Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlıyorum benim bat 17 ocak, bu salı hangi akla hizmet kan testi verdim bilmiyorum. Tabiiki negatif.
6 gün önceden yani erken tabi o zaman ben hiç silik çizgi görmediğim için kan vermeye hiç gitmiyorum aşılamada da öyle oldu 15. Gün kan ver demişlerdi test negatifti o günde adet oldum zaten

6 gün önceden yani erken tabi o zaman ben hiç silik çizgi görmediğim için kan vermeye hiç gitmiyorum aşılamada da öyle oldu 15. Gün kan ver demişlerdi test negatifti o günde adet oldum zaten
Ben de hiç silik cizgi görmedim oysaki razıydım cizgiyi ancak ışığa tutarak görmeye veya fotoğrafını çekip ayarlarla oynadıktan sonra görmeye

Bende aynı durumdayım mental olarak kaldıramadım çok üzgünüm sanki napsam olmuyormuş gibi kendimi eksik hissediyorum biliyorum herşey mücize ama yine de çok zorlandım arkadaşlar dilerim gönlünüzce olsun herşey. 3 aydır adet olmuyorum başarısız bir tüp bebek sürecim oldu folukuller gelişmiyor geçen ay kullandım doktorum divina verdi şimdi adet oldum ama acaba düzenliyor mu taklit mi ediyor bilmiyorum tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim benim durumumda kullanan var mı ( amh:0.15 ve yaşım daha 33)

Kızlar ilişkiden 6-7 gün sonra kanda çıkar mı? Haftaya aileme gideceğim Allah nasip ederse gitmeden test yaptırmak istiyorum
Ancak yerleşiyor bebek yumurta çatladıktan sonraki 7-10 gün içinde. Kan da çıka da bilir çıkmaya da bilir ama çıksa bile ailenize söylemenizi tavsiye etmem, çünkü kimyasal gebelikse eğer çok üzülürsünüz. Tabii yine de sizin kararınız

Olsun sen gebesin olabilir

Nasıl bir ihmal canım bizde bilgilendirmsinz
Bu gibi durumlardan sonra gebeliğin çok daha kolay olduğunu duymuştum dilerim istediğin ilk ayda mucizen şıp diye tutar
Salı günü leke şeklinde geldi pespembe ama akşama doğru çoğaldı doktoruma yazdim bisey olmaz dedi ama ben durmadim acilde kan verdim 3873 cikti beta sıkıntı yok tamam duphaston verildi icime sinmedi, özele geri gittim iğne yapıldı düşmez bu igneyle denildi kesede kanama yok dedi nobetci doktor. Ertesi gün kanama çoğaldı doktoruma yazdim hemen gel dedi gittik keseyi net gördük sali gecesi 00,50 olan kese 0,84 olmus cokta guzeldi minnosum
Kanama alani var korkma duphaston kullan dedi zorladim progesteron igne ilac baska bisey verin dedim yok vermedi
Haftaya carsamba gel dedi,icime sinmiyor dedim eşime. Bir kuşku düştü resmen gercekten annelik bebek rahme düşünce daha cok başlarmis ya öyle bir sey oldu
Dün kanamam cogaldi ara ara geliyordu ama geliyordu 2 defa cok geldi esim nobetciydi burada kimsem yok esimden başka yatmaktan baska bir sey yapamadım
Bugünde nobetten geldiğinde tek dedigim bebeğim gitti eminim... Doktora gittik kana bakıldı,keseye bakıldı ve sonuç
Kendi doktorumda sorulmayan bir cok soruyu sordu doktor. Kg tartti,bilmem gereken alerji hastalik vb var mi dedi,daha bir sürü şey.. Kan sulandiriciyi 3 gün kesmemi soyledi gittigim doktor dedim neden öyle bisey dedi pihtilasma var zaten diye kızdı sonuç

O belli olmuyor benim 9mm olan 18mm oldu 3 günde
Umarım benim de büyür şuan 16. Günüm ve yumurtlama akıntım yok umarım 2 mm büyüseler de razıyım
Klomen ile daha hızlı büyümüştür muhtemelen ama hiç de belli olmuyor
Umarım sizin klomen olmuştur sanırım ben de Mart ayında başlayacağım famera ya da kolemene

Cok uzuldum cnm, ne desem bilemedim. Zaten zor elde edilebilen birsey, bir de can ya, canindan can Yine olur, sen iyi ol kuzum.

HSG çekilenler, bat'a bir kaç gün kala bel ve kasık ağrısı yaşadınızmı? İlk defa böyle oluyorum. Gebelikten ümidimi kestim HSG ile bir alakası olabilirmi diye düşünüyorum
Benim hsg den sonra kesintisiz günlerce oldu o ağrı.Şimdi bata 6gün var 2 gün önce filan geçti daha çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…