Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasık batması var oda yavaş yavaş yok oluyor anlamıyorum :)
O bende önceki ay vardı o ay adetime bir kaç gün kala acık pembe leke tarzı bir şey oldu bir kaç gün sonra adet oldum aynı gün kan vermiştim beta 2.70 çıkmıştı

Kuzum mümine ye yazdım ben ona mesajdan o bana açıktan yazmış

Kuzum bu saatten sonra o doktora güvenip onunla devam etmen zaten çok zor olurdu, özellikle bu bebek istek süreci doğum anına kadar güven gerektiren bir döngü. Kesinlikle bir başka doktora git ki zaten o şekilde karar vermişsin. İşini istemeyerek ve ilgisiz yapan herkesten nefret ediyorum ben de.

Anlayan bilen yorumlayabilir mi..şimdiden teşekkür ederim. Mayısta ilk verdiğimiz de hızlı %30du şimdi 10

Eklentiler

• IMG_20220114_180727.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 55
Kuzum vallahi delirtiyorlar ya.. Bazen haberlerde görüyoruz şu doktora saldırıldı şuna şu yapıldı bir de karşı tarafı dinleseler acaba belki haklı bulunur..
Yaptıkları hassas bir iş ama anlayana. İyice çorba ettiler hepsi farklı bir şey söylüyor. Bunaldım yeminle artık.

Diş tedavisi yaptırmıştım, yanlış işlem yapmış dolgu yerine kanal yapılması gerekiyormuş, şimdi senin gazınla siftahı da yaptık, tedavi esnasında anestezi manestezi alacağım bak portakaldaki vitamine bir şey olursa yaktım çıranı senin. N Nasipolsunn

Ben de bu süreçte 4 farklı doktor denedim canım, sakın kendini kötü hissetme senlik bir şey yok. Kimisi işini çok iyi yapar ama seninle elektriği tutmaz, oysa hastası çoktur. Kimisi de işte bu tarz şeylerle güven zedelenmesi yaşatır sana.

Kendi kafana göre birini bulana kadar takibi imkanlar dahilinde gidebildiğin doktorlara git, bu doktor seçimi karpuz seçmeye benzemiyor ki ancak tedavi ya kontrole gittiğinde anlayabiliyorsun.

Kanamam başladı ,muhtemelen değer sıfırlandı,doktor mens baslamis dedi , yine kimyasal oldu maalesef
Canım ben tup bebek doktorunun videosunu izlerken denk gelmiştim. Sürekli üst üste kimyasal oluyorsa bi ilaç veriyorlarmış rahime. Geçmiş zaman tam hatırlamıyorum hatta bisey öldürücü falan diyordu doktor onu bi sorup ya da araştırsana

2 gün önce değerlendirdik dün akşam boş geçti bu akşam değerlendireceğiz bugün ki nu

Eklentiler

• DF7B27E4-F58D-49B7-A334-292A45CBCB4A.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 39
maviss_34 canim beni tablodan silebilirsin, maalesef ya doktor ihmali ya başka bir durum kanamam olmasina ragmen tek igne yapıp beni yolladilar ve bebeğimi kaybettim.. Hic iyi değilim haber vermek icin yazıyorum
Çok geçmiş olsun. Böyle bir durumda ne denir bilmiyurm bunu veren Allahım bir daha verir tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Allah yardımcın olsun

Geçmiş olsun kaç haftalıktınız?
Teşekkür ederim,5 hafta
Çok geçmiş olsun. Böyle bir durumda ne denir bilmiyurm bunu veren Allahım bir daha verir tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Allah yardımcın olsun
Maalesef ama ben ihmale inanıyorum, eşim bile hissetmis mide bulantim kesildi bianda
Cok mutsuzum,doktoru degistirmekle iyi yaptim

HSG çekilenler, bat'a bir kaç gün kala bel ve kasık ağrısı yaşadınızmı? İlk defa böyle oluyorum. Gebelikten ümidimi kestim HSG ile bir alakası olabilirmi diye düşünüyorum

maviss_34 canım bende durumlar aynı çok agrilairm var bu sıra.. doğum olcakmis gibi hiss öyle yani tabiki doğurmadim bilmiyorum ama akıntım var şeffaf veya karygannn..bbrlim yanın kopuyor sanki dayak yedimmmmm.. durum bu

Kuzum mümine ye yazdım ben ona mesajdan o bana açıktan yazmış
Benim hatlar karıştı sanırım canim
maviss_34 canim beni tablodan silebilirsin, maalesef ya doktor ihmali ya başka bir durum kanamam olmasina ragmen tek igne yapıp beni yolladilar ve bebeğimi kaybettim.. Hic iyi değilim haber vermek icin yazıyorum
Kuzum inan ki çok üzüldüm böyle durumlar da söylenecek söz olmuyor nasibi yokmuş minigin Rabbım sağlıklı gebelikler nasip etsin sana nolur kendini bırakma bu sefer olduysa gene olacaktır ama mutlaka iyi bir doktor bul kendine
2 gün önce değerlendirdik dün akşam boş geçti bu akşam değerlendireceğiz bugün ki nu
Siliklesmis canim bugünü mutlaka değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…