O bende önceki ay vardı o ay adetime bir kaç gün kala acık pembe leke tarzı bir şey oldu bir kaç gün sonra adet oldum aynı gün kan vermiştim beta 2.70 çıkmıştıKasık batması var oda yavaş yavaş yok oluyor anlamıyorum :)
Kuzum mümine ye yazdım ben ona mesajdan o bana açıktan yazmışCanım o xaman testlerin koyu bu aralar çatlaması lazım bugün ki test nasildi
Yumurta takibi yapmıştım laboquick marka aldım aslında bende çok kararsız kaldım meğerse ben yanlış günleri degerlendiriyormusum uygulamaya göre gittiğim için daha geç yumurtluyotmusum denemekte fayda var canim
Aminn insalalh canim aldın mı ovulasyon testi bir de öyle dene bakalım kaç gün döngün bir de düzenli mi regl
Yaaa çok net görünüyor inşallah vardır canım
Yumurta olgunlassin die avokado yenoliuormus canim ben hiç yemedim ama dene istersen havucu da pik gördüğüm gün yemeye başladım ertesi gün catlamisti
Çok mutlu oldum adınıza sağlıkla ilerlesin gebeliginiz
Ahh bebisim maalesef son bir tane kaldı erken yapmaya başlayınca sabirsiz bensen naptin bat günün varmi biseyler
Dur şimdi acaba ben seninn neden alintiladm bebisim kime yazmıştın bu mesajı
Hahahah senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez kiz bende hiç sevmem ağır kokuları bi ogurtu gelir hemenn
Kuzum bu saatten sonra o doktora güvenip onunla devam etmen zaten çok zor olurdu, özellikle bu bebek istek süreci doğum anına kadar güven gerektiren bir döngü. Kesinlikle bir başka doktora git ki zaten o şekilde karar vermişsin. İşini istemeyerek ve ilgisiz yapan herkesten nefret ediyorum ben de.Özel hastanelerden nefret ediyorum. O kadar para için yapıyorlar ki bu işi..kendi doktorum bugün için randevu verdiği halde unutmuş yarın gel diyo yokmuş hastanede. Daha da sana gelmem benim te 1 buçuk saat yoldan geldiğimi biliyor 3. Günü gel diyen kendi.. Onun iş ahlakını ben..
Neyse amacım testler tekrarlansın zaten deyip başka bir herhangi doktora gittim kesinlikle tahlil sonucu yorulama yok. Hsg ye girecekmiş unutmuş hastayla tartıştılar bana diyo emar çekelim anlamadım bu nedir diye. Hay sizi doktor yapanı.. Sinirlendim çıktım memlekette başka doktorlara göstereceği.eve geçince sonuçları atarım yorumu olanı dinlerim az çok bizler de çoğu şeyi anlar olduk.. Üzüyor ama ya parayla rezil oluyorsun seni anlamıyorlar.
Beybisi ben koku olayına giremiyorum maalesef, eşimin solunumla ilgili sıkıntısı var hık diye tıkanır maazallah.Bak tarçın diyor herkes onu da uygula gerçi sen yapmışsındir
Kuzum vallahi delirtiyorlar ya.. Bazen haberlerde görüyoruz şu doktora saldırıldı şuna şu yapıldı bir de karşı tarafı dinleseler acaba belki haklı bulunur..Kuzum bu saatten sonra o doktora güvenip onunla devam etmen zaten çok zor olurdu, özellikle bu bebek istek süreci doğum anına kadar güven gerektiren bir döngü. Kesinlikle bir başka doktora git ki zaten o şekilde karar vermişsin. İşini istemeyerek ve ilgisiz yapan herkesten nefret ediyorum ben de.
Ben de bu süreçte 4 farklı doktor denedim canım, sakın kendini kötü hissetme senlik bir şey yok. Kimisi işini çok iyi yapar ama seninle elektriği tutmaz, oysa hastası çoktur. Kimisi de işte bu tarz şeylerle güven zedelenmesi yaşatır sana.Kuzum vallahi delirtiyorlar ya.. Bazen haberlerde görüyoruz şu doktora saldırıldı şuna şu yapıldı bir de karşı tarafı dinleseler acaba belki haklı bulunur..
Yaptıkları hassas bir iş ama anlayana. İyice çorba ettiler hepsi farklı bir şey söylüyor. Bunaldım yeminle artık.
Canım ben tup bebek doktorunun videosunu izlerken denk gelmiştim. Sürekli üst üste kimyasal oluyorsa bi ilaç veriyorlarmış rahime. Geçmiş zaman tam hatırlamıyorum hatta bisey öldürücü falan diyordu doktor onu bi sorup ya da araştırsanaKanamam başladı ,muhtemelen değer sıfırlandı,doktor mens baslamis dedi , yine kimyasal oldu maalesef
2 gün önce değerlendirdik dün akşam boş geçti bu akşam değerlendireceğiz bugün ki nuCanım o xaman testlerin koyu bu aralar çatlaması lazım bugün ki test nasildi
Yumurta takibi yapmıştım laboquick marka aldım aslında bende çok kararsız kaldım meğerse ben yanlış günleri degerlendiriyormusum uygulamaya göre gittiğim için daha geç yumurtluyotmusum denemekte fayda var canim
Aminn insalalh canim aldın mı ovulasyon testi bir de öyle dene bakalım kaç gün döngün bir de düzenli mi regl
Yaaa çok net görünüyor inşallah vardır canım
Yumurta olgunlassin die avokado yenoliuormus canim ben hiç yemedim ama dene istersen havucu da pik gördüğüm gün yemeye başladım ertesi gün catlamisti
Çok mutlu oldum adınıza sağlıkla ilerlesin gebeliginiz
Ahh bebisim maalesef son bir tane kaldı erken yapmaya başlayınca sabirsiz bensen naptin bat günün varmi biseyler
Dur şimdi acaba ben seninn neden alintiladm bebisim kime yazmıştın bu mesajı
Hahahah senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez kiz bende hiç sevmem ağır kokuları bi ogurtu gelir hemenn
Ahaha bu gidişle öyle olacakOnu da deneyecegim o da olmazsa çocuğu yapip adami kapıya
Geçmiş olsunmaviss_34 canim beni tablodan silebilirsin, maalesef ya doktor ihmali ya başka bir durum kanamam olmasina ragmen tek igne yapıp beni yolladilar ve bebeğimi kaybettim.. Hic iyi değilim haber vermek icin yazıyorum
Çok geçmiş olsun. Böyle bir durumda ne denir bilmiyurm bunu veren Allahım bir daha verir tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Allah yardımcın olsunmaviss_34 canim beni tablodan silebilirsin, maalesef ya doktor ihmali ya başka bir durum kanamam olmasina ragmen tek igne yapıp beni yolladilar ve bebeğimi kaybettim.. Hic iyi değilim haber vermek icin yazıyorum
maviss_34 canim beni tablodan silebilirsin, maalesef ya doktor ihmali ya başka bir durum kanamam olmasina ragmen tek igne yapıp beni yolladilar ve bebeğimi kaybettim.. Hic iyi değilim haber vermek icin yazıyorum
Teşekkür ederim,5 haftaGeçmiş olsunkaç haftalıktınız?
Maalesef ama ben ihmale inanıyorum, eşim bile hissetmis mide bulantim kesildi biandaÇok geçmiş olsun. Böyle bir durumda ne denir bilmiyurm bunu veren Allahım bir daha verir tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Allah yardımcın olsun
Benim hatlar karıştı sanırım canimKuzum mümine ye yazdım ben ona mesajdan o bana açıktan yazmış
Kuzum inan ki çok üzüldüm böyle durumlar da söylenecek söz olmuyor nasibi yokmuş minigin Rabbım sağlıklı gebelikler nasip etsin sana nolur kendini bırakma bu sefer olduysa gene olacaktır ama mutlaka iyi bir doktor bul kendinemaviss_34 canim beni tablodan silebilirsin, maalesef ya doktor ihmali ya başka bir durum kanamam olmasina ragmen tek igne yapıp beni yolladilar ve bebeğimi kaybettim.. Hic iyi değilim haber vermek icin yazıyorum
Siliklesmis canim bugünü mutlaka değerlendir2 gün önce değerlendirdik dün akşam boş geçti bu akşam değerlendireceğiz bugün ki nu
Geçmiş olsun tek diyebileceğim bu Allah bi an önce toparlanma gücü versin inşallahTeşekkür ederim,5 hafta
Maalesef ama ben ihmale inanıyorum, eşim bile hissetmis mide bulantim kesildi bianda
Cok mutsuzum,doktoru degistirmekle iyi yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?