- 10 Nisan 2016
- 8.825
- 12.940
- 248
- 37
Ayyyyy tebrikler hemşocummmmm MashaAllah.. daha çok yeni Rabbim kucağına almayı da nasib etsinnKızlar sonuç kesin mi hamilemiyim
O kadar haklısın Kİ artık çoğu şeyi para için yapar olmuşlar ben o yüzden özeli bıraktım bi doktor buldum devlette onu denicem gene olmazsa doktora girmicem evde kendim denicem doğal yolla yumurta kalitesi için vitamin kullanırım sadece yeter bu ay saldım zatenÖzel hastanelerden nefret ediyorum. O kadar para için yapıyorlar ki bu işi..kendi doktorum bugün için randevu verdiği halde unutmuş yarın gel diyo yokmuş hastanede. Daha da sana gelmem benim te 1 buçuk saat yoldan geldiğimi biliyor 3. Günü gel diyen kendi.. Onun iş ahlakını ben..
Neyse amacım testler tekrarlansın zaten deyip başka bir herhangi doktora gittim kesinlikle tahlil sonucu yorulama yok. Hsg ye girecekmiş unutmuş hastayla tartıştılar bana diyo emar çekelim anlamadım bu nedir diye. Hay sizi doktor yapanı.. Sinirlendim çıktım memlekette başka doktorlara göstereceği.eve geçince sonuçları atarım yorumu olanı dinlerim az çok bizler de çoğu şeyi anlar olduk.. Üzüyor ama ya parayla rezil oluyorsun seni anlamıyorlar.
Kırmızıya dönmediği müddetçe sıkıntı yok canim kasık ağrısı ara ara olur kendini zorlama yat dinlenKorkulacak bir şey değil di mi? O kadar üzüldüm ve ağladım ki . Yapacak bit şeyim yok şuan beklemekten başka . Akşam kasıklarım çok ağrıdı . Şimdi ise ağrım yok. Peçeteye sildikçe çok az gelen kahverengi akıntım var işte
Ayyy hemşomm sana da dualar ediyorum karşılıklı oynayak bı doğumdaAyyyyy tebrikler hemşocummmmm MashaAllah.. daha çok yeni Rabbim kucağına almayı da nasib etsinn
Kalk gizzz çıkar kaşiklariiiii
Şşşşşşş ağırdannnnnnnnnnn
İnshaAllah canimmm vallaha kalkıp oynayasim varrr yaaa .. çok sevindim bugün bütün gebelik haberi alanlara gelsinnnnnAyyy hemşomm sana da dualar ediyorum karşılıklı oynayak bı doğumda
Ay maşallah yaCanım öylesine test yaptım sonradan çizgi çıktı kaset testte silikti. Sonra erken gebelik yaptım early olan negatif ti iki üç gün sonra comfort yaptım 3 tane girederek belirginleşti, adete 7 gün kala yaptım ama en doğru sonuç kaset testler veriyor bata 2 gün var çok şükür kanda cikti ötesi doktora gitcem
Olacak bebisimmmmmAy maşallah ya
Keşke benimde sonumm böyle olsa da regl olmasam
Sanmam hamilede olabilirsiniz ama intten okudugum kadryla cok nadirde bolsa ayda ikikez yumrtlama olablrmis ama bn hic denk gelmedim hep ovu testi kullaniorm adete yakin bole koyu cikmadi hicKızlar benim ovulasyonlar hala baya koyu cikiyo adete doğru bu kadar yükselir mi
Kız bende bunu anlamıyorumm .. normal tetslerde çıkıyor da erken de niye çıkmıyor çok tuhaf yaaaCanım öylesine test yaptım sonradan çizgi çıktı kaset testte silikti. Sonra erken gebelik yaptım early olan negatif ti iki üç gün sonra comfort yaptım 3 tane girederek belirginleşti, adete 7 gün kala yaptım ama en doğru sonuç kaset testler veriyor bata 2 gün var çok şükür kanda cikti ötesi doktora gitcem
Kuzum adete doğru ancak gebelik varsa böyle yükselir. Ben ilk gebelikte bhcg testi olmadığı için ovu kullanmıştım ve o şekilde öğrenmiştim. Yarın acile gidip kan verebilirsin. İçin rahat eder.Kızlar benim ovulasyonlar hala baya koyu cikiyo adete doğru bu kadar yükselir mi
Bende yasamistim dr a gittim bana progestan vermisti her ihtimale karsi yinede dr a gidin derim yarin da var iseSanırım yerleşme kanaması yaşıyorum . Kasıklarım ağrıyor ve sildikçe peçeteye kahverengi leke geliyor . Sizler yaşadınız mı acaba ?
Bunlar bende hamilelik ihtimalim olmadiginda bile var psikolojik hamilelhinihic anlamayanlarda var onlari bilemiorm ama hamile kaldiginda insan hissediyor bir his gelior sana karnin dolu gibibnde gogus agrisi ck olmustu bel agrisi ve yumrtlamadan oncesinden baslayan adete kdr suren ara ara adet agrisi gbi agrilr kasik agrisi degil batmasi en ayirt edici ozellik bu bence umarim hamilesinizdir Allahim hepimize tez vakitte nasip etsinKızlar benim bat 24 Ocak ovu 10 çatlama 11 Ocak. Biliyorum çok çoook erken ama dün ve bugün devam eden bazı belirtileri paylaşmak ve yorumlarınızı almak istiyorum.
öncelikle dün akşam ve gece ağzımda acı bir tat durduk yere başladı bugün yok.
alt karın bölgemde özellikle dün ve bugün kendini hissettiren sertleşmeye birlikte ağrı.
ayrıca şişkinlik yok ancak gaz problemim var.
arada da şehir efsanesi olan kirpik karışması mevcut. Yani bi bakıyorum karışık bi bakıyorum düzelmiş. Meme hassasiyeti , dolgunluk yok.
acaba diyorum döllenme gerçekleşiyor olabilir mi?
kendimi dinlemekten yıldım vallahi…
buarada pozitif sonuç alan anne adayı arkadaşlarımı kutluyorum. Şansınız bize de uğraşın inşallah
Ay bide daha fazla veriyoruz erken diye git daha da almamKız bende bunu anlamıyorumm .. normal tetslerde çıkıyor da erken de niye çıkmıyor çok tuhaf yaaa
12 Ocak akşamı yaptım erken test bir şey çıkmadı bat ya dündü ya da yarindi akşam başladığı için geçen reglim takvim karıştırdı bekliyorum bakalım regl olacak gibi hissediyorum ama bütün belirtiler de aynı olunca insan umutlaniyorKız bende bunu anlamıyorumm .. normal tetslerde çıkıyor da erken de niye çıkmıyor çok tuhaf yaaa
Ha sen regl olmadin demi daha.. ben oldun diye hatırlıyorum ya .. iyi bari elhamdülillah..12 Ocak akşamı yaptım erken test bir şey çıkmadı bat ya dündü ya da yarindi akşam başladığı için geçen reglim takvim karıştırdı bekliyorum bakalım regl olacak gibi hissediyorum ama bütün belirtiler de aynı olunca insan umutlaniyor
Evet dimi doktor tavrı çok önemli. Ne iş olursa olsun bazı insanlar aldıkları parayı asla hak etmiyor. İnşallah kuzum birkaç güne belli olacak bakalımmanyak doktor ya :) 3,26 da gayet iyi bir değer yani bilip bilmeden yok yere stres yaratıyor.benim amh 1,30 du bana bile direk tüp bebek demedi doktor görünen yumurta sayısı iyi ama yinede asılama şansı az ona alıcağın hormonu buna al demişti.yaptığı açıklama mantıklı gelmişti yani öyle deyince.boş yere stres yaratmış.inşallah aşılamanız tutar canım erkek sorunlarında aşılama daha başarılı oluyormuş zaten.
Tabi ki boş işler bu damlacıklar falanAy çok güldümartık bizi bunlar keser 3 damla idrar ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?