- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
- 53
Teşekkür ederimKuzummm hayırlı olsun
Bat ne zamandi. Senin
Masallah canımTeşekkür ederimbat 18 Ocak
Ben ilk bebeğimde yaşamıştım ama kısa sürmüştü ve kahverengiydiSanırım yerleşme kanaması yaşıyorum . Kasıklarım ağrıyor ve sildikçe peçeteye kahverengi leke geliyor . Sizler yaşadınız mı acaba ?
Benimki de çok çok az ama kahverengi bir akıntı var . Bugün kan tahlilinde beta hcg 79 çıktı . Adet olmam değil miBen ilk bebeğimde yaşamıştım ama kısa sürmüştü ve kahverengiydi
İnşallah olmazsiniz BAT ne zamandı?Benimki de çok çok az ama kahverengi bir akıntı var . Bugün kan tahlilinde beta hcg 79 çıktı . Adet olmam değil mi
Maşallh çok güzel testte nasıl bi çizgi gördün bu değerle canım ne belirtilerle gittinKızlar sonuç kesin mi hamilemiyim
18 Ocak yani 3 4 gün varİnşallah olmazsiniz BAT ne zamandı?
Ozaman yerleşme kanaması için uygun vakit tebrikler18 Ocak yani 3 4 gün var
Benn inofolic combi kullanıyorum önceki doktorum günde 2 adet demişti. Bugün gittiğim olmaz öylee günde 1 tane dedi. Ben hangisine inanayım şaşırdım. Üzerinde de günlük tavsiye edilen 1 adettir yazıyor. Karar verince ya da bir şey öğrenirsen beni de etiketleyip yazar mısınKızlar aranızda infolic combi mavi olan kullanan var mı pco görünümü çıkınca doktor verdi ama o an kaç tane kullanacağımı sormadım iki tane kullanan da var bir tane kullanan da sizler kaç tane kullanıyorsunuz
İnşallah çok teşekkür ederimOzaman yerleşme kanaması için uygun vakit tebrikler
İnşallah bacım inşallahhhhKuşummmmm yılmak yok inşallah devam. Uzulmen normal tabi ama bizim de bebislerimiz olacak inşallah inan buna
Ben 3 ay boyunca günde 2 adet içtimBenn inofolic combi kullanıyorum önceki doktorum günde 2 adet demişti. Bugün gittiğim olmaz öylee günde 1 tane dedi. Ben hangisine inanayım şaşırdım. Üzerinde de günlük tavsiye edilen 1 adettir yazıyor. Karar verince ya da bir şey öğrenirsen beni de etiketleyip yazar mısıngünde 1 kullanacağım ben
Günlük tavsiye edilen doz 1 adettir yazısı beni hala şüphelendiriyor kişiden kişiye değişir muhakkak ama bana bir doktorun 2 diğer doktorun 1 demesi saçma geldi 3. Doktora sorayım en iyisiBen 3 ay boyunca günde 2 adet içtim
İçinde ki folat oranı 200 günde 400 almak gerek doktorumda sabah akşam dedi
Ya rahim filmi cektirmistim daha önce ama tekrarlayan kimyasal olunca ,tekrar bakılsın diye konuştuk, bı çeşit serumla yikayacagini da söyledi ama detayı aklımda kalmadı inan ki , gittiğim doktor tecrübeli birisi , zaten çift doktora gidiyorum asla birisine inanç sağlayamıyorumYani rahime bi ilaç enjekte ediyorlarmış öyle diyordu doktor
Haftaya cumartesi yapacağız büyük ihtimalle,tabiki paylaşırım , 5 dk falan sürecek zor değil dedi doktor ama bı korktum açıkçası.. ben rahim filmini bile anestezili cektirmistimHistereskopimi? Ben de düşünüyorum tecrübelerinizi merakla bekliyor olucam
Bunda henüz yaşamadım canim ama oğlum da yaşamıştım bir kaç gunSanırım yerleşme kanaması yaşıyorum . Kasıklarım ağrıyor ve sildikçe peçeteye kahverengi leke geliyor . Sizler yaşadınız mı acaba ?
Korkulacak bir şey değil di mi? O kadar üzüldüm ve ağladım ki . Yapacak bit şeyim yok şuan beklemekten başka . Akşam kasıklarım çok ağrıdı . Şimdi ise ağrım yok. Peçeteye sildikçe çok az gelen kahverengi akıntım var işteBunda henüz yaşamadım canim ama oğlum da yaşamıştım bir kaç gun
Canım öylesine test yaptım sonradan çizgi çıktı kaset testte silikti. Sonra erken gebelik yaptım early olan negatif ti iki üç gün sonra comfort yaptım 3 tane girederek belirginleşti, adete 7 gün kala yaptım ama en doğru sonuç kaset testler veriyor bata 2 gün var çok şükür kanda cikti ötesi doktora gitcemMaşallh çok güzel testte nasıl bi çizgi gördün bu değerle canım ne belirtilerle gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?