Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. Siz kesip atmış gibi görünseniz de ben de sizin için aynısını diliyorum. Ve umuyorumki yurtdişinda özellikle de avrupaya gidecekseniz tez canlılığınızı belki biraz azaltmayı öğrenebilirsiniz çünkü oldukça yavaş işler orada her şey ve siz buna alışmak zorunda kalırsınız ha avrupanın iyi tarafı da bazi ülkelerinde ilk 3 tüp bebek denemelerinin sigorta tarafından karşılanmasıdır

Ay seninle ne çok ortak noktamız var Yozgatlydin dmi benim eşimde emniyette 12.36 denen sistem ha birde evde çocuk olunca bu ay tek deneme ile tuttu tuttu tutmadı şubata
Evet kuzum gruba ilk geldiğimde ben de Yozgatlıyim diyen de sendin dimi aynen bizimki de 12-36. İnşallah tutar

Cook memnun olurum. Mesleğiniz gereği mi gidiyorsunuz yoksa aile vs mi
En başından beri dileğimiz orda bi hayat kurmaktı zaten.Şimdi de gerekli şartları yerine getirip tamamen yerleşmeye çalışıyoruz ama biraz zor.Herşey para.Dövizin dalgasına denk geldik ama yılmak yok elde avuçta ne varsa gömdük herşeyi göze aldık gidiyoruz bakalım

Evet öyle olur kuzum ne olursa olsun insanin kendine ait bı yaşam alanı olmalı yoksa daralıyor. Hep birliite olmak da sürekli ayrı olmak gibi bı garip oluyor

Evet kuzum gruba ilk geldiğimde ben de Yozgatlıyim diyen de sendin dimi aynen bizimki de 12-36. İnşallah tutar
Ah amin canıma amin şuan 12.36 değil benim ki ama ben diom keşke ona geçse sabah 8 akşam 6 eve gel 7 adamın perti çıkıyor ne olacak bilmiyorum Allah hepsini korusun ayaklarına taş değmesin amin

Kız Allah korusun ya tam deli ya bu sakin ol şampiyon sen niye dehşet saçma derdindesin bak sen de yağlar kokular mumlar yap eşin ogururse o zaman beraber dehşet sacariz

Çok merak ediyorum lütfen gidince bol bol fikir ver bize olırmu Avrupa yi çok merak ediyorum inşallah bizde almanyaya gidebiliriz hayırlısı ile ha bizimki sadece 2 yıl ama görmüş olmayı isterim

Ah amin canıma amin şuan 12.36 değil benim ki ama ben diom keşke ona geçse sabah 8 akşam 6 eve gel 7 adamın perti çıkıyor ne olacak bilmiyorum Allah hepsini korusun ayaklarına taş değmesin amin
Amin kuzum aminn. Bizde de düzen inanılmaz değişiyor bı geceye geçiyor bı gündüze geciyor bazen eşime diyorum ki bugün ise gidecek misin yoksa evde misin inan o kadar sık değişiyor

Kız Allah korusun ya tam deli ya bu sakin ol şampiyon sen niye dehşet saçma derdindesin bak sen de yağlar kokular mumlar yap eşin ogururse o zaman beraber dehşet sacariz
O şuan herşeyden nem kapıyo ya çakmak çaksam yatağa atıcak ben girmem o işlere.Depresyondayım uğraşamam şuan hiç canım istemiyo

Çok merak ediyorum lütfen gidince bol bol fikir ver bize olırmu Avrupa yi çok merak ediyorum inşallah bizde almanyaya gidebiliriz hayırlısı ile ha bizimki sadece 2 yıl ama görmüş olmayı isterim
Almanya sınırına yarım saat mesafede olucaz belki denk gelir görüşürüz :))

Depresyona birebir diyorlar neyse sen azıcık doparlan ondan sonra bam bam bam
Bahane bulun bu arada bana.Dün gece ağdayagidemedim ya olmaz şimdi filan dedim lazere gittiğini biliyorum başka bişey uydur dedi ben de kirpik diplerim ağrıyo dedim sizden görmüştüm o geldi aklımaGüldü yattı elleşmedi

Ya benim beynimde çok gereksiz hücreler var sürekli hiç durmadan konuşup aklıma yeni bı saçmalık sokuyorlar. Kürtaj oldum ya şimdi de diyorlar ki ya işlemden sonra yapışıklık olduysa ya hsg çekinmek lazimsa şu an. Ya şimdi de ondan olmuyorsa diyorlar. Hadi spermleri yıkadın ya yapiiskliktan gecemiyorsa spermler diyorlar . Böyle bişey yaşayan duyan var mı?

N Nasipolsunn un kocası romantizm sırasında yüzüne ogurmus grup olarak canımız çok sıkkın kepenkleri indirdik de

Eklentiler

• 92D3A9F3-38A8-4D67-A216-248536C29FE9.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 47
Kusmak istiyorummmm bı tane çektirdim geçen sene her şey iyiydi ama işte kürtaj sonrası bı değişiklik de fark etmiyorum ama şeytan işte durtecek ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…