Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim tebrik ederim Rabbim kucagına almayı nasip etsin bende seninle aynı durumdayım nasıl bir yol izlendi ne yaptınız canım anlatırmısın
Çok tedavi gördüm canım 3 defa femara 2 defa klomen tedavisiyle yumurtalarım gelişti ona rağmen olmadı sonra hsg çekildim temiz çıktı tüplerim açıktı 2 3 aya olur dediler genelde hsgden sonra gebe kalınır diyorlar ama benim yine olmadı sonra akışına bıraktık 3 4 ay yine olmadı zaten hiç yumurtlama görmedim o sürede adette olamadım tarlusalla olup yine doktora gittik aşılama önerdi hadi deneyelim olmazsa tüpe geçeriz dedik aşılamamda tutmadı geçen ayda rabbim nasip etti ev aldık onu temizlemekle uğraşıyordum kafam baya dağılmıştı o sırada takviye kullanayım dedim bi arkadaşım önermişti yumurtlama sağlıyor kalitesini arttırıyor diye daha önce düzensiz kullanmıştım dedim bu sefer düzenlice kullanayım başladım kullanmaya sonradan rastgele aklıma geldi dedim bi ateş ölçeyim ateş takibi yapardım arada yumurtlamayı görebilmek için aa bi baktım ateşim yükselmiş şansada önceki gecesi ilişki olmuştu o günde ateşim yüksek olunca hadi dedim bugünde ilişki olsun çatlamıştır dedim oldu sonra ben yine ev derdi derken bayada iş yaptım uzandım ettim ilaç bile içtim şans eseri midem ve karnım çok ağrımaya başlayınca dedim test alıp yapayım ve şok oldum biraz uzun oldu canım ama yani diyeceğim o ki takviyeyi kullanmanı tavsiye ederim bide biraz kafanı rahatlatmanı stres gerçekten çok etkiliymiş takviyenin adı "Gynosıtol" benimle aynı durumdaysan hiç ümitsizliğede kapılma canım gerçekten oluyormuş rabbim nasip ediyor bu arada çok teşekkür ederim canım rabbim sizlerede nasip etsin inşallah

Bir daha test yapmadınızmı?
8gün kala test yapmıştım test yüzüme karşı NEGATİF diye bağırdı tövbe yapmam daha da.Beklicem ama zannetmiyorum zaten bizim olmazdı eşimin sonuçları iyi çıkmadı.Hsg ben test yapana kadar bi umut olmuştu testle birlikte gerçek dünyaya döndüm.Aklımda şuan soru işareti bile yok çünkü zaten hepimiz biliyorduk olmayacağını en başından beri

Ah canım üzüldüm gerçekten ama dediğim gibi vardır bunda da bir hayır.. hiç bilemezsin.. gör bak birdahakine çok güzle olacak hersey.. Dualarımız seninle

Kızlar aranızda infolic combi mavi olan kullanan var mı pco görünümü çıkınca doktor verdi ama o an kaç tane kullanacağımı sormadım iki tane kullanan da var bir tane kullanan da sizler kaç tane kullanıyorsunuz

Durumunuz arkadaşımınkine çok benziyor. Onun da bütün değerleri normal sadece eşinin sonuçları kötüydü. Takviyeyle biraz düzelttiler sonra da tüp bebek 2. denemeyle gebe şuan Allahtan ümit kesilmez

Bu arada BAT'a 8 gün kala kanda bile çıkmazki gebelik olsa da. Ben BAT'a 6 gün kala kan da baktırdım negatif cıktı sonra kendime çok kıZdım

Canım aileme demicem 10-14 gün arası kalcaz orda test yaptiramam biraz imkanlar kısıtlı.
Ondan en azından gitmeden bileyim diye düşündüm

Canım aileme demicem 10-14 gün arası kalcaz orda test yaptiramam biraz imkanlar kısıtlı.
Ondan en azından gitmeden bileyim diye düşündüm
Anladım ozaman istersen kan ver bakalım ama negatif cıkarsa üzülme yine de gebelik olabilir daha yeni yerleşiyordur bebeğin o günler belki

Çıkmazdı evet ama zaten çıkıcak sonuç buydu er Ya da geç onu demek istiyorum.Baş anomalisi 80 yani eşimin spermleri yumurtadan içeri girebilmek için fazla büyük.Tüp bebek filan düşünmüyoruz biz kısmet olursa bi gün bi bebek evlat edinmek istiyoruz

Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun

Sakıncası olmazsa neden tüp bebek düşünmediğinizi öğrenebilirmiyim? Ben de yavaş yavaş tüp bebek konusunu araştırmak istiyorum ama hiç içimden gelmiyor sürekli erteliyorum.

Çok üzüldüm. Allah en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin. Inş. bu sureci kolaylıkla atlatirsiniz

Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah, bazen ne yaparsan yap olmuyor maalesef, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ben günde 1 tane kullanıyorum ekstra folik asit aliyorjm 1 tanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…