Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aralık 27de hsg çektirdim.Eşim 2 farklı yerde örnek verdi sonuca ikna olamadığı için.Paylaştım bak sonuçlarını.Düzenli listelenen ilk sonucu diğeri 2.İlki 5 gün perhiz diğeri 3 gün
2 test arasında çok fark var. Eve geçince ben de atacağım resmini. Ne dedi dokotrunuz

2 test arasında çok fark var. Eve geçince ben de atacağım resmini. Ne dedi dokotrunuz
Hız problem ama asıl sorun baş anomalisi.80 yazıyo Ya hani.Başla boyun arasında bi oran olması gerekiyomuş.Baş büyük olunca yumurtanın zarını eritip içine giremiyomuş.Benim umutsuzluğum ordan geliyo zaten hız filan halledilir de bu halledilemiyo ne yazık ki.
Doktor çocuk sahibi olabilirsiniz neden olmasın tüp bebekle mümkün dedi sağ olsun

Özel hastanelerden nefret ediyorum. O kadar para için yapıyorlar ki bu işi..kendi doktorum bugün için randevu verdiği halde unutmuş yarın gel diyo yokmuş hastanede. Daha da sana gelmem benim te 1 buçuk saat yoldan geldiğimi biliyor 3. Günü gel diyen kendi.. Onun iş ahlakını ben..
Neyse amacım testler tekrarlansın zaten deyip başka bir herhangi doktora gittim kesinlikle tahlil sonucu yorulama yok. Hsg ye girecekmiş unutmuş hastayla tartıştılar bana diyo emar çekelim anlamadım bu nedir diye. Hay sizi doktor yapanı.. Sinirlendim çıktım memlekette başka doktorlara göstereceği.eve geçince sonuçları atarım yorumu olanı dinlerim az çok bizler de çoğu şeyi anlar olduk.. Üzüyor ama ya parayla rezil oluyorsun seni anlamıyorlar.

Hiç bir belirti yok gecen aylarda daha çok belirti yaşıyordum ama negatifti bu ay farklı olarak hiç bir belirti yaşamıyorum umarım sonucu pozitif olur :) Sizde belirti var mı :)
Kasık batması var oda yavaş yavaş yok oluyor anlamıyorum :)

Kızlar kan verdim özelde , 2 saate kalmadan çıkacak . Ptesi günü de sağlık ocağına gideceğim bir de orada kan vereceğim . Doktor başka kan tahlilleri de istedi .

Kiz isteydim ya şimdi de yemek yapıyorum dovussek de açım yani yemek yemek lazım tarcina enerji lazım
Kız ben en son evlenmeden önce yemek yapabilmiştim adam elimden 1 kez makarna yiyebildiGecenin bi vaktine kadar çalıştığımız için ev hayatımız hiç olmadı bizim

MashaAllah bende goruyorum Baya görünüyor bacım .. tebrik ederimmmm
Ben okadar şey değilima ama inanamıyorum yani acaba bozukmu. Testi geçen ay almıştım yapamadan adet oldum bugün yaptım. Ama paketinden hiç açmadım. Belki kuruma çizgisi bilemiyorum

33 günde bir 23.gündeyim
Canım o xaman testlerin koyu bu aralar çatlaması lazım bugün ki test nasildi
kuzu sen bu ay ne yapmıştın yumurtamı takip ettin benim regli yarın bitiyor ne yapsam ki
Yumurta takibi yapmıştım laboquick marka aldım aslında bende çok kararsız kaldım meğerse ben yanlış günleri degerlendiriyormusum uygulamaya göre gittiğim için daha geç yumurtluyotmusum denemekte fayda var canim
Allahım Şubat ayında nokta atışı ile tutturmayı nasip at Rabbim..
Aminn insalalh canim aldın mı ovulasyon testi bir de öyle dene bakalım kaç gün döngün bir de düzenli mi regl
Bakarmısınız bir. Kamerada çok gözükmüyor ama ben görüyorum.
Yaaa çok net görünüyor inşallah vardır canım
Kızlar nar ve havuç aldım taze taze bu ayki kimyasaldan sonra bomba gibi baslayayim diyorum bu havucu yemeye başladım küçükken yumurtalarimi çatlatmaz dimi kafamda deli sorular
Yumurta olgunlassin die avokado yenoliuormus canim ben hiç yemedim ama dene istersen havucu da pik gördüğüm gün yemeye başladım ertesi gün catlamisti
Çok mutlu oldum adınıza sağlıkla ilerlesin gebeliginiz
Bide fazladan gebelik testi varsa kekse yaoaydn merak ettim bugünde benim bat günüm de ..
Ahh bebisim maalesef son bir tane kaldı erken yapmaya başlayınca sabirsiz ben sen naptin bat günün varmi biseyler
Kalpkalbe karşıymış aynı anda bende sana özelden attım yok normal test ti
Dur şimdi acaba ben seninn neden alintiladm bebisim kime yazmıştın bu mesajı
Keske uyuyadim bacim
Hahahah senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez kiz bende hiç sevmem ağır kokuları bi ogurtu gelir hemenn

Allah izniyle öyledir Hamileyimdir hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…