Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten mi okadar sevindim ki şuan da
Bak hesaplarım 7. Gün 2 diyelim düz olsun 9.gün kan verr 4 çıkar yada üstü.11. Gün 8 ..13. Gün 16 ha bu rakamlar benim ihtimalen saydığım ama dahada artışlı olması muhtemel diyorum bu sonuca göre 2 güne git kan ver bacım hayırlı olsun

Tesekkur ederim. Böyle içten bi yazınn için hastalandım için dışarı çıkamıyorum maalesef

Piss doktor psikolojimi bozdu. Yani önemsiz bir hormonmuş. 40 dı ilaç kullanmadan dün baktım 22 düştü
Evet doktor var doktor var, bunu farketmeyip uzun zaman harcayanlar da var, en azından farketmişsin Ne kadar sürede düştü acaba değerin?

Ben gece uyandım test yaptım hayatletimsi bir şey var sabah kalktım yine yaptım bişi yok hatta erken gebelik testindedir yok bende delirmeğem geldi çekilseymiş adetim geçsin hemen kan vericem
Erken gebelik miydi gece yaptgin cnim

Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim ❤❤❤

Eşinin hızı kaç çıkmıştı.bu ay hsg çekilmiştin değil mi
Aralık 27de hsg çektirdim.Eşim 2 farklı yerde örnek verdi sonuca ikna olamadığı için.Paylaştım bak sonuçlarını.Düzenli listelenen ilk sonucu diğeri 2.İlki 5 gün perhiz diğeri 3 gün

Eklentiler

• D9105DE8-42C4-4751-877A-F945382951C9.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 52
  • C84D0862-0AB3-4ED3-8688-1F5302111791.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…