazasız belasız kucagınıza almayı nasip etsim

Benim de aynısı canım, ben de kilo verdim, hayıt suyu da aldım şişe olanlardan ama sonra korkuma içemedim
Kimyasal olduysa inşallah bu seferki sağlıklı olur, en azından olabiliyor canım bu da güzel gerçekten❤ ben 2.yi çizgiyi hiç göremedim henüz:)
İsteyen herkese nasip olsun inşallah ya çok üzülüyorum böyle ne zamana kadar sürecek belli değil , hayırlısı

Ben henüz tam sökülmedim ama çok karnım ağrıdı kustum falan hatta ağrı kesici vurulmaya gidicektim nerdeyse ama şimdi iyiyim. Olmaz bence 2 taneden bisey hayırlısıyla inşallah sağlıklı gebeliğe hazırlandık öyle düşünüyorum ❤

Insallah canim hepimizin hakkinda hayirlisi ❤

Benim ağrım da oldu canım ama şöyle sancı girdiği zaman tuvalete koştum hep çok afedersin kan söküldükçe rahatladim, çok kanamam oldu normalinden fazla, tertemiz yer açmıştır inşallah bebislerimize

U olanlar gebelik belirtisi kimyasal veya dış gebelik yada boş gebelik gibi şeyleri aklınızdan çıkartmanın tek yolu 2 gün sonra yeniden kan vermek gebeliğiniz hayırlı olsun 2 gün sonra kan verin 2 katına çıkmış olmalı bu normal sağlıklı gebelik denektir

Evet kanamanız güzel olmuş benim kimyasalımda öyle oldu inşallah güzel bir bebek sizin olur gelecek yumurtada

inşallaahhh bebegım inşallaahhh, bır mınnos popus ıcın gerekırse tum maasımı harcarım saglıkla olsunda.
ınsallaah sende bu ay pozıtıf gorursun ALLAHIM nasıp etsın, mutlaka haber ver canım
Kuzum merhaba bugün test verdim 7.gun 2.4 çıktı pazartesi bidaha vermem lazımmış dua et yükselsin

Canım Azerbaycanlım senin anlatımının hepsi hata olsun başım üstüne Çok severim soyumu atamı aslen sivaslıyım ama soyumuz çok eski Azeri ..neyse konuya gelelim sen hamilesin yerleşme kanaması ve akabinde gelen akıntı olmuş git bir kan tahlili ver gözün Aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…