Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de benzer durumdayım ve hiç ümidim yok. Belki bu sayede daha az takarız kafaya
Bende geçen ay aşılama tutmayınca saldım ona çok umutlanmistim çünkü bu ay resmen formalite gibi gelip gittim hastaneye. Sizin bat ne zaman Hiç test yaptınız mı

30 Aralık çekildim iki gün lekelenme ve ağrı oldu sonra bitti. Bat 17 ocak ve bugün kasık ve bel ağrısı başladı bat öncesi bu tarz ağrılarım olmazdı. Adet sancısına benzer ağrılarım olurdu. Çok farklı geldi bana

Bende senin gibi işte sadece cekildikten 2 gün bi sızı yaşadım bence hsg değil sebebi

Bende geçen ay aşılama tutmayınca saldım ona çok umutlanmistim çünkü bu ay resmen formalite gibi gelip gittim hastaneye. Sizin bat ne zaman Hiç test yaptınız mı
Anlıyorum benim bat 17 ocak, bu salı hangi akla hizmet kan testi verdim bilmiyorum. Tabiiki negatif.

Hala ağlıyorum kendimi ne kadar sürede toparlarim bilmiyorum ama tövbem var kimseye demem olursa doktoru degistirdim buradan bir arkadaş var onun sayesinde gittim kendimi bile sucluyorum
Hayır lütfen kendini suçlama. Sağlıklı değilmiş ya ilerleyen zamanlarda düşseydi hem sana daha çok zararı olurdu. Sağlıklı spermlerinnoldugu gibi sağlıksızları da var. Hayırlısı buymus demekten baska bir şey gelmez kş

Canım benim tebrik ederim Rabbim kucagına almayı nasip etsin bende seninle aynı durumdayım nasıl bir yol izlendi ne yaptınız canım anlatırmısın

Teşekkür ederim,5 hafta

Maalesef ama ben ihmale inanıyorum, eşim bile hissetmis mide bulantim kesildi bianda
Cok mutsuzum,doktoru degistirmekle iyi yaptim
Nasıl bir ihmal canım bizde bilgilendirmsinz
Bu gibi durumlardan sonra gebeliğin çok daha kolay olduğunu duymuştum dilerim istediğin ilk ayda mucizen şıp diye tutar

Haftaya rahim içini kamera yardımıyla inceledikleri bir yöntemle küçük bir operasyon yapacak..

Kızlar ilişkiden 6-7 gün sonra kanda çıkar mı? Haftaya aileme gideceğim Allah nasip ederse gitmeden test yaptırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…