- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Kuşum bide kendileri 6 yıllık evli çocukları yok olmuyor sürekli ağlaması tartışmaları bitmezdi stresten yazık die üzülürdüm 3 yıldır aynı evdeyiz ilk defa ses duymuş instagramdan neler paylaşıyor.Aslan kocam elleriyle bakar canım kocam bitanedir sözüm üstüne söz etmez.bak baaak ayyyYaaa sallama boşver komşuyu insanlık hali ya sanki kendi hiç bağırmıyor mu öyle bile olsa dalla zaten zor bir süreçten geçiyoruz doktorun aydı bir dorun yarısını yap yarısını yapma ne salaklk ama bence biraz akışına bırak Arap saçına dönmüş ortalık anlık olarak ama sakin kalmaya çalış zaten bağırmışsın rahatla biraz
Asla ne sana nede başka birine bunu yaşatmasın ben hamileliğin bu kadar zor olduğunu asla bilmezdim.Allah esirgesin valla korktum hamile olmak ayrı dert bu durumlar ayrı dert Rabbim dert vermesin
İlginçKuşum bide kendileri 6 yıllık evli çocukları yok olmuyor sürekli ağlaması tartışmaları bitmezdi stresten yazık die üzülürdüm 3 yıldır aynı evdeyiz ilk defa ses duymuş instagramdan neler paylaşıyor.Aslan kocam elleriyle bakar canım kocam bitanedir sözüm üstüne söz etmez.bak baaak ayyy
Valla anlatmak istediğimi çok iyi anladın teşekkür ederim.annemlerin bir yıldır görmüyorum.üstüne hamile kaldım düşük yaptım evde tek başımayım eşim Farklı bi şehirde kursta.sonra tekrar çocuk olsun die uğraşıyoruz ailemin asla olmadıgındn bileğisin yok sürekli bebek olsn artk baskısı.sosyal medyada sürekli bebek videoları eşimin bitmeyen nöbetleri görevleri.artk deli olacağım kim ne derse boğmak istiyorum.arkadaşlarım hergün biri hamile kalıyo bizde tık yok
Düşünün için çok üzüldüm fakat bunu düşünme artık o sağlıklı olsa idi emin ol seninle olurdu sma ve buna benzer birçok hastalıktan acı çeken bebeleri görüyorsun onları düşün.. sosyal medyaya sınır koy lütfen bu süre zarfında emin ol çok iyi gelecekValla anlatmak istediğimi çok iyi anladın teşekkür ederim.annemlerin bir yıldır görmüyorum.üstüne hamile kaldım düşük yaptım evde tek başımayım eşim Farklı bi şehirde kursta.sonra tekrar çocuk olsun die uğraşıyoruz ailemin asla olmadıgındn bileğisin yok sürekli bebek olsn artk baskısı.sosyal medyada sürekli bebek videoları eşimin bitmeyen nöbetleri görevleri.artk deli olacağım kim ne derse boğmak istiyorum.arkadaşlarım hergün biri hamile kalıyo bizde tık yok
Amin canım kimyasal bile bana yetmişti psikolojik olarakAsla ne sana nede başka birine bunu yaşatmasın ben hamileliğin bu kadar zor olduğunu asla bilmezdim.
Ay tek hayalim iki kızım olmasıydı doktorda bebekler ikiz diyince ne hayaller kurmuştum isimler hazırlamıştım sonu kötü bitti.dediğin gbi demek ki hayırlısı böyleymiş bilmiyorum ki.sadece rüyalarıma giriyor bazen o yüzden çok üzülüyorum uyuduğum zaman sanki hala varlar cinsiyetlerini öğreniyorum bi kız bi erkek diyorlar şaşırıyorum flan sanki hala varlar gbiDüşünün için çok üzüldüm fakat bunu düşünme artık o sağlıklı olsa idi emin ol seninle olurdu sma ve buna benzer birçok hastalıktan acı çeken bebeleri görüyorsun onları düşün.. sosyal medyaya sınır koy lütfen bu süre zarfında emin ol çok iyi gelecek
Boşver iyi yaptın içinde tutmamak lazımNyse öyle işte anlattım rahatladım
Yaaa evetAmin canım kimyasal bile bana yetmişti psikolojik olarak
Düşük yaptığını ailen biliyor muAy tek hayalim iki kızım olmasıydı doktorda bebekler ikiz diyince ne hayaller kurmuştum isimler hazırlamıştım sonu kötü bitti.dediğin gbi demek ki hayırlısı böyleymiş bilmiyorum ki.sadece rüyalarıma giriyor bazen o yüzden çok üzülüyorum uyuduğum zaman sanki hala varlar cinsiyetlerini öğreniyorum bi kız bi erkek diyorlar şaşırıyorum flan sanki hala varlar gbi
Kızlar sonuç kesin mi hamilemiyisenin belirtilerin nelerdi
Belirtilerin nelerdiKızlar sonuç kesin mi hamilemiyim
Onu biliyorlar canım çok üzüldüler ama olsun yine olur flan dediler.şimdi de sürekli bebek konusu olmuyor desem bi sürü doktor konusu geçer.aile de olsa bazı şeyler söylenmiyormuş işteDüşük yaptığını ailen biliyor mu
Kuzum düşünme artık geç işi yolda çok üzülürsün çünkü olmaz öyle zaman lazım bazı acılaraAy tek hayalim iki kızım olmasıydı doktorda bebekler ikiz diyince ne hayaller kurmuştum isimler hazırlamıştım sonu kötü bitti.dediğin gbi demek ki hayırlısı böyleymiş bilmiyorum ki.sadece rüyalarıma giriyor bazen o yüzden çok üzülüyorum uyuduğum zaman sanki hala varlar cinsiyetlerini öğreniyorum bi kız bi erkek diyorlar şaşırıyorum flan sanki hala varlar gbi
İnan ki düşünmüyorum ama neden bilmiyorum bazen rüyalarımda görüyorum.Ne kadar düşünmüyorum desem de söylediğin gbi zaman lazım galibaKuzum düşünme artık geç işi yolda çok üzülürsün çünkü olmaz öyle zaman lazım bazı acılarla
Bu kadar çok üzme kendini lütfen biliyorum demesi çok kolay evet insan kafaya da takıyor fakat Allah’a şükür etmek için birçok nedenimiz var bak eşin yanında yaşıyor geçenlerde eşini kaybettikten 15 gün sonra doğum yapanı biliyorum o yüzden Allahtan en hayırlısını dileOnu biliyorlar canım çok üzüldüler ama olsun yine olur flan dediler.şimdi de sürekli bebek konusu olmuyor desem bi sürü doktor konusu geçer.aile de olsa bazı şeyler söylenmiyormuş işte
Ayy Allahım yardım etsin o kadar haklısın kiBu kadar çok üzme kendini lütfen biliyorum demesi çok kolay evet insan kafaya da takıyor fakat Allah’a şükür etmek için birçok nedenimiz var bak eşin yanında yaşıyor geçenlerde eşini kaybettikten 15 gün sonra doğum yapanı biliyorum o yüzden Allahtan en hayırlısını dile
Ayy Allahım yardım etsin o kadar haklısın kiAma ailem demek cani demek benimle ilgili ne olsa sorunu köpeğimde buluyorlar o var o yüzden öyle oluyor onu ver peşine dolaşmaktan düşük yaptın onun olduğu evde bebek olmaz bereket olmaz sürekli aynı sözler.bak bir yıl oldu gitmiyorum gelirse kendiler geliyor zaten aramızda 110
Boşver sen onlara sırtını dönme sakın annenin ve babanın hayır duasını al mutlaka. Baba duası peygamber duası gibidir. Dr lara göre hersey normal ise dualar et bol bol. Maneviyatını güçlendir asıl o zaman aşılamayacak dert kalmayacak gibi oluyor emin olAyy Allahım yardım etsin o kadar haklısın kiAma ailem demek cani demek benimle ilgili ne olsa sorunu köpeğimde buluyorlar o var o yüzden öyle oluyor onu ver peşine dolaşmaktan düşük yaptın onun olduğu evde bebek olmaz bereket olmaz sürekli aynı sözler.bak bir yıl oldu gitmiyorum gelirse kendiler geliyor zaten aramızda 1100 km var
Babam yok benim.var ama yok 10 yaşından beri görmüyorum.inşallah olur canım sabah akşam gece gündüz dua ediyorum çok degil istediğimiz bi tane eli ayağı tam sağlığı yerinde bi bebekBoşver sen onlara sırtını dönme sakın annenin ve babanın hayır duasını al mutlaka. Baba duası peygamber duası gibidir. Dr lara göre hersey normal ise dualar et bol bol. Maneviyatını güçlendir asıl o zaman aşılamayacak dert kalmayacak gibi oluyor emin ol
Kusura bakma bilmeden yaranı deşmiş olabilirim çok üzgünüm. Emrah Fatma YılmazBabam yok benim.var ama yok 10 yaşından beri görmüyorum.inşallah olur canım sabah akşam gece gündüz dua ediyorum çok degil istediğimiz bi tane eli ayağı tam sağlığı yerinde bi bebekİnşallah hepimize nasip eder mutlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?