Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar güzel haberler alırsınız inşallah benim bu ay adet gelmek üzere yarın bat günüm bugün de leke geldi ve çok az kırmızı şeklinde 3-4 gündür adet belirtisi vardı zaten biraz umitlenmistim ama ilk hamileliğimde hissettiğim bu ay hissedemedim maalesef şuan adet sancım belirtim yok ama dediğim gibi yarın gelmek üzere sanırım yarın ağrısını çekeceğim.. bilgilendirmek istedim açıkçası üzgünüm inşallah sizler güzel haberler alırsınız hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun

Hayırlı olsun cnm topiğin ama benim hiçbişey yapasım yok artık

Kuzum adete doğru ancak gebelik varsa böyle yükselir. Ben ilk gebelikte bhcg testi olmadığı için ovu kullanmıştım ve o şekilde öğrenmiştim. Yarın acile gidip kan verebilirsin. İçin rahat eder.
Kimyasal geçirmisim canım ben kanamam başladı bugun

Yok hala olmadım bakalım yarın olmazsa yapacağım pazar günü test

Oyle ya sadece psikolojik olarak yıpranıyoruz ilk onu duyunca. Yoksa aşılama tüp bebek hepsini de yaşayabiliriz bu normal

maviss_34 canim beni tablodan silebilirsin, maalesef ya doktor ihmali ya başka bir durum kanamam olmasina ragmen tek igne yapıp beni yolladilar ve bebeğimi kaybettim.. Hic iyi değilim haber vermek icin yazıyorum
Yaa o kadar o kadar üzüldüm ki ne diyecegimi bilmiyorum daha sağlıklısı nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…