Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bu doktorlar yok mu bana da FSH 10 çıktı diye direkt tüp bebege gidin demişti tabi ben salya sümük hastane koridorlarında. Düşünsene hormon testi yaptı sadece ne ultrason ne hsg ne başka bı şey sadece kanıma baktı ve senden olmaz dedi resmen. Ben l zaman hiçbir şey bilmiyorum eşime ben anne olmayack miyim falan diye ağlıyorum inandım yani durumum çok vahim dedim Haa hâlâ olmadı 1 buçuk senedir ama ondan sonra çok dra gittim hepsi de umutlu konuştu bu da bana yetti

Net konuşan doktor. Bence doktor değildir ya.

10 çok yüksek değil aslında ayrıca fsh değişken bir hormon tek ona bakarak öyle demeleri de gerçekden tuhaf.amh testi yaptırdınız mı hiç yada adetken yumurta sayımı yapıldı mı.

10 çok yüksek değil aslında ayrıca fsh değişken bir hormon tek ona bakarak öyle demeleri de gerçekden tuhaf.amh testi yaptırdınız mı hiç yada adetken yumurta sayımı yapıldı mı.
Evet kuzum direkt tüp bebek diyince ben de birçok dra gittim her şeye bakıldı FSH da düzeldi dedigin gibi degiskenmis. Amh 3.26 çıktı herhangi bir sorun görülmedi fakat maalesef eşimde varikosel sebebiyle sperm azlığı varmış o etkiliyor ameliyat falan oldu bekliyoruz bakalım ikinci asilamayi yaptırdık

manyak doktor ya :) 3,26 da gayet iyi bir değer yani bilip bilmeden yok yere stres yaratıyor.benim amh 1,30 du bana bile direk tüp bebek demedi doktor görünen yumurta sayısı iyi ama yinede asılama şansı az ona alıcağın hormonu buna al demişti.yaptığı açıklama mantıklı gelmişti yani öyle deyince.boş yere stres yaratmış.inşallah aşılamanız tutar canım erkek sorunlarında aşılama daha başarılı oluyormuş zaten.

Ya benimde Amh 0.85 fsh 3 çıktı. İlk bebeğim de fsh 7 çıkmıştı bebeğim ikinci ay mı ilk ay mı ne tutmuştu ama o zaman Amh bakılmadi yani demem o ki Diretk tüplük birşey yok gibi tabi Dr dha iyi bilir canım ama asla ümitsiz olmamak gerekir

Yapma anam aman yapma 9 ay yapma doğurduktan sonra yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…