Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuşum bide kendileri 6 yıllık evli çocukları yok olmuyor sürekli ağlaması tartışmaları bitmezdi stresten yazık die üzülürdüm 3 yıldır aynı evdeyiz ilk defa ses duymuş instagramdan neler paylaşıyor.Aslan kocam elleriyle bakar canım kocam bitanedir sözüm üstüne söz etmez.bak baaak ayyy

İlginç

Düşünün için çok üzüldüm fakat bunu düşünme artık o sağlıklı olsa idi emin ol seninle olurdu sma ve buna benzer birçok hastalıktan acı çeken bebeleri görüyorsun onları düşün.. sosyal medyaya sınır koy lütfen bu süre zarfında emin ol çok iyi gelecek

Ay tek hayalim iki kızım olmasıydı doktorda bebekler ikiz diyince ne hayaller kurmuştum isimler hazırlamıştım sonu kötü bitti.dediğin gbi demek ki hayırlısı böyleymiş bilmiyorum ki.sadece rüyalarıma giriyor bazen o yüzden çok üzülüyorum uyuduğum zaman sanki hala varlar cinsiyetlerini öğreniyorum bi kız bi erkek diyorlar şaşırıyorum flan sanki hala varlar gbi

Düşük yaptığını ailen biliyor mu

Kuzum düşünme artık geç işi yolda çok üzülürsün çünkü olmaz öyle zaman lazım bazı acılara

Onu biliyorlar canım çok üzüldüler ama olsun yine olur flan dediler.şimdi de sürekli bebek konusu olmuyor desem bi sürü doktor konusu geçer.aile de olsa bazı şeyler söylenmiyormuş işte
Bu kadar çok üzme kendini lütfen biliyorum demesi çok kolay evet insan kafaya da takıyor fakat Allah’a şükür etmek için birçok nedenimiz var bak eşin yanında yaşıyor geçenlerde eşini kaybettikten 15 gün sonra doğum yapanı biliyorum o yüzden Allahtan en hayırlısını dile

Ayy Allahım yardım etsin o kadar haklısın ki Ama ailem demek cani demek benimle ilgili ne olsa sorunu köpeğimde buluyorlar o var o yüzden öyle oluyor onu ver peşine dolaşmaktan düşük yaptın onun olduğu evde bebek olmaz bereket olmaz sürekli aynı sözler.bak bir yıl oldu gitmiyorum gelirse kendiler geliyor zaten aramızda 1100 km var

Boşver sen onlara sırtını dönme sakın annenin ve babanın hayır duasını al mutlaka. Baba duası peygamber duası gibidir. Dr lara göre hersey normal ise dualar et bol bol. Maneviyatını güçlendir asıl o zaman aşılamayacak dert kalmayacak gibi oluyor emin ol

Babam yok benim.var ama yok 10 yaşından beri görmüyorum.inşallah olur canım sabah akşam gece gündüz dua ediyorum çok degil istediğimiz bi tane eli ayağı tam sağlığı yerinde bi bebek İnşallah hepimize nasip eder mutlu oluruz

Kusura bakma bilmeden yaranı deşmiş olabilirim çok üzgünüm. Emrah Fatma Yılmaz (@emrahfatmayilmaz) • Instagram photos and videos sen den bir isteğim bu verdiğim instagram daki bayanın sayfasına bir göz at her göz attığımda eşime sıkı sıkı sarılıp şükür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…