Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canının sağlığı artık bu saatten sonra Teyze olma hayali kuruyoruz heralde burda biliyosun da söylemiyo musun yoksa doğru söyle
Yok valla kız aşk olsun bilsem söylemem mi au tabloya adimi yazdırmak için paralarim kendimi ama bilmiyorum yok gibi hissediyorum çünkü ilkinde belirti vardı şimdi ekstra hiçbir şey yok bel ağrısı kasik ağrısı e herkeste var bu. Korkuyorum test yapmaktan bacım cesaret edemiyorim

Sence şuan bir daha test yapsam mı?

2 günlük göğüs akıntısından sonra bugün daha yeni şişmeye başladı göğüslerim.pms ataklarım geç geldi nedense.Gaz da sağ olsun eksik olmasın varlığını her daim hissettiriyo sabahtan beri.Ağlama krizleri dünden beri devam ediyo saçma sapan.Gazdan kaynaklı sanırım karnımda batmalar var.Regl olsam da kurtulsam dediğim günler başladı gerçekten dünyanın en çekilmez dönemi şu Ya da ben çok ağır geçiriyorum bilmiyorum.Pms’i hafif geçirmek için ilaç takviye Ya da çay önerebilicek var mı aranızda?Ben ve çevremdeki herkes duacınız olsun bana bi yardım eli uzatın

Çok iyi anlıyorum seni hatta inanır mısın ben bile yapmıyorum herkesin baskısına rağmen.Ama son 1-2 günüm kalmış olsa yapardım yani senin yerinde olsam mesela

Canım bişey sormak istiyorum ovu testinde ikinci çizgi hep oluyor mu silikte olsa? Yoksa yumurtlama sonrası tek çizgi mi olur
Ovu testinde yumurtlama öncesi silikte olsa ikinci çizgi olur. Yumurtlama gününe doğru ikinci çizgi daha belirginleşmeye baslar ve yumurtlama gününde pik yapar yani iki çizgi de koyu kırmızı olur. Bu durum yumurtlama günü ve hemen ertesi günü için devam eder çünkü ýumurta ancak 24 saat yaşayabilir. Pik sonrası 24 saat sonra T çizgisi tekrar siliklesmeye baslar. Yumurtlama gününü öğrenmek için önemli olan T çizgisinin C çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olmasıdır.

Çok iyi anlıyorum seni hatta inanır mısın ben bile yapmıyorum herkesin baskısına rağmen.Ama son 1-2 günüm kalmış olsa yapardım yani senin yerinde olsam mesela
Rahat bırak benitest mest yok ama üzülüyorum bu ay da olmazsa hemen mi asilama yapacam yine kafamda deli sorular o olmazsa tüp bebek mi derken

Benim yumurtlama oldu hatta attım buraya yorumlamıştın :) ama hala silk ikinci çizgi çıkıyor normal mi yani yumurtlama olmadığı günlerde çıkar mı silk çizgi yoksa teke mi düşer ovu bittikten sonra

Gel anam gel sarılaşalımmmm sen beni mi özledin. Benim üst kattakiler de bebek iatiyor şu an galiba büyük bı mücadele var yukarda
Evet, çok özledim.
Ahahahahah niye anlatıyorsun bana kocam da yok.
Ya şaka bir yana, duvarlarda yalıtım olmayışı beni sinir ediyor. Rahat rahat seks eyleyemiyoruz.

Göğüs akıntısının sebebini öğrenebildin mi kuşum? Gaz sorma sorma gebertti bizi o. Bı de pms ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…