Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar haklısın Kİ artık çoğu şeyi para için yapar olmuşlar ben o yüzden özeli bıraktım bi doktor buldum devlette onu denicem gene olmazsa doktora girmicem evde kendim denicem doğal yolla yumurta kalitesi için vitamin kullanırım sadece yeter bu ay saldım zaten

Kırmızıya dönmediği müddetçe sıkıntı yok canim kasık ağrısı ara ara olur kendini zorlama yat dinlen

Kızlar belirtilerimi yazayım, Benim göğsüm hassaslati hatta su geldi ucundan çok ağrıyordu dolgundu, sonra belim çok ağrıdı ama öyle böyle ağrı değil sanki etlerimi kesiyorlar sonra burnum kızardı karnımda hep şişkinlik ve kabızlık oldu böyle işte canlarim bir de baş ağrım oldu 2 gün üst üste geçmek bilmedi

Ay maşallah ya
Keşke benimde sonumm böyle olsa da regl olmasam

Kızlar benim ovulasyonlar hala baya koyu cikiyo adete doğru bu kadar yükselir mi
Sanmam hamilede olabilirsiniz ama intten okudugum kadryla cok nadirde bolsa ayda ikikez yumrtlama olablrmis ama bn hic denk gelmedim hep ovu testi kullaniorm adete yakin bole koyu cikmadi hic

Kız bende bunu anlamıyorumm .. normal tetslerde çıkıyor da erken de niye çıkmıyor çok tuhaf yaaa

Kızlar benim bat 24 Ocak ovu 10 çatlama 11 Ocak. Biliyorum çok çoook erken ama dün ve bugün devam eden bazı belirtileri paylaşmak ve yorumlarınızı almak istiyorum.
öncelikle dün akşam ve gece ağzımda acı bir tat durduk yere başladı bugün yok.
alt karın bölgemde özellikle dün ve bugün kendini hissettiren sertleşmeye birlikte ağrı.
ayrıca şişkinlik yok ancak gaz problemim var.
arada da şehir efsanesi olan kirpik karışması mevcut. Yani bi bakıyorum karışık bi bakıyorum düzelmiş. Meme hassasiyeti , dolgunluk yok.

acaba diyorum döllenme gerçekleşiyor olabilir mi?
kendimi dinlemekten yıldım vallahi…

buarada pozitif sonuç alan anne adayı arkadaşlarımı kutluyorum. Şansınız bize de uğraşın inşallah

Kızlar benim ovulasyonlar hala baya koyu cikiyo adete doğru bu kadar yükselir mi
Kuzum adete doğru ancak gebelik varsa böyle yükselir. Ben ilk gebelikte bhcg testi olmadığı için ovu kullanmıştım ve o şekilde öğrenmiştim. Yarın acile gidip kan verebilirsin. İçin rahat eder.

Bunlar bende hamilelik ihtimalim olmadiginda bile var psikolojik hamilelhinihic anlamayanlarda var onlari bilemiorm ama hamile kaldiginda insan hissediyor bir his gelior sana karnin dolu gibibnde gogus agrisi ck olmustu bel agrisi ve yumrtlamadan oncesinden baslayan adete kdr suren ara ara adet agrisi gbi agrilr kasik agrisi degil batmasi en ayirt edici ozellik bu bence umarim hamilesinizdir Allahim hepimize tez vakitte nasip etsin

Kız bende bunu anlamıyorumm .. normal tetslerde çıkıyor da erken de niye çıkmıyor çok tuhaf yaaa
12 Ocak akşamı yaptım erken test bir şey çıkmadı bat ya dündü ya da yarindi akşam başladığı için geçen reglim takvim karıştırdı bekliyorum bakalım regl olacak gibi hissediyorum ama bütün belirtiler de aynı olunca insan umutlaniyor

Ha sen regl olmadin demi daha.. ben oldun diye hatırlıyorum ya .. iyi bari elhamdülillah..

Evet o testleri anlayamadım çoğunluk o testlerde negatif görüyor diğer testlerde pozitif çok saçma.. erken olduğu için daha hassas olması gerekmiyor mu ? .. deli saçması

Evet dimi doktor tavrı çok önemli. Ne iş olursa olsun bazı insanlar aldıkları parayı asla hak etmiyor. İnşallah kuzum birkaç güne belli olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…