- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Yok valla kız aşk olsun bilsem söylemem mi au tabloya adimi yazdırmak için paralarim kendimiCanının sağlığı artık bu saatten sonraTeyze olma hayali kuruyoruz heralde burda biliyosun da söylemiyo musun yoksa doğru söyle
Sence şuan bir daha test yapsam mı?Yok valla kız aşk olsun bilsem söylemem mi au tabloya adimi yazdırmak için paralarim kendimiama bilmiyorum yok gibi hissediyorum çünkü ilkinde belirti vardı şimdi ekstra hiçbir şey yok bel ağrısı kasik ağrısı e herkeste var bu. Korkuyorum test yapmaktan bacım cesaret edemiyorim
Çok iyi anlıyorum seni hatta inanır mısın ben bile yapmıyorum herkesin baskısına rağmen.Ama son 1-2 günüm kalmış olsa yapardım yani senin yerinde olsam meselaYok valla kız aşk olsun bilsem söylemem mi au tabloya adimi yazdırmak için paralarim kendimiama bilmiyorum yok gibi hissediyorum çünkü ilkinde belirti vardı şimdi ekstra hiçbir şey yok bel ağrısı kasik ağrısı e herkeste var bu. Korkuyorum test yapmaktan bacım cesaret edemiyorim
Ovu testinde yumurtlama öncesi silikte olsa ikinci çizgi olur. Yumurtlama gününe doğru ikinci çizgi daha belirginleşmeye baslar ve yumurtlama gününde pik yapar yani iki çizgi de koyu kırmızı olur. Bu durum yumurtlama günü ve hemen ertesi günü için devam eder çünkü ýumurta ancak 24 saat yaşayabilir. Pik sonrası 24 saat sonra T çizgisi tekrar siliklesmeye baslar. Yumurtlama gününü öğrenmek için önemli olan T çizgisinin C çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olmasıdır.Canım bişey sormak istiyorum ovu testinde ikinci çizgi hep oluyor mu silikte olsa? Yoksa yumurtlama sonrası tek çizgi mi olur
Sabahi bekle ilk idrarla yap daha sağlıklı olurSence şuan bir daha test yapsam mı?
Uyudum ama 8.30 da 1 saat oldu uyandımSabahi bekle ilk idrarla yap daha sağlıklı olur
Rahat bırak beniÇok iyi anlıyorum seni hatta inanır mısın ben bile yapmıyorum herkesin baskısına rağmen.Ama son 1-2 günüm kalmış olsa yapardım yani senin yerinde olsam mesela
Benim yumurtlama oldu hatta attım buraya yorumlamıştın :) ama hala silk ikinci çizgi çıkıyor normal mi yani yumurtlama olmadığı günlerde çıkar mı silk çizgi yoksa teke mi düşer ovu bittikten sonraOvu testinde yumurtlama öncesi silikte olsa ikinci çizgi olur. Yumurtlama gününe doğru ikinci çizgi daha belirginleşmeye baslar ve yumurtlama gününde pik yapar yani iki çizgi de koyu kırmızı olur. Bu durum yumurtlama günü ve hemen ertesi günü için devam eder çünkü ýumurta ancak 24 saat yaşayabilir. Pik sonrası 24 saat sonra T çizgisi tekrar siliklesmeye baslar. Yumurtlama gününü öğrenmek için önemli olan T çizgisinin C çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olmasıdır.
Bacım geceleri gündüzleri mi sastin sen.Uyudum ama 8.30 da 1 saat oldu uyandım
Tamam tamamBacım geceleri gündüzleri mi sastin sen.Gecedeyiz şu an bı saat önce uyanman gece olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Sen gidip kocana yemek yapıyorsun, sonra acıkıp milföy pişiriyorsun. Ben burda seni özlüyorum. Reva mı bana bu?Yooo bu gece milföy pişirdimdegistirecem o felsefeyi
Sakin ol ve biraz daha uyuTamam tamam
Gel anam gel sarılaşalımmmmSen gidip kocana yemek yapıyorsun, sonra acıkıp milföy pişiriyorsun. Ben burda seni özlüyorum. Reva mı bana bu?
Evet, çok özledim.Gel anam gel sarılaşalımmmmsen beni mi özledin. Benim üst kattakiler de bebek iatiyor şu an galiba büyük bı mücadele var yukarda
Göğüs akıntısının sebebini öğrenebildin mi kuşum? Gaz sorma sorma gebertti bizi o. Bı de pms ne2 günlük göğüs akıntısından sonra bugün daha yeni şişmeye başladı göğüslerim.pms ataklarım geç geldi nedense.Gaz da sağ olsun eksik olmasın varlığını her daim hissettiriyo sabahtan beri.Ağlama krizleri dünden beri devam ediyo saçma sapan.Gazdan kaynaklı sanırım karnımda batmalar var.Regl olsam da kurtulsam dediğim günler başladı gerçekten dünyanın en çekilmez dönemi şu Ya da ben çok ağır geçiriyorum bilmiyorum.Pms’i hafif geçirmek için ilaç takviye Ya da çay önerebilicek var mı aranızda?Ben ve çevremdeki herkes duacınız olsun bana bi yardım eli uzatın
Evet, çok özledim.
Ahahahahah niye anlatıyorsun bana kocam da yok.
Ya şaka bir yana, duvarlarda yalıtım olmayışı beni sinir ediyor. Rahat rahat seks eyleyemiyoruz.
Çok üzüldüm neden öyle oldu niye bu Dr kar böylemaviss_34 canim beni tablodan silebilirsin, maalesef ya doktor ihmali ya başka bir durum kanamam olmasina ragmen tek igne yapıp beni yolladilar ve bebeğimi kaybettim.. Hic iyi değilim haber vermek icin yazıyorum
AdksnjdgkBizim duvarları gör adamlar bence benim gaz sorunumu biliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?