- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
2 test arasında çok fark var. Eve geçince ben de atacağım resmini. Ne dedi dokotrunuzAralık 27de hsg çektirdim.Eşim 2 farklı yerde örnek verdi sonuca ikna olamadığı için.Paylaştım bak sonuçlarını.Düzenli listelenen ilk sonucu diğeri 2.İlki 5 gün perhiz diğeri 3 gün
Adet oldun mu benimde günümde adet olacakmışım gibi kasiklarim ağrımisti canımBugün canım ama bende şuan adet olacakmışım gibi belirtiler var anlamıyorum karnım çok ağrıyor yA @asunnyhope2022 Allahinkuluyuz @melonichka
Hız problem ama asıl sorun baş anomalisi.80 yazıyo Ya hani.Başla boyun arasında bi oran olması gerekiyomuş.Baş büyük olunca yumurtanın zarını eritip içine giremiyomuş.Benim umutsuzluğum ordan geliyo zaten hız filan halledilir de bu halledilemiyo ne yazık ki.2 test arasında çok fark var. Eve geçince ben de atacağım resmini. Ne dedi dokotrunuz
Tarcinda iş var baksanaTarcin yak bence benim kocam kokusunu aldı salondan mutfağa gelmişti
Ama benim döngü 28 güne bir olur o da 17ye gelir kuzum iğne degistirir mi ki31 Aralıkta iğne yaptırdıysan ertesi günü baslangıc saycan canım 1 Ocak. Senin bat 15 hadi en geç 16 Ocak
Oooo geldi bizim gece kuşuTarcinda iş var baksananasıl yakiyon kiz
Onu da deneyecegim o da olmazsa çocuğu yapip adami kapıyabak tarçın varmış bi de onu dene istersen
Keske uyuyadim bacim29 30 31 oldu canim diğer günler iki üç günde bir
Allah iyiliğinizi versin ya çok güldümAllah da sizi güldürsün emiii gene sabahlar olmamış grupta helal size
Hiç bir belirti yok gecen aylarda daha çok belirti yaşıyordum ama negatifti bu ay farklı olarak hiç bir belirti yaşamıyorum umarım sonucu pozitif olur :) Sizde belirti var mı :)Aha aynıyızbelirti var mı
Bak tarçın diyor herkes onu da uygula gerçi sen yapmışsındirAy biz ne bilelim seninkinin kanında romantizm eksikliği olduğunu, ben böyle ortam yaptığımda sabahlar olmuyor da ondan şey yaptım.
Kiz isteydim ya şimdi de yemek yapıyorum dovussek de açım yani yemek yemek lazımOooo geldi bizim gece kuşu
Kasık batması var oda yavaş yavaş yok oluyor anlamıyorum :)Hiç bir belirti yok gecen aylarda daha çok belirti yaşıyordum ama negatifti bu ay farklı olarak hiç bir belirti yaşamıyorum umarım sonucu pozitif olur :) Sizde belirti var mı :)
MashaAllah bende goruyorum Baya görünüyor bacım .. tebrik ederimmmmBakarmısınız bir. Kamerada çok gözükmüyor ama ben görüyorum.
Kız ben en son evlenmeden önce yemek yapabilmiştim adam elimden 1 kez makarna yiyebildiKiz isteydim ya şimdi de yemek yapıyorum dovussek de açım yani yemek yemek lazımtarcina enerji lazım
Ben okadar şey değilima amaMashaAllah bende goruyorum Baya görünüyor bacım .. tebrik ederimmmm
Canım o xaman testlerin koyu bu aralar çatlaması lazım bugün ki test nasildi33 günde bir 23.gündeyim
Yumurta takibi yapmıştım laboquick marka aldım aslında bende çok kararsız kaldım meğerse ben yanlış günleri degerlendiriyormusum uygulamaya göre gittiğim için daha geç yumurtluyotmusum denemekte fayda var canimkuzu sen bu ay ne yapmıştın yumurtamı takip ettin benim regli yarın bitiyor ne yapsam ki
Aminn insalalh canim aldın mı ovulasyon testi bir de öyle dene bakalım kaç gün döngün bir de düzenli mi reglAllahım Şubat ayında nokta atışı ile tutturmayı nasip at Rabbim..
Yaaa çok net görünüyor inşallah vardır canımBakarmısınız bir. Kamerada çok gözükmüyor ama ben görüyorum.
Yumurta olgunlassin die avokado yenoliuormus canim ben hiç yemedim ama dene istersen havucu da pik gördüğüm gün yemeye başladım ertesi gün catlamistiKızlar nar ve havuç aldım taze taze bu ayki kimyasaldan sonra bomba gibi baslayayim diyorum bu havucu yemeye başladım küçükken yumurtalarimi çatlatmaz dimi kafamda deli sorular
Çok mutlu oldum adınıza sağlıkla ilerlesin gebeliginizKızlar herkese merhabaçok kısa bir süredir aranızdayım ve sizleri perde arkasından takip edenlerdenim sanırım öncelikle hepinize çok teşekkür ederim sizlerden çok şey öğrendim. Sizlere bir sorum olacak Uygulama takviminden baktığımda bat 20 Ocak görünüyor ama ovulasyon testime göre yumurtlama 2-3 Ocak ta pikti. Bir haftadır kasıklarımda adet ağrısına benzer bir ağrı vardı özellikle çok yorgun olduğum zamanlarda ağrı daha da belirginleşiyor. Dün akşam erken gebelik ve normal kaset testte ikinci çizgiyi silik gördüm. Bugün kan testi yaptırdım ve Beta HCG 42 çıktı. Bu ağrılar yerleşme olduğundan normal mi yoksa kimyasal vs gibi şeylerin habercisi olabilir mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ahh bebisim maalesef son bir tane kaldı erken yapmaya başlayınca sabirsiz benBide fazladan gebelik testi varsa kekse yaoaydn merak ettim bugünde benim bat günüm de ..
Dur şimdi acaba ben seninn neden alintiladm bebisim kime yazmıştın bu mesajıKalpkalbe karşıymış aynı anda bende sana özelden attım yok normal test ti
Hahahah senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez kiz bende hiç sevmem ağır kokuları bi ogurtu gelir hemennKeske uyuyadim bacim
Değiştiriyormus canım. Benim döngümde 35 günde bir normalde doktorum gebelik yoksa iğneden 15 gün sonra hasta olursun dediAma benim döngü 28 güne bir olur o da 17ye gelir kuzum iğne degistirir mi ki
Allah izniyle öyledirCanım o xaman testlerin koyu bu aralar çatlaması lazım bugün ki test nasildi
Yumurta takibi yapmıştım laboquick marka aldım aslında bende çok kararsız kaldım meğerse ben yanlış günleri degerlendiriyormusum uygulamaya göre gittiğim için daha geç yumurtluyotmusum denemekte fayda var canim
Aminn insalalh canim aldın mı ovulasyon testi bir de öyle dene bakalım kaç gün döngün bir de düzenli mi regl
Yaaa çok net görünüyor inşallah vardır canım
Yumurta olgunlassin die avokado yenoliuormus canim ben hiç yemedim ama dene istersen havucu da pik gördüğüm gün yemeye başladım ertesi gün catlamisti
Çok mutlu oldum adınıza sağlıkla ilerlesin gebeliginiz
Ahh bebisim maalesef son bir tane kaldı erken yapmaya başlayınca sabirsiz bensen naptin bat günün varmi biseyler
Dur şimdi acaba ben seninn neden alintiladm bebisim kime yazmıştın bu mesajı
Hahahah senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez kiz bende hiç sevmem ağır kokuları bi ogurtu gelir hemenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?