- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Canım sıkılıyor. Ne önerirsin? Tost yemek dışında.
Senin hayat felsefen tost yemek değil, geceleri tost yemek.Kız hayat felsefem tost yemekten ibaretmis gibi konuşma
Hayırlı olsun cnm topiğinEveeet değerli bacilarim biraz emekle bir topik açtım hepimizi motive etmek ve birbirimize annelik yoluna giderken destek olmak için..
Özellikle bu ay elenenleri etiketlemek istiyorum..
@Teach_ @tucimo @sumuhallebisi @EfsanemineBeyazmelek11 @Arianaa @Pandolfini Feslegeen @Ruyaperisi
Kaçırdıklarm varsa onlarda katilsinlar İnşallah
Hamile olanlar da bildikleri tecrübeleriyle destek olabilirler.. inşallah hayırlı olur
Gebeliğe Hazırlık - Anne olmak istiyormusun? Ozaman gel sende katıl bize🌺🌺🌺🥰
Bismillahirrahmanirrahim Selam kızlar.. Asla morallerinizi bozmayın.. Yeni bir Ay yepyeni ve sağlıklı bir fırsattır.. Bir kadının daha 1 ayını doldurmadan yeni bir gebelik için şansı vardır.. Birçok kadın düşük yaptığı zaman daha adet dönemi gelmeden tekrardan hamile kalıyor.. Yumurtlama...www.kadinlarkulubu.com
Kimyasal geçirmisim canım ben kanamam başladı bugunKuzum adete doğru ancak gebelik varsa böyle yükselir. Ben ilk gebelikte bhcg testi olmadığı için ovu kullanmıştım ve o şekilde öğrenmiştim. Yarın acile gidip kan verebilirsin. İçin rahat eder.
Tamam moral bozmak yok. Sonuçta bedenin gebe kalmaya hazırlık yapıyor. Asla üzülme, yeni ay yeni şans olacak. Strese sokma kendiniKimyasal geçirmisim canım ben kanamam başladı bugun
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla sağlıklısı nasip olur hepimize ❤Tamam moral bozmak yok. Sonuçta bedenin gebe kalmaya hazırlık yapıyor. Asla üzülme, yeni ay yeni şans olacak. Strese sokma kendini
Yok hala olmadım bakalım yarın olmazsa yapacağım pazar günü testHa sen regl olmadin demi daha.. ben oldun diye hatırlıyorum ya .. iyi bari elhamdülillah..
Evet o testleri anlayamadım çoğunluk o testlerde negatif görüyor diğer testlerde pozitif çok saçma.. erken olduğu için daha hassas olması gerekmiyor mu ? .. deli saçması
Oyle ya sadece psikolojik olarak yıpranıyoruz ilk onu duyunca. Yoksa aşılama tüp bebek hepsini de yaşayabiliriz bu normalYa benimde Amh 0.85 fsh 3 çıktı. İlk bebeğim de fsh 7 çıkmıştı bebeğim ikinci ay mı ilk ay mı ne tutmuştu ama o zaman Amh bakılmadi yani demem o ki Diretk tüplük birşey yok gibi tabi Dr dha iyi bilir canım ama asla ümitsiz olmamak gerekir
Ne istiyon kız bendenYapma anam aman yapma 9 ay yapma doğurduktan sonra yaparsın
Yooo bu gece milföy pişirdimSenin hayat felsefen tost yemek değil, geceleri tost yemek.
Yaa o kadar o kadar üzüldüm kimaviss_34 canim beni tablodan silebilirsin, maalesef ya doktor ihmali ya başka bir durum kanamam olmasina ragmen tek igne yapıp beni yolladilar ve bebeğimi kaybettim.. Hic iyi değilim haber vermek icin yazıyorum
Bos geçtin öyle mi seni 17de 13 seni2 gün önce değerlendirdik dün akşam boş geçti bu akşam değerlendireceğiz bugün ki nu
Tamam canım isnhaAllah pozitif gorurusunYok hala olmadım bakalım yarın olmazsa yapacağım pazar günü test
Dur canım belki çıkar daha.. kimisnden çok gec çıkıyor.. senin testlerin pozitif miydii canimİğnenin 15. Günü bugün kan testi verdim 1,20 çıktı maalesef gebelik yok bendeadeti bekliycem oda yarın gelir sanırım
Canım bişey sormak istiyorum ovu testinde ikinci çizgi hep oluyor mu silikte olsa? Yoksa yumurtlama sonrası tek çizgi mi olurBugünü de değerlendir arkadaşım. Ovu öncesi 3 gün ovu günü ve ovu sonrası 3 gün önemli
Canının sağlığı artık bu saatten sonraNe istiyon kız benden
AhahhahaDirekt bardagin icindeki idrara daldirsaydin testi bence daha garanti çıkardıdamlalarla ne anlaşılacak sanki
İnşallah hepimiz görelimTamam canım isnhaAllah pozitif gorurusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?