6 gün önceden yani erken tabi o zamanAnlıyorumbenim bat 17 ocak, bu salı hangi akla hizmet kan testi verdim bilmiyorum. Tabiiki negatif.
Histereskopi mi dediğiniz şey Benim dediğim bi ilaçtı ama aklınıza gelirse sorarsinizHaftaya rahim içini kamera yardımıyla inceledikleri bir yöntemle küçük bir operasyon yapacak..
Yani rahime bi ilaç enjekte ediyorlarmış öyle diyordu doktorHaftaya rahim içini kamera yardımıyla inceledikleri bir yöntemle küçük bir operasyon yapacak..
Ben de hiç silik cizgi görmedim oysaki razıydım cizgiyi ancak ışığa tutarak görmeye veya fotoğrafını çekip ayarlarla oynadıktan sonra görmeye6 gün önceden yani erken tabi o zamanben hiç silik çizgi görmediğim için kan vermeye hiç gitmiyorum aşılamada da öyle oldu 15. Gün kan ver demişlerdi test negatifti o günde adet oldum zaten
Bende aynı durumdayım mental olarak kaldıramadım çok üzgünüm sanki napsam olmuyormuş gibi kendimi eksik hissediyorum biliyorum herşey mücize ama yine de çok zorlandım arkadaşlar dilerim gönlünüzce olsun herşey. 3 aydır adet olmuyorum başarısız bir tüp bebek sürecim oldu folukuller gelişmiyor geçen ay kullandım doktorum divina verdi şimdi adet oldum ama acaba düzenliyor mu taklit mi ediyor bilmiyorum tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim benim durumumda kullanan var mıBişeyi ne kadar oldurmaya çalışsan da olmuyo bazen.Herkes de okadar dayanıklı olmayabiliyo.Ben bu sürecin stresini yönetemedim zaten belki görmüşsünüzdür.Belki de hazır değilim o yüzden olmuyo.Ne kadar çok istesem de bi çocuk sahibi olmayı,bununla beraber yaşamam gerekebilecek sürece hazır değilim sanırım.Kimyasalı var dış gebeliği var düşük tehlikesi var o kaybetme korkusu başlı başına göze alınması gereken bi süreç.İçinde çünkü bilmiyorsun ne oluyo ne bitiyo.Allah biliyo da vermiyo :)
Ancak yerleşiyor bebek yumurta çatladıktan sonraki 7-10 gün içinde. Kan da çıka da bilir çıkmaya da bilir ama çıksa bile ailenize söylemenizi tavsiye etmem, çünkü kimyasal gebelikse eğer çok üzülürsünüz. Tabii yine de sizin kararınızKızlar ilişkiden 6-7 gün sonra kanda çıkar mı? Haftaya aileme gideceğim Allah nasip ederse gitmeden test yaptırmak istiyorum
Olsun sen gebesin olabilirBenim hatlar karıştı sanırım canim
Kuzum inan ki çok üzüldüm böyle durumlar da söylenecek söz olmuyor nasibi yokmuş minigin Rabbım sağlıklı gebelikler nasip etsin sana nolur kendini bırakma bu sefer olduysa gene olacaktır ama mutlaka iyi bir doktor bul kendine
Siliklesmis canim bugünü mutlaka değerlendir
Salı günü leke şeklinde geldi pespembe ama akşama doğru çoğaldı doktoruma yazdim bisey olmaz dedi ama ben durmadim acilde kan verdim 3873 cikti beta sıkıntı yok tamam duphaston verildi icime sinmedi, özele geri gittim iğne yapıldı düşmez bu igneyle denildi kesede kanama yok dedi nobetci doktor. Ertesi gün kanama çoğaldı doktoruma yazdim hemen gel dedi gittik keseyi net gördük sali gecesi 00,50 olan kese 0,84 olmus cokta guzeldi minnosumNasıl bir ihmal canım bizde bilgilendirmsinz
Bu gibi durumlardan sonra gebeliğin çok daha kolay olduğunu duymuştum dilerim istediğin ilk ayda mucizen şıp diye tutar
Canım bel ağrım benimde çok az oluyo. Belki gebelikte senin günün yaklastiHSG çekilenler, bat'a bir kaç gün kala bel ve kasık ağrısı yaşadınızmı? İlk defa böyle oluyorum. Gebelikten ümidimi kestim HSG ile bir alakası olabilirmi diye düşünüyorum
Umarım benim de büyür şuan 16. Günüm ve yumurtlama akıntım yok umarım 2 mm büyüseler de razıyımO belli olmuyor benim 9mm olan 18mm oldu 3 günde
Cok uzuldum cnm, ne desem bilemedim. Zaten zor elde edilebilen birsey, bir de can ya, canindan canSalı günü leke şeklinde geldi pespembe ama akşama doğru çoğaldı doktoruma yazdim bisey olmaz dedi ama ben durmadim acilde kan verdim 3873 cikti beta sıkıntı yok tamam duphaston verildi icime sinmedi, özele geri gittim iğne yapıldı düşmez bu igneyle denildi kesede kanama yok dedi nobetci doktor. Ertesi gün kanama çoğaldı doktoruma yazdim hemen gel dedi gittik keseyi net gördük sali gecesi 00,50 olan kese 0,84 olmus cokta guzeldi minnosum
Kanama alani var korkma duphaston kullan dedi zorladim progesteron igne ilac baska bisey verin dedim yok vermedi
Haftaya carsamba gel dedi,icime sinmiyor dedim eşime. Bir kuşku düştü resmen gercekten annelik bebek rahme düşünce daha cok başlarmis ya öyle bir sey oldu
Dün kanamam cogaldi ara ara geliyordu ama geliyordu 2 defa cok geldi esim nobetciydi burada kimsem yok esimden başka yatmaktan baska bir sey yapamadım
Bugünde nobetten geldiğinde tek dedigim bebeğim gitti eminim... Doktora gittik kana bakıldı,keseye bakıldı ve sonuç
Kendi doktorumda sorulmayan bir cok soruyu sordu doktor. Kg tartti,bilmem gereken alerji hastalik vb var mi dedi,daha bir sürü şey.. Kan sulandiriciyi 3 gün kesmemi soyledi gittigim doktor dedim neden öyle bisey dedi pihtilasma var zaten diye kızdı sonuç
Umarım öyledir canım. Hiç böyle olmazdı. Sen daha önceki aylar bel ağrısı çektinmi hiç BAT öncesi?Canım bel ağrım benimde çok az oluyo. Belki gebelikte senin günün yaklasti
İşte ben bu yüzden cok üzgünüm,ihmal var diye düşünüyorum Rabbim büyükCok uzuldum cnm, ne desem bilemedim. Zaten zor elde edilebilen birsey, bir de can ya, canindan canYine olur, sen iyi ol kuzum.
Benim olur canım. Özellikle usuduysem kesin olurrUmarım öyledir canım. Hiç böyle olmazdı. Sen daha önceki aylar bel ağrısı çektinmi hiç BAT öncesi?
Anladım canım. Bekleyip görücez bakalımBenim olur canım. Özellikle usuduysem kesin olurr
Ama senin hiç olmuyomus başladıysa bebekten olabilir canimm. Benim şu anda belim agriyo uzanıyorum ama genelde oluyo benimmAnladım canım. Bekleyip görücez bakalım
Bende baka baka şaşı oldum artık 1 buçuk senedirBen de hiç silik cizgi görmedim oysaki razıydım cizgiyi ancak ışığa tutarak görmeye veya fotoğrafını çekip ayarlarla oynadıktan sonra görmeye
Benim hsg den sonra kesintisiz günlerce oldu o ağrı.Şimdi bata 6gün var 2 gün önce filan geçti daha çok şükürHSG çekilenler, bat'a bir kaç gün kala bel ve kasık ağrısı yaşadınızmı? İlk defa böyle oluyorum. Gebelikten ümidimi kestim HSG ile bir alakası olabilirmi diye düşünüyorum
SubhanAllahgebeliğin kesinleşince doktorundan magnezyum istersin bu tür ağrılara
İnshaAllah canım o seviye ye geliriz inshallahSubhanAllahgebeliğin kesinleşince doktorundan magnezyum istersin bu tür ağrılara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?