- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
- 53
Hadi hayirli olsun rabbim kucağına almak nasip etsin16 Ocak canim bata 2 gün kala kanda cikti
Dün beni kurtardın bugün de bekliyorum bişeylerAa benim bahanem.
16 Ocak canim bata 2 gün kala kanda cikti
Çok teşekkür ederim canım
Bu gece de kulak memem sızlıyor dersin.Dün beni kurtardın bugün de bekliyorum bişeyler
Hahahah parti kur oy vericem sanaBu gece de kulak memem sızlıyor dersin.
Benimle birebir aynı umarum mucizemz bizimledirKızlar benim de bat 25 ocak i sat im ise 30 aralikti.sol kasigimda hafif pıt pıt bir agri geliyor arada.testte yapmadim kendimi umutlandirmak istemedim
Ah kuzumm çokk çok üzüldümİşte ben bu yüzden cok üzgünüm,ihmal var diye düşünüyorum Rabbim büyük
Ayy başlamış gebelik inşallah sağlıkla artsın kuzumKızlar sonuç kesin mi hamilemiyim
Kuzu adete kaç gün kala tets yapmıştınKızlar sonuç kesin mi hamilemiyim
Canım o kadar cok üzüldüm ki adına yazmak istedim hersey Allah dan tabi keske doktordan istedim progestan hap vermedi demissin kendin eczaneden alıp içseydin ama kendini suclama özele gidip iğne de Vurulmuşsun her sekil de olacagı varmış öyle düşün rabbim en kısa zaman da nasip etsin inşallah yazmak istedimSalı günü leke şeklinde geldi pespembe ama akşama doğru çoğaldı doktoruma yazdim bisey olmaz dedi ama ben durmadim acilde kan verdim 3873 cikti beta sıkıntı yok tamam duphaston verildi icime sinmedi, özele geri gittim iğne yapıldı düşmez bu igneyle denildi kesede kanama yok dedi nobetci doktor. Ertesi gün kanama çoğaldı doktoruma yazdim hemen gel dedi gittik keseyi net gördük sali gecesi 00,50 olan kese 0,84 olmus cokta guzeldi minnosum
Kanama alani var korkma duphaston kullan dedi zorladim progesteron igne ilac baska bisey verin dedim yok vermedi
Haftaya carsamba gel dedi,icime sinmiyor dedim eşime. Bir kuşku düştü resmen gercekten annelik bebek rahme düşünce daha cok başlarmis ya öyle bir sey oldu
Dün kanamam cogaldi ara ara geliyordu ama geliyordu 2 defa cok geldi esim nobetciydi burada kimsem yok esimden başka yatmaktan baska bir sey yapamadım
Bugünde nobetten geldiğinde tek dedigim bebeğim gitti eminim... Doktora gittik kana bakıldı,keseye bakıldı ve sonuç
Kendi doktorumda sorulmayan bir cok soruyu sordu doktor. Kg tartti,bilmem gereken alerji hastalik vb var mi dedi,daha bir sürü şey.. Kan sulandiriciyi 3 gün kesmemi soyledi gittigim doktor dedim neden öyle bisey dedi pihtilasma var zaten diye kızdı sonuç
Ayyy benim bat da 16ocak, üç gündür negatif gördüm bugünde test yapmadım16 Ocak canim bata 2 gün kala kanda cikti
amin insallahhBenimle birebir aynı umarum mucizemz bizimledir
Kuzummm hayırlı olsunÇok teşekkür ederim canım
Evett ya işte insan kendisini çok dinliyor maalesefamin insallahhbir senedir bekliyoruz. Ama suan cok erken belirti icin sanki.
Evet birdahaki ay rahim filmi cekilecegim adete kadar biraz daha deneyecegiz bakalim.Evett ya işte insan kendisini çok dinliyor maalesef
Benim 10 mm yumurtam olmuştu 4 gün sonra yumurtlama gördüm ovü testindeeUmarım olumlu sonuç alırsın benim 14 . Gün 13 mm çıktı
Doktor belki 5 6 güne büyür dedi ama ihtimal vermiyorum
Düşük mü yaptınızSalı günü leke şeklinde geldi pespembe ama akşama doğru çoğaldı doktoruma yazdim bisey olmaz dedi ama ben durmadim acilde kan verdim 3873 cikti beta sıkıntı yok tamam duphaston verildi icime sinmedi, özele geri gittim iğne yapıldı düşmez bu igneyle denildi kesede kanama yok dedi nobetci doktor. Ertesi gün kanama çoğaldı doktoruma yazdim hemen gel dedi gittik keseyi net gördük sali gecesi 00,50 olan kese 0,84 olmus cokta guzeldi minnosum
Kanama alani var korkma duphaston kullan dedi zorladim progesteron igne ilac baska bisey verin dedim yok vermedi
Haftaya carsamba gel dedi,icime sinmiyor dedim eşime. Bir kuşku düştü resmen gercekten annelik bebek rahme düşünce daha cok başlarmis ya öyle bir sey oldu
Dün kanamam cogaldi ara ara geliyordu ama geliyordu 2 defa cok geldi esim nobetciydi burada kimsem yok esimden başka yatmaktan baska bir sey yapamadım
Bugünde nobetten geldiğinde tek dedigim bebeğim gitti eminim... Doktora gittik kana bakıldı,keseye bakıldı ve sonuç
Kendi doktorumda sorulmayan bir cok soruyu sordu doktor. Kg tartti,bilmem gereken alerji hastalik vb var mi dedi,daha bir sürü şey.. Kan sulandiriciyi 3 gün kesmemi soyledi gittigim doktor dedim neden öyle bisey dedi pihtilasma var zaten diye kızdı sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?