- 28 Ocak 2021
- 3.159
- 2.155
- 83
Hala ağlıyorumBenim hatlar karıştı sanırım canim
Kuzum inan ki çok üzüldüm böyle durumlar da söylenecek söz olmuyor nasibi yokmuş minigin Rabbım sağlıklı gebelikler nasip etsin sana nolur kendini bırakma bu sefer olduysa gene olacaktır ama mutlaka iyi bir doktor bul kendine
Siliklesmis canim bugünü mutlaka değerlendir
Belirtilerin hamilelik gibi inşallah vardır canım günün geçince mi yapacaksın testmaviss_34 canım bende durumlar aynı çok agrilairm var bu sıra.. doğum olcakmis gibi hiss öyle yani tabiki doğurmadim bilmiyorum ama akıntım var şeffaf veya karygannn..bbrlim yanın kopuyor sanki dayak yedimmmmm.. durum bu
İlk hsgyi tam hatırlamıyorum ama bu ay 2.yi çekildim ara ara kasik batmalarim var baya sancı giriyor dünden beri başladı bat 21HSG çekilenler, bat'a bir kaç gün kala bel ve kasık ağrısı yaşadınızmı? İlk defa böyle oluyorum. Gebelikten ümidimi kestim HSG ile bir alakası olabilirmi diye düşünüyorum
Bacım çok üzgünüm.. dah çok yeniymiş ne olursa olsun Rabbim en hayırlısını bilir.. brlkide çok geç zamanda olsaydı sana zararı olacaktı belkide çok hasta bir bebek olacaktı .. sonra kaybedecektir ve daha çok uzulecektin.. hamileliğini bilmesen düştüğünden de haberin olmayacak tinyani böyle düşün.. İnshaAllah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde gebe kalirisn aminmmaviss_34 canim beni tablodan silebilirsin, maalesef ya doktor ihmali ya başka bir durum kanamam olmasina ragmen tek igne yapıp beni yolladilar ve bebeğimi kaybettim.. Hic iyi değilim haber vermek icin yazıyorum
Yarın sabah bir test çakmayi düşünüyorumBelirtilerin hamilelik gibi inşallah vardır canım günün geçince mi yapacaksın test
Hayir hayır sakin kendini suçlama şuan keşke demenin ne sana ne de eşine bir faydası yok Alan da veren de Allah oyle düşünelim demek ki ömrü yokmuş biz napsak değiştiremeyiz bu gerçeği kuzum benim kimseye söyleme meselesine gelince de fikrim 3 ay kimse bilmemesi yönün de bu üzüntünün ardından Rabbım sağlıklı bir gebelik nasip etsin insallahHala ağlıyorumkendimi ne kadar sürede toparlarim bilmiyorum ama tövbem var kimseye demem olursa doktoru degistirdim buradan bir arkadaş var onun sayesinde gittim kendimi bile sucluyorum
İlk hsgyi tam hatırlamıyorum ama bu ay 2.yi çekildim ara ara kasik batmalarim var baya sancı giriyor dünden beri başladı bat 21
İnşallah gelmez güzel haberlerini verirsin bizeYarın sabah bir test çakmayi düşünüyorumbatın geçti sayılır zaten .. ama teste çıkmasa bile 1 haftaya tekrarlarim yine kırmızılar gelmezse tabi
Insallah gelmez canim hadi güzel haberlerle uyandır yarın biziYarın sabah bir test çakmayi düşünüyorumbatın geçti sayılır zaten .. ama teste çıkmasa bile 1 haftaya tekrarlarim yine kırmızılar gelmezse tabi
Amin canım hepimiz için İnshaAllahİnşallah gelmez güzel haberlerini verirsin bize
Acınızı yaşayın tabii ama kendinizi asla suçlamayın lütfenHala ağlıyorumkendimi ne kadar sürede toparlarim bilmiyorum ama tövbem var kimseye demem olursa doktoru degistirdim buradan bir arkadaş var onun sayesinde gittim kendimi bile sucluyorum
Valla bu 18. Ay pek ümidim de yok geçen ay aşılama negatifti bu ay da tekrar hsg ve femara kullandım bi tane 18mm yumurtam vardısizin belki yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir
Bana hsg ağrı yapmamıstı ya cekildiğim zaman 2 gün az kanamam oldu biraz da kasık ağrısı oda doğal artık oraya bir şey yerleştiriyorlar sonucta. Kişiden kişiye değişir mi bilmem ama bence 2 günlük bi sızısı kalıyor o kadardır. Ne zaman cekikdiniz kaç gün olduHSG çekilenler, bat'a bir kaç gün kala bel ve kasık ağrısı yaşadınızmı? İlk defa böyle oluyorum. Gebelikten ümidimi kestim HSG ile bir alakası olabilirmi diye düşünüyorum
İnshaAllah nkuzumm.. yanılmıyorsam bu ay ve bu topik uzun zamandır bekleyenlerin gebeliğini müjdeledi.. İnshaAllah bende aralarında olurumInsallah gelmez canim hadi güzel haberlerle uyandır yarın bizi
Ben de benzer durumdayım ve hiç ümidim yok. Belki bu sayede daha az takarız kafayaValla bu 18. Ay pek ümidim de yok geçen ay aşılama negatifti bu ay da tekrar hsg ve femara kullandım bi tane 18mm yumurtam vardı
Olacağını pek sanmıyorum ama inşallah vardır da güzel sürpriz olur bana
Hiç kimyasal bile geçirmedim çünkü o kırmızı çizgiyi Hiç görmedim
Insallah kuzum valls öyle oldu keşke kimyasallar dusukler de olmasaydı ama nasip işte biz naparsak değiştiremiyoruz bu gerçeğiİnshaAllah nkuzumm.. yanılmıyorsam bu ay ve bu topik uzun zamandır bekleyenlerin gebeliğini müjdeledi.. İnshaAllah bende aralarında olurum
Teşekkürler canım amin inşallahTebrikler hayırlı olsun
İnşallah Şubata bendeİnshaAllah nkuzumm.. yanılmıyorsam bu ay ve bu topik uzun zamandır bekleyenlerin gebeliğini müjdeledi.. İnshaAllah bende aralarında olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?