Gerçekten mi okadar sevindim ki şuan da7. Gün rakamınolarak çok iyi senin sağlıklı devam eder gör bak
Bak hesaplarım 7. Gün 2 diyelim düz olsun 9.gün kan verr 4 çıkar yada üstü.11. Gün 8 ..13. Gün 16 ha bu rakamlar benim ihtimalen saydığım ama dahada artışlı olması muhtemel diyorum bu sonuca göre 2 güne git kan ver bacım hayırlı olsunGerçekten mi okadar sevindim ki şuan da
Tesekkur ederim. Böyle içten bi yazınn içinCanım Azerbaycanlım senin anlatımının hepsi hata olsun başım üstüneÇok severim soyumu atamı aslen sivaslıyım ama soyumuz çok eski Azeri ..neyse konuya gelelim sen hamilesin yerleşme kanaması ve akabinde gelen akıntı olmuş git bir kan tahlili ver gözün Aydın olsun
Tebrikler hayırlı olsunTeşekkür ederim canım amin inşallahcanım yumurtlamama göre adetime 3 gün var daha kan verdim 152 çıktı değerim
Klomen olduğu içindir belki ama forum da yumurta günde 2 mm büyüyor demişlerdiYa büyümüştür düşünme öyle benim 3gunde 9mm büyüdü mesela
Evet doktor var doktor var, bunu farketmeyip uzun zaman harcayanlar da var, en azından farketmişsinPiss doktor psikolojimi bozdu. Yani önemsiz bir hormonmuş. 40 dı ilaç kullanmadan dün baktım 22 düştü
28 günde flanEvet doktor var doktor var, bunu farketmeyip uzun zaman harcayanlar da var, en azından farketmişsinNe kadar sürede düştü acaba değerin?
Geçmiş olsun şifa versin AllahTesekkur ederim. Böyle içten bi yazınn içinhastalandım için dışarı çıkamıyorum maalesef
Bide fazladan gebelik testi varsa kekse yaoaydn merak ettim bugünde benim bat günüm de ..Kızlar bugün adet günüm ovülasyon testim merak eden arkadaşlar olmuştu biraz önce yaptım pik olmuş
Erken gebelik miydi gece yaptgin cnimBen gece uyandım test yaptım hayatletimsi bir şey var sabah kalktım yine yaptım bişi yok hatta erken gebelik testindedir yok bende delirmeğem geldi çekilseymiş adetim geçsin hemen kan vericem
Aha aynıyızBenim bata on gün var kan versem belli olur mu
Kalpkalbe karşıymış aynı anda bende sana özelden attım yok normal test tiErken gebelik miydi gece yaptgin cnim
Canım ilişki den sonrami 7 gunGerçekten mi okadar sevindim ki şuan da
Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim ❤❤❤Bak hesaplarım 7. Gün 2 diyelim düz olsun 9.gün kan verr 4 çıkar yada üstü.11. Gün 8 ..13. Gün 16 ha bu rakamlar benim ihtimalen saydığım ama dahada artışlı olması muhtemel diyorum bu sonuca göre 2 güne git kan ver bacım hayırlı olsun
Yok hayır canım benim ki embriyo transferi 3.gun emriyosu transfer gününden sonra saydigimizda 7. GunCanım ilişki den sonrami 7 gun
Rica ederim sorun olursa ya etiketle yada mesaj at bakarım fazla yazışma olunca kaynıyor bakmadım zannetme güzel sonuçlar gelecek zatenAllah razı olsun çok çok teşekkür ederim ❤❤❤
Hadi inşallah rabbim güzel haber vermeyi nasip eylesinYok hayır canım benim ki embriyo transferi 3.gun emriyosu transfer gününden sonra saydigimizda 7. Gun
Rica ederim sorun olursa ya etiketle yada mesaj at bakarım fazla yazışma olunca kaynıyor bakmadım zannetme güzel sonuçlar gelecek zaten
İnşallah canımHadi inşallah rabbim güzel haber vermeyi nasip eylesin
Aralık 27de hsg çektirdim.Eşim 2 farklı yerde örnek verdi sonuca ikna olamadığı için.Paylaştım bak sonuçlarını.Düzenli listelenen ilk sonucu diğeri 2.İlki 5 gün perhiz diğeri 3 günEşinin hızı kaç çıkmıştı.bu ay hsg çekilmiştin değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?