Kapsamlı bilgi sahibi olmamakla birlikte toplam bi süreç olarak prosedürler ve uygulamalar çok yıpratıcı.Ben bu ay bile çok yıprandım akışta yaşayabilen biri değilim oldum olası.O süreci kaldırabilicek yapıda değilim yani belki de bu yüzden olmuyodur çocuğumuz Allah biliyo da vermiyo diye düşünüyorum :) Bi nedeni bu.Diğeri de yurt dışına yerleşiyoruz ordaki sağlık prosedürlerini bilmiyoruz.Bize uygulanır mı uygulanmaz mı fikrimiz yok.Kısır değiliz çocuk yapabilecekken yapamıyoruz bu sizin probleminiz diyebilirler açıkçası.Sonra beni izlersiniz haberlerde çocuk sahibi olmak için gittiği hastanede dehşet saçtı diyeAnladım canım hakkınızda hayırlısı olsun
Sakıncası olmazsa neden tüp bebek düşünmediğinizi öğrenebilirmiyim? Ben de yavaş yavaş tüp bebek konusunu araştırmak istiyorum ama hiç içimden gelmiyor sürekli erteliyorum.
Salı günü leke şeklinde geldi pespembe ama akşama doğru çoğaldı doktoruma yazdim bisey olmaz dedi ama ben durmadim acilde kan verdim 3873 cikti beta sıkıntı yok tamam duphaston verildi icime sinmedi, özele geri gittim iğne yapıldı düşmez bu igneyle denildi kesede kanama yok dedi nobetci doktor. Ertesi gün kanama çoğaldı doktoruma yazdim hemen gel dedi gittik keseyi net gördük sali gecesi 00,50 olan kese 0,84 olmus cokta guzeldi minnosum
Kanama alani var korkma duphaston kullan dedi zorladim progesteron igne ilac baska bisey verin dedim yok vermedi
Haftaya carsamba gel dedi,icime sinmiyor dedim eşime. Bir kuşku düştü resmen gercekten annelik bebek rahme düşünce daha cok başlarmis ya öyle bir sey oldu
Dün kanamam cogaldi ara ara geliyordu ama geliyordu 2 defa cok geldi esim nobetciydi burada kimsem yok esimden başka yatmaktan baska bir sey yapamadım
Bugünde nobetten geldiğinde tek dedigim bebeğim gitti eminim... Doktora gittik kana bakıldı,keseye bakıldı ve sonuç
Kendi doktorumda sorulmayan bir cok soruyu sordu doktor. Kg tartti,bilmem gereken alerji hastalik vb var mi dedi,daha bir sürü şey.. Kan sulandiriciyi 3 gün kesmemi soyledi gittigim doktor dedim neden öyle bisey dedi pihtilasma var zaten diye kızdı sonuç
Sizi çok iyi anlıyorum ben de tüp bebek sürecine girmek için kendimi asla hazır hissetmiyorum.Kapsamlı bilgi sahibi olmamakla birlikte toplam bi süreç olarak prosedürler ve uygulamalar çok yıpratıcı.Ben bu ay bile çok yıprandım akışta yaşayabilen biri değilim oldum olası.O süreci kaldırabilicek yapıda değilim yani belki de bu yüzden olmuyodur çocuğumuz Allah biliyo da vermiyo diye düşünüyorum :) Bi nedeni bu.Diğeri de yurt dışına yerleşiyoruz ordaki sağlık prosedürlerini bilmiyoruz.Bize uygulanır mı uygulanmaz mı fikrimiz yok.Kısır değiliz çocuk yapabilecekken yapamıyoruz bu sizin probleminiz diyebilirler açıkçası.Sonra beni izlersiniz haberlerde çocuk sahibi olmak için gittiği hastanede dehşet saçtı diye
Canım benim tek ilişki oldu 11 ocakta yani 18 ocakta çıkarda çıkar çıkmassa yoktur diye düşünürüm tabiki nasip Rabbim hepimize güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin aminAnladım ozaman istersen kan ver bakalım ama negatif cıkarsa üzülme yine de gebelik olabilir daha yeni yerleşiyordur bebeğin o günler belki
Yumurtan ne zaman çatladı? AminnCanım benim tek ilişki oldu 11 ocakta yani 18 ocakta çıkarda çıkar çıkmassa yoktur diye düşünürüm tabiki nasip Rabbim hepimize güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin amin
Canım tek ilişki 11 ocak gece saat 4 e gelirkenYumurtan ne zaman çatladı? Aminn
Merhaba, ben kullanmıyorum ama hem adınız hem de yaşlar aynı olunca yazmak istedim, inşallah her şey gönlünüzce olsun, en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuzBende aynı durumdayım mental olarak kaldıramadım çok üzgünüm sanki napsam olmuyormuş gibi kendimi eksik hissediyorum biliyorum herşey mücize ama yine de çok zorlandım arkadaşlar dilerim gönlünüzce olsun herşey. 3 aydır adet olmuyorum başarısız bir tüp bebek sürecim oldu folukuller gelişmiyor geçen ay kullandım doktorum divina verdi şimdi adet oldum ama acaba düzenliyor mu taklit mi ediyor bilmiyorum tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim benim durumumda kullanan var mı( amh:0.15 ve yaşım daha 33)
Bu yola baş koyduysanız yaparsınız herşey kucağınıza alınca geride kalıcak.Eminim çekilen her çileye değer.Gözünüzü korkutmayın ve ne gerekiyosa yapın bence.Kendim de bu söylediklerimi uygulayabilmeyi inanın çok isterdim ama kolumu kessem tez canlılık akarSizi çok iyi anlıyorum ben de tüp bebek sürecine girmek için kendimi asla hazır hissetmiyorum.
Umarım yurtdışı size çok iyi gelir
Merhaba hangi ülkeye gidiyorsunuz birde meslek sebebiyle mi özel değilse söyler misiniz ? Ben de yurt dışında yasamayı cook istiyorumKapsamlı bilgi sahibi olmamakla birlikte toplam bi süreç olarak prosedürler ve uygulamalar çok yıpratıcı.Ben bu ay bile çok yıprandım akışta yaşayabilen biri değilim oldum olası.O süreci kaldırabilicek yapıda değilim yani belki de bu yüzden olmuyodur çocuğumuz Allah biliyo da vermiyo diye düşünüyorum :) Bi nedeni bu.Diğeri de yurt dışına yerleşiyoruz ordaki sağlık prosedürlerini bilmiyoruz.Bize uygulanır mı uygulanmaz mı fikrimiz yok.Kısır değiliz çocuk yapabilecekken yapamıyoruz bu sizin probleminiz diyebilirler açıkçası.Sonra beni izlersiniz haberlerde çocuk sahibi olmak için gittiği hastanede dehşet saçtı diye
Baya belirgindi ama kimyasalmiydi acaba hayırlısı olsun canım bir daha ki aya rabbim nasip etsinOldum canım
Fransa’ya gidiyoruz biz haftaya.Gidince merak ederseniz daha detaylı anlatırım şuan herşey kocaman bi bilinmezlikten ibaretMerhaba hangi ülkeye gidiyorsunuz birde meselem sebebiyle mi özel değilse söyler misiniz ? Ben de yurt dışında yasamayı cook istiyorum
Yumurtan 12 ocak catladıysa 18 ocak biraz erken kan için ama bir dene bakalımCanım tek ilişki 11 ocak gece saat 4 e gelirken
Yaaaa bacım öyle de zor. Ben haftanin üç günü çalışıyorum eşim de emniyet personeli olduğu için bı garip çalışma günleri ve saatleri varKız ben en son evlenmeden önce yemek yapabilmiştim adam elimden 1 kez makarna yiyebildiGecenin bi vaktine kadar çalıştığımız için ev hayatımız hiç olmadı bizim
Kocama hak vermeye başladımCanım o xaman testlerin koyu bu aralar çatlaması lazım bugün ki test nasildi
Yumurta takibi yapmıştım laboquick marka aldım aslında bende çok kararsız kaldım meğerse ben yanlış günleri degerlendiriyormusum uygulamaya göre gittiğim için daha geç yumurtluyotmusum denemekte fayda var canim
Aminn insalalh canim aldın mı ovulasyon testi bir de öyle dene bakalım kaç gün döngün bir de düzenli mi regl
Yaaa çok net görünüyor inşallah vardır canım
Yumurta olgunlassin die avokado yenoliuormus canim ben hiç yemedim ama dene istersen havucu da pik gördüğüm gün yemeye başladım ertesi gün catlamisti
Çok mutlu oldum adınıza sağlıkla ilerlesin gebeliginiz
Ahh bebisim maalesef son bir tane kaldı erken yapmaya başlayınca sabirsiz bensen naptin bat günün varmi biseyler
Dur şimdi acaba ben seninn neden alintiladm bebisim kime yazmıştın bu mesajı
Hahahah senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez kiz bende hiç sevmem ağır kokuları bi ogurtu gelir hemenn
Cook memnun olurum. Mesleğiniz gereği mi gidiyorsunuz yoksa aile vs miFransa’ya gidiyoruz biz haftaya.Gidince merak ederseniz daha detaylı anlatırım şuan herşey kocaman bi bilinmezlikten ibaret
Haaaa onu bilmiyordum kuzum benim ilk aşılama tutmuştu o yüzden adet olmayınca döngüsünü takip edememistimDeğiştiriyormus canım. Benim döngümde 35 günde bir normalde doktorum gebelik yoksa iğneden 15 gün sonra hasta olursun dedi
Kız Allah korusunBeybisi ben koku olayına giremiyorum maalesef, eşimin solunumla ilgili sıkıntısı var hık diye tıkanır maazallah.
Ay seninle ne çok ortak noktamız var Yozgatlydin dmiYaaaa bacım öyle de zor. Ben haftanin üç günü çalışıyorum eşim de emniyet personeli olduğu için bı garip çalışma günleri ve saatleri varsonuç olarak buluşuyoruz ben kendi mesleğimi yapmıyorum eğer atanmış olsaydım biz hiç gorusemezdik başka yerde yaşamak zorunda kalirdim bu yüzden meslegimi bıraktım.
Biz günün 24 saati beraberiz işte beraber evde beraber şiştik gerçekten nefes alıcak zaman kalmıyo kimse kendine zaman ayıramıyo.Uyanıyoruz hazırlanıp işe geliyoruz gecenin bi vakti eve gidip bi film izlersek izliyoruz ben uyuyakalıyorum genelde.sabah yine aynı ve bu haftanın 7 günü aynı.Bazen yeter diye çığlık atmak istiyorum.Yaaaa bacım öyle de zor. Ben haftanin üç günü çalışıyorum eşim de emniyet personeli olduğu için bı garip çalışma günleri ve saatleri varsonuç olarak buluşuyoruz ben kendi mesleğimi yapmıyorum eğer atanmış olsaydım biz hiç gorusemezdik başka yerde yaşamak zorunda kalirdim bu yüzden meslegimi bıraktım.
Hep tehdit hep tehditDiş tedavisi yaptırmıştım, yanlış işlem yapmış dolgu yerine kanal yapılması gerekiyormuş, şimdi senin gazınla siftahı da yaptık, tedavi esnasında anestezi manestezi alacağım bak portakaldaki vitamine bir şey olursa yaktım çıranı senin. N Nasipolsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?