- 10 Nisan 2016
- 8.853
- 12.945
- 248
- 37
MahsaAllah TtabarekAllah..Kızlar BETA HCG 79 çıktıAllah’a sonsuz şükürler olsun
Vallaha heyecanlamıyorum bile inanır mısın .. yoksa diyeHiç canım napiyim çay ve sıcak su torbasıyla takılıyorumsen nasılsın? Heyecan varmı yarın ki test için? Ben sabah bakmaya gelicem testine
Belki de sadece PMSdir canımAma senin hiç olmuyomus başladıysa bebekten olabilir canimm. Benim şu anda belim agriyo uzanıyorum ama genelde oluyo benimm
Korkman normal tabii ama inşallah güzel sonuçlanıcakVallaha heyecanlamıyorum bile inanır mısın .. yoksa diye
Belki canım az kaldı bekleyelim.bakalimmBelki de sadece PMSdir canım
Bir daha test yapmadınızmı?Benim hsg den sonra kesintisiz günlerce oldu o ağrı.Şimdi bata 6gün var 2 gün önce filan geçti daha çok şükür
Çok tedavi gördüm canım 3 defa femara 2 defa klomen tedavisiyle yumurtalarım gelişti ona rağmen olmadı sonra hsg çekildim temiz çıktı tüplerim açıktı 2 3 aya olur dediler genelde hsgden sonra gebe kalınır diyorlar ama benim yine olmadı sonra akışına bıraktık 3 4 ay yine olmadı zaten hiç yumurtlama görmedim o sürede adette olamadım tarlusalla olup yine doktora gittik aşılama önerdi hadi deneyelim olmazsa tüpe geçeriz dedik aşılamamda tutmadı geçen ayda rabbim nasip etti ev aldık onu temizlemekle uğraşıyordum kafam baya dağılmıştı o sırada takviye kullanayım dedim bi arkadaşım önermişti yumurtlama sağlıyor kalitesini arttırıyor diye daha önce düzensiz kullanmıştım dedim bu sefer düzenlice kullanayım başladım kullanmaya sonradan rastgele aklıma geldi dedim bi ateş ölçeyim ateş takibi yapardım arada yumurtlamayı görebilmek için aa bi baktım ateşim yükselmiş şansada önceki gecesi ilişki olmuştu o günde ateşim yüksek olunca hadi dedim bugünde ilişki olsun çatlamıştır dedim oldu sonra ben yine ev derdi derken bayada iş yaptım uzandım ettim ilaç bile içtim şans eseri midem ve karnım çok ağrımaya başlayınca dedim test alıp yapayım ve şok oldum biraz uzun oldu canım ama yani diyeceğim o ki takviyeyi kullanmanı tavsiye ederim bide biraz kafanı rahatlatmanı stres gerçekten çok etkiliymiş takviyenin adı "Gynosıtol" benimle aynı durumdaysan hiç ümitsizliğede kapılma canım gerçekten oluyormuş rabbim nasip ediyor bu arada çok teşekkür ederim canım rabbim sizlerede nasip etsin inşallahCanım benim tebrik ederimRabbim kucagına almayı nasip etsin bende seninle aynı durumdayım nasıl bir yol izlendi ne yaptınız canım anlatırmısın
HahahaBende baka baka şaşı oldum artık 1 buçuk senediryarabbimm bize de nasip etsin insallahh
8gün kala test yapmıştım test yüzüme karşı NEGATİF diye bağırdı tövbe yapmam daha da.Beklicem ama zannetmiyorum zaten bizim olmazdı eşimin sonuçları iyi çıkmadı.Hsg ben test yapana kadar bi umut olmuştu testle birlikte gerçek dünyaya döndüm.Aklımda şuan soru işareti bile yok çünkü zaten hepimiz biliyorduk olmayacağını en başından beriBir daha test yapmadınızmı?
Ah canım üzüldüm gerçekten ama dediğim gibi vardır bunda da bir hayır.. hiç bilemezsin.. gör bak birdahakine çok güzle olacak hersey.. Dualarımız seninleSalı günü leke şeklinde geldi pespembe ama akşama doğru çoğaldı doktoruma yazdim bisey olmaz dedi ama ben durmadim acilde kan verdim 3873 cikti beta sıkıntı yok tamam duphaston verildi icime sinmedi, özele geri gittim iğne yapıldı düşmez bu igneyle denildi kesede kanama yok dedi nobetci doktor. Ertesi gün kanama çoğaldı doktoruma yazdim hemen gel dedi gittik keseyi net gördük sali gecesi 00,50 olan kese 0,84 olmus cokta guzeldi minnosum
Kanama alani var korkma duphaston kullan dedi zorladim progesteron igne ilac baska bisey verin dedim yok vermedi
Haftaya carsamba gel dedi,icime sinmiyor dedim eşime. Bir kuşku düştü resmen gercekten annelik bebek rahme düşünce daha cok başlarmis ya öyle bir sey oldu
Dün kanamam cogaldi ara ara geliyordu ama geliyordu 2 defa cok geldi esim nobetciydi burada kimsem yok esimden başka yatmaktan baska bir sey yapamadım
Bugünde nobetten geldiğinde tek dedigim bebeğim gitti eminim... Doktora gittik kana bakıldı,keseye bakıldı ve sonuç
Kendi doktorumda sorulmayan bir cok soruyu sordu doktor. Kg tartti,bilmem gereken alerji hastalik vb var mi dedi,daha bir sürü şey.. Kan sulandiriciyi 3 gün kesmemi soyledi gittigim doktor dedim neden öyle bisey dedi pihtilasma var zaten diye kızdı sonuç
Durumunuz arkadaşımınkine çok benziyor. Onun da bütün değerleri normal sadece eşinin sonuçları kötüydü. Takviyeyle biraz düzelttiler sonra da tüp bebek 2. denemeyle gebe şuan8gün kala test yapmıştım test yüzüme karşı NEGATİF diye bağırdı tövbe yapmam daha da.Beklicem ama zannetmiyorum zaten bizim olmazdı eşimin sonuçları iyi çıkmadı.Hsg ben test yapana kadar bi umut olmuştu testle birlikte gerçek dünyaya döndüm.Aklımda şuan soru işareti bile yok çünkü zaten hepimiz biliyorduk olmayacağını en başından beri
Canım aileme demicem 10-14 gün arası kalcaz orda test yaptiramam biraz imkanlar kısıtlı.Ancak yerleşiyor bebek yumurta çatladıktan sonraki 7-10 gün içinde. Kan da çıka da bilir çıkmaya da bilir ama çıksa bile ailenize söylemenizi tavsiye etmem, çünkü kimyasal gebelikse eğer çok üzülürsünüz. Tabii yine de sizin kararınız
Anladım ozaman istersen kan ver bakalım ama negatif cıkarsa üzülme yine de gebelik olabilir daha yeni yerleşiyordur bebeğin o günler belkiCanım aileme demicem 10-14 gün arası kalcaz orda test yaptiramam biraz imkanlar kısıtlı.
Ondan en azından gitmeden bileyim diye düşündüm
Çıkmazdı evet ama zaten çıkıcak sonuç buydu er Ya da geç onu demek istiyorum.Baş anomalisi 80 yani eşimin spermleri yumurtadan içeri girebilmek için fazla büyük.Tüp bebek filan düşünmüyoruz biz kısmet olursa bi gün bi bebek evlat edinmek istiyoruzDurumunuz arkadaşımınkine çok benziyor. Onun da bütün değerleri normal sadece eşinin sonuçları kötüydü. Takviyeyle biraz düzelttiler sonra da tüp bebek 2. denemeyle gebe şuanAllahtan ümit kesilmez
Bu arada BAT'a 8 gün kala kanda bile çıkmazki gebelik olsa da. Ben BAT'a 6 gün kala kan da baktırdım negatif cıktı sonra kendime çok kıZdım
Oldum canımAdet oldun mu benimde günümde adet olacakmışım gibi kasiklarim ağrımisti canım
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsunÇıkmazdı evet ama zaten çıkıcak sonuç buydu er Ya da geç onu demek istiyorum.Baş anomalisi 80 yani eşimin spermleri yumurtadan içeri girebilmek için fazla büyük.Tüp bebek filan düşünmüyoruz biz kısmet olursa bi gün bi bebek evlat edinmek istiyoruz
Çok üzüldüm. Allah en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin. Inş. bu sureci kolaylıkla atlatirsinizSalı günü leke şeklinde geldi pespembe ama akşama doğru çoğaldı doktoruma yazdim bisey olmaz dedi ama ben durmadim acilde kan verdim 3873 cikti beta sıkıntı yok tamam duphaston verildi icime sinmedi, özele geri gittim iğne yapıldı düşmez bu igneyle denildi kesede kanama yok dedi nobetci doktor. Ertesi gün kanama çoğaldı doktoruma yazdim hemen gel dedi gittik keseyi net gördük sali gecesi 00,50 olan kese 0,84 olmus cokta guzeldi minnosum
Kanama alani var korkma duphaston kullan dedi zorladim progesteron igne ilac baska bisey verin dedim yok vermedi
Haftaya carsamba gel dedi,icime sinmiyor dedim eşime. Bir kuşku düştü resmen gercekten annelik bebek rahme düşünce daha cok başlarmis ya öyle bir sey oldu
Dün kanamam cogaldi ara ara geliyordu ama geliyordu 2 defa cok geldi esim nobetciydi burada kimsem yok esimden başka yatmaktan baska bir sey yapamadım
Bugünde nobetten geldiğinde tek dedigim bebeğim gitti eminim... Doktora gittik kana bakıldı,keseye bakıldı ve sonuç
Kendi doktorumda sorulmayan bir cok soruyu sordu doktor. Kg tartti,bilmem gereken alerji hastalik vb var mi dedi,daha bir sürü şey.. Kan sulandiriciyi 3 gün kesmemi soyledi gittigim doktor dedim neden öyle bisey dedi pihtilasma var zaten diye kızdı sonuç
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah, bazen ne yaparsan yap olmuyor maalesef, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınSalı günü leke şeklinde geldi pespembe ama akşama doğru çoğaldı doktoruma yazdim bisey olmaz dedi ama ben durmadim acilde kan verdim 3873 cikti beta sıkıntı yok tamam duphaston verildi icime sinmedi, özele geri gittim iğne yapıldı düşmez bu igneyle denildi kesede kanama yok dedi nobetci doktor. Ertesi gün kanama çoğaldı doktoruma yazdim hemen gel dedi gittik keseyi net gördük sali gecesi 00,50 olan kese 0,84 olmus cokta guzeldi minnosum
Ben günde 1 tane kullanıyorum ekstra folik asit aliyorjm 1 tanedeKızlar aranızda infolic combi mavi olan kullanan var mı pco görünümü çıkınca doktor verdi ama o an kaç tane kullanacağımı sormadım iki tane kullanan da var bir tane kullanan da sizler kaç tane kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?