Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım yerleşme kanaması yaşıyorum . Kasıklarım ağrıyor ve sildikçe peçeteye kahverengi leke geliyor . Sizler yaşadınız mı acaba ?

Benn inofolic combi kullanıyorum önceki doktorum günde 2 adet demişti. Bugün gittiğim olmaz öylee günde 1 tane dedi. Ben hangisine inanayım şaşırdım. Üzerinde de günlük tavsiye edilen 1 adettir yazıyor. Karar verince ya da bir şey öğrenirsen beni de etiketleyip yazar mısın günde 1 kullanacağım ben

Ben 3 ay boyunca günde 2 adet içtim
İçinde ki folat oranı 200 günde 400 almak gerek doktorumda sabah akşam dedi

Ben 3 ay boyunca günde 2 adet içtim
İçinde ki folat oranı 200 günde 400 almak gerek doktorumda sabah akşam dedi
Günlük tavsiye edilen doz 1 adettir yazısı beni hala şüphelendiriyor kişiden kişiye değişir muhakkak ama bana bir doktorun 2 diğer doktorun 1 demesi saçma geldi 3. Doktora sorayım en iyisi

Selamm kızlar akıntım olduğu için bir araştırma yaparken bulduğum bir videoyu paylaşayim..bazılarımız bilmiyorlar hangi akıntı ne demek tır diye burda çok güzel açıklanmış

Yani rahime bi ilaç enjekte ediyorlarmış öyle diyordu doktor
Ya rahim filmi cektirmistim daha önce ama tekrarlayan kimyasal olunca ,tekrar bakılsın diye konuştuk, bı çeşit serumla yikayacagini da söyledi ama detayı aklımda kalmadı inan ki , gittiğim doktor tecrübeli birisi , zaten çift doktora gidiyorum asla birisine inanç sağlayamıyorum

Histereskopimi? Ben de düşünüyorum tecrübelerinizi merakla bekliyor olucam
Haftaya cumartesi yapacağız büyük ihtimalle,tabiki paylaşırım , 5 dk falan sürecek zor değil dedi doktor ama bı korktum açıkçası.. ben rahim filmini bile anestezili cektirmistim

Sanırım yerleşme kanaması yaşıyorum . Kasıklarım ağrıyor ve sildikçe peçeteye kahverengi leke geliyor . Sizler yaşadınız mı acaba ?
Bunda henüz yaşamadım canim ama oğlum da yaşamıştım bir kaç gun

Bunda henüz yaşamadım canim ama oğlum da yaşamıştım bir kaç gun
Korkulacak bir şey değil di mi? O kadar üzüldüm ve ağladım ki . Yapacak bit şeyim yok şuan beklemekten başka . Akşam kasıklarım çok ağrıdı . Şimdi ise ağrım yok. Peçeteye sildikçe çok az gelen kahverengi akıntım var işte

Maşallh çok güzel testte nasıl bi çizgi gördün bu değerle canım ne belirtilerle gittin
Canım öylesine test yaptım sonradan çizgi çıktı kaset testte silikti. Sonra erken gebelik yaptım early olan negatif ti iki üç gün sonra comfort yaptım 3 tane girederek belirginleşti, adete 7 gün kala yaptım ama en doğru sonuç kaset testler veriyor bata 2 gün var çok şükür kanda cikti ötesi doktora gitcem

Eklentiler

• IMG_20220114_035728.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20220110_022326.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…