- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Kız ben anlamadım anlatÇok üzüldüm neden öyle oldu niye bu Dr kar böyle
Ay sen hala test mi yapıyorsunSence şuan bir daha test yapsam mı?
Anaaaaa minnak mı şimdi maşallahKızlar sonuç kesin mi hamilemiyim
Yok canım mutlutablo adı olan arkadaşın ama okurken bile içim gitti sabır versin Allah ben biliyorum o hissiKız ben anlamadım anlatBunu maviş mi yazmış ay Allah korusun
Ay Allah korusun yaYok canım mutlutablo adı olan arkadaşın ama okurken bile içim gitti sabır versin Allah ben biliyorum o hissi
Bende öyle napalım bekleyeceğiz batlarıAyyy benim bat da 16ocak, üç gündür negatif gördüm bugünde test yapmadım
HıııııımmmmmKIZLAAAARRRRR
Amin canım çok üzüldüm bende gerçekten ihmalkarlık etmiş Dr arkadaşın yazdıklarını okudum da yazıklar olsun o hekimlerin verdiği yemine hepsi bir değil işte yaAy Allah korusun ya
Üzme kendini bu kadar zaten bu aralar hep alıngan alıyoruz ne deseler batıyormuş gibi hissediyoruz. Hem merak etme çoğu kişi aynıyız kadınlar erkeklere göre daha hassas bu konudaKızlar dün hastaneye gidecektim saçma sapan bi hormon testini doktora göstermek için.benm çok Zeki eşim nöbetten çıktı geldi gideceğim die de erken gelmiş yok flan olacaktı kaçtım geldim inşallah farketmezler flan saçmalıyo bende çantamı montumu arabanın anahtarı fırlatı verdim yere.söylediği sözler çok zoruma gitti neden bilmiyorum.sanki çocuk isteyen bi kendi bi kendi fedakarlk yapıyo başıma kalkmış gbipaçamdan tutuşmuş gbi çıldırdım.nyse alt katta da 6 yıllık evli çift var bağıtılarımı duydular ya karı durum paylaşıp duruyo.salakmıdır nedir her görmeye evde yoksunuz zannediyorm köpeğin bile sesi gelmiyo diyordu bak şimdi napıyo sinir oldum heee
Ben anlamadım ne hormonu be testi eşinle niye tartıştın komşular ne alakaKızlar dün hastaneye gidecektim saçma sapan bi hormon testini doktora göstermek için.benm çok Zeki eşim nöbetten çıktı geldi gideceğim die de erken gelmiş yok flan olacaktı kaçtım geldim inşallah farketmezler flan saçmalıyo bende çantamı montumu arabanın anahtarı fırlatı verdim yere.söylediği sözler çok zoruma gitti neden bilmiyorum.sanki çocuk isteyen bi kendi bi kendi fedakarlk yapıyo başıma kalkmış gbipaçamdan tutuşmuş gbi çıldırdım.nyse alt katta da 6 yıllık evli çift var bağıtılarımı duydular ya karı durum paylaşıp duruyo.salakmıdır nedir her görmeye evde yoksunuz zannediyorm köpeğin bile sesi gelmiyo diyordu bak şimdi napıyo sinir oldum heee
Bende öyle ikizlerimi kaybettim zaten.üstüne bide parça kalmış farketmemişler ölecektimAmin canım çok üzüldüm bende gerçekten ihmalkarlık etmiş Dr arkadaşın yazdıklarını okudum da yazıklar olsun o hekimlerin verdiği yemine hepsi bir değil işte ya
Bir şey yapmadım bugün canım ama göğüslerimde şişme oldu sanki bide hassaslaşmaya başladı aşırı değil ama var acaip gazım var akşamları.bende zannediyordum ki yediklerim dokunuyor ama bugün gaz yapacak hiç bir şey yemedim akşam olunca gaz oluyor birazda göbeğimin altında hafif ağrım oldu bakalım beklemekteyim son durum buGinnys canimmm naptınnnn nasılsin
Ocak 1 de aşı oldum biontech.ilk defa reglim gecikti 8.gün oldum doktora gittim anlatınca hormon testi yaptı yarısını yapmamış bileBen anlamadım ne hormonu be testi eşinle niye tartıştın komşular ne alaka
Valla dolarım bazıları gerçekten delirmiş Allah korumuş seni ya çok tehlikeli bir durumBende öyle ikizlerimi kaybettim zaten.üstüne bide parça kalmış farketmemişler ölecektimnyse geçti gitti
Yaaa sallama boşver komşuyu insanlık hali ya sanki kendi hiç bağırmıyor mu öyle bile olsa dalla zaten zor bir süreçten geçiyoruz doktorun aydı bir dorun yarısını yap yarısını yapma ne salaklk ama bence biraz akışına bırak Arap saçına dönmüş ortalık anlık olarak ama sakin kalmaya çalış zaten bağırmışsın rahatla birazOcak 1 de aşı oldum biontech.ilk defa reglim gecikti 8.gün oldum doktora gittim anlatınca hormon testi yaptı yarısını yapmamış bileNyse o sonucu göstermek için.komşuda şu alaka alt katımızdalar ya malum tık dese duyuluyor sesimi duydu tabi bağır çağır.bende zaten cazgırın önde gideni
Valla anlatmak istediğimi çok iyi anladın teşekkür ederim.annemlerin bir yıldır görmüyorum.üstüne hamile kaldım düşük yaptım evde tek başımayım eşim Farklı bi şehirde kursta.sonra tekrar çocuk olsun die uğraşıyoruz ailemin asla olmadıgındn bileğisin yok sürekli bebek olsn artk baskısı.sosyal medyada sürekli bebek videoları eşimin bitmeyen nöbetleri görevleri.artk deli olacağım kim ne derse boğmak istiyorum.arkadaşlarım hergün biri hamile kalıyo bizde tık yokÜzme kendini bu kadar zaten bu aralar hep alıngan alıyoruz ne deseler batıyormuş gibi hissediyoruz. Hem merak etme çoğu kişi aynıyız kadınlar erkeklere göre daha hassas bu konuda
Bide özel hastaneydi.diğer adetime kadar anlamadk bile kanamam oldu ve fazla olup beni bayıltana kadar anlamdk bile.ben zannediyorum düşük yaptım bu ay kanamam o yüzden fazla meğer Farklıymış.Valla dolarım bazıları gerçekten delirmiş Allah korumuş seni ya çok tehlikeli bir durum
Allah esirgesin valla korktum hamile olmak ayrı dert bu durumlar ayrı dert Rabbim dert vermesinBide özel hastaneydi.diğer adetime kadar anlamadk bile kanamam oldu ve fazla olup beni bayıltana kadar anlamdk bile.ben zannediyorum düşük yaptım bu ay kanamam o yüzden fazla meğer Farklıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?