- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Kuşummmmm yılmak yok inşallah devam. Uzulmen normal tabi ama bizim de bebislerimiz olacak inşallah inan bunaKalbimiz kadar temiz
Öyle dedi doktor ama bilmiyorum ben de ilk defa iğne vurulduğum için bekliyorum işteHaaaa onu bilmiyordum kuzum benim ilk aşılama tutmuştu o yüzden adet olmayınca döngüsünü takip edememistim
Kız bu doktorlar yok mu bana da FSH 10 çıktı diye direkt tüp bebege gidin demişti tabi ben salya sümük hastane koridorlarında. Düşünsene hormon testi yaptı sadece ne ultrason ne hsg ne başka bı şey sadece kanıma baktı ve senden olmaz dedi resmen. Ben l zaman hiçbir şey bilmiyorum eşime ben anne olmayack miyim falan diye ağlıyorum inandım yani durumum çok vahim dedim Haa hâlâ olmadı 1 buçuk senedir ama ondan sonra çok dra gittim hepsi de umutlu konuştu bu da bana yettiAminn4 aydır evliyim ama yaşadıklarım bana yıllar gibi geldi. Hormonlarım yüksek çıktı doktor çocugun olması mümkün değil dedi bir ay değresyona girdim mal kadın meğer yüksek dedigi hormonda prolaktin miş. Düşürdük hemen dün tekrar başka doktora gittim hiçbirşeyin yok dedi 1 aydır neler çekiyorum bir bilseniz içimi. Bana çocugun olmaz dedi
Net konuşan doktor. Bence doktor değildir ya.Kız bu doktorlar yok mu bana da FSH 10 çıktı diye direkt tüp bebege gidin demişti tabi ben salya sümük hastane koridorlarında. Düşünsene hormon testi yaptı sadece ne ultrason ne hsg ne başka bı şey sadece kanıma baktı ve senden olmaz dedi resmen. Ben l zaman hiçbir şey bilmiyorum eşime ben anne olmayack miyim falan diye ağlıyorum inandım yani durumum çok vahim dedim Haa hâlâ olmadı 1 buçuk senedir ama ondan sonra çok dra gittim hepsi de umutlu konuştu bu da bana yetti
Direkt bardagin icindeki idrara daldirsaydin testi bence daha garanti çıkardıEvet çok damlattım2 3 yazıyo ohooo ben 5 6 7 defa damlattım baktım çizgi görünce dedim biraz daha damlatayım belgin olur cahillik işte kendime gülüyorum şuan
Cok.cok üzüldüm canımın içiİşte ben bu yüzden cok üzgünüm,ihmal var diye düşünüyorum Rabbim büyük
10 çok yüksek değil aslında ayrıca fsh değişken bir hormon tek ona bakarak öyle demeleri de gerçekden tuhaf.amh testi yaptırdınız mı hiç yada adetken yumurta sayımı yapıldı mı.Kız bu doktorlar yok mu bana da FSH 10 çıktı diye direkt tüp bebege gidin demişti tabi ben salya sümük hastane koridorlarında. Düşünsene hormon testi yaptı sadece ne ultrason ne hsg ne başka bı şey sadece kanıma baktı ve senden olmaz dedi resmen. Ben l zaman hiçbir şey bilmiyorum eşime ben anne olmayack miyim falan diye ağlıyorum inandım yani durumum çok vahim dedim Haa hâlâ olmadı 1 buçuk senedir ama ondan sonra çok dra gittim hepsi de umutlu konuştu bu da bana yetti
Ay çok güldümDirekt bardagin icindeki idrara daldirsaydin testi bence daha garanti çıkardıdamlalarla ne anlaşılacak sanki
Evet kuzum direkt tüp bebek diyince ben de birçok dra gittim her şeye bakıldı FSH da düzeldi dedigin gibi degiskenmis. Amh 3.26 çıktı herhangi bir sorun görülmedi fakat maalesef eşimde varikosel sebebiyle sperm azlığı varmış o etkiliyor ameliyat falan oldu bekliyoruz bakalım ikinci asilamayi yaptırdık10 çok yüksek değil aslında ayrıca fsh değişken bir hormon tek ona bakarak öyle demeleri de gerçekden tuhaf.amh testi yaptırdınız mı hiç yada adetken yumurta sayımı yapıldı mı.
Sağ ol beybisi, ya tedirgin oldum ya ilk gecede tutturduysak? Nerden bilebiliriz?Hep tehdit hep tehditgeçmiş olsun kizzz
İnsallah çoook teşekkür ederimMerhaba, ben kullanmıyorum ama hem adınız hem de yaşlar aynı olunca yazmak istedim, inşallah her şey gönlünüzce olsun, en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz
Aa benim bahanem.Bahane bulun bu arada bana.Dün gece ağdayagidemedim ya olmaz şimdi filan dedim lazere gittiğini biliyorum başka bişey uydur dedi ben de kirpik diplerim ağrıyo dedim sizden görmüştüm o geldi aklımaGüldü yattı elleşmedi
Tabi canim belli mi olur. İyi bari ya sorun olmasın daSağ ol beybisi, ya tedirgin oldum ya ilk gecede tutturduysak? Nerden bilebiliriz?Doktoruma danıştım sorun olmaz dedi.
manyak doktor ya :) 3,26 da gayet iyi bir değer yani bilip bilmeden yok yere stres yaratıyor.benim amh 1,30 du bana bile direk tüp bebek demedi doktor görünen yumurta sayısı iyi ama yinede asılama şansı az ona alıcağın hormonu buna al demişti.yaptığı açıklama mantıklı gelmişti yani öyle deyince.boş yere stres yaratmış.inşallah aşılamanız tutar canım erkek sorunlarında aşılama daha başarılı oluyormuş zaten.Evet kuzum direkt tüp bebek diyince ben de birçok dra gittim her şeye bakıldı FSH da düzeldi dedigin gibi degiskenmis. Amh 3.26 çıktı herhangi bir sorun görülmedi fakat maalesef eşimde varikosel sebebiyle sperm azlığı varmış o etkiliyor ameliyat falan oldu bekliyoruz bakalım ikinci asilamayi yaptırdık
Canım sıkılıyor. Ne önerirsin? Tost yemek dışında.Tabi canim belli mi olur. İyi bari ya sorun olmasın da
Ya benimde Amh 0.85 fsh 3 çıktı. İlk bebeğim de fsh 7 çıkmıştı bebeğim ikinci ay mı ilk ay mı ne tutmuştu ama o zaman Amh bakılmadi yani demem o ki Diretk tüplük birşey yok gibi tabi Dr dha iyi bilir canım ama asla ümitsiz olmamak gerekirEvet kuzum direkt tüp bebek diyince ben de birçok dra gittim her şeye bakıldı FSH da düzeldi dedigin gibi degiskenmis. Amh 3.26 çıktı herhangi bir sorun görülmedi fakat maalesef eşimde varikosel sebebiyle sperm azlığı varmış o etkiliyor ameliyat falan oldu bekliyoruz bakalım ikinci asilamayi yaptırdık
Hayrılı olsun canım öyle görünüyorKızlar sonuç kesin mi hamilemiyim
Yapma anam aman yapma 9 ay yapma doğurduktan sonra yaparsınYok kuzum ama bilmiyorum olsa bı şeyler olurdu ya. Adete kadar üzülmek istemiyorum adeti görünce üzülürüm biraz sonra toparlanirim diye düşündüm şimdiden başlarsam üzülmeye ohoooo tarçın ne yakamamplan bu
16 Ocak canim bata 2 gün kala kanda ciktiHayrılı olsun canım öyle görünüyorBat kaç acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?