- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Bi göz attım şimdi çok üzüldümKusura bakma bilmeden yaranı deşmiş olabilirim çok üzgünüm. Emrah Fatma Yılmaz(@emrahfatmayilmaz) • Instagram photos and videos sen den bir isteğim bu verdiğim instagram daki bayanın sayfasına bir göz at her göz attığımda eşime sıkı sıkı sarılıp şükür ediyorum
Aynen canım zaman her şeyin ilacıİnan ki düşünmüyorum ama neden bilmiyorum bazen rüyalarımda görüyorum.Ne kadar düşünmüyorum desem de söylediğin gbi zaman lazım galiba
Hassas oldun tabi konu zaten yeterince hassas.. işte bazen düşünmeden konuşabiliyorlar.. ya ayrıca o komşuya ne demeli.. ne diyor durum paylaşip üst kattakiler cildirdimi diyor delimi ya buKızlar dün hastaneye gidecektim saçma sapan bi hormon testini doktora göstermek için.benm çok Zeki eşim nöbetten çıktı geldi gideceğim die de erken gelmiş yok flan olacaktı kaçtım geldim inşallah farketmezler flan saçmalıyo bende çantamı montumu arabanın anahtarı fırlatı verdim yere.söylediği sözler çok zoruma gitti neden bilmiyorum.sanki çocuk isteyen bi kendi bi kendi fedakarlk yapıyo başıma kalkmış gbipaçamdan tutuşmuş gbi çıldırdım.nyse alt katta da 6 yıllık evli çift var bağıtılarımı duydular ya karı durum paylaşıp duruyo.salakmıdır nedir her görmeye evde yoksunuz zannediyorm köpeğin bile sesi gelmiyo diyordu bak şimdi napıyo sinir oldum heee
Selam hoşgeldin bacım.. tabiki de değerlendir.. bunların hepsi bir fırsat.. hiç belli olmaz nezaman nerde nasib olacağı.. sen asla pes etme.. İnshaAllah gelecek ay gebe haberini verirsinKizlar mrb.ben ovulasyon testi yapmiorum 2 aydir yaptığım zamanlardada olmadi benim.bazen degerlendiremedim günleri bazende degerlendirmemize rağmen Rabbım nasip etmedi.pkoyum bende.duphaston kullaniorum 2 aydır.onceki yaptığım ovulasyon testlerine baktim 16 18 19 20. Günlerde pozitif gelmis.takvim yöntemine baktim bu ay 18 için gosterio.bende 17 den 21.gune kadar değerlendirebilecem sizce mantıklımi.insallah olur bu ay allahin izniyle Rabbım hepimize nasip etsin
Olabilir canım yerleşme ama.. dikkat et bence yorma kendini su bir iki hafta bir atkat bakalım .. Cook çok yeni dahaSanırım yerleşme kanaması yaşıyorum . Kasıklarım ağrıyor ve sildikçe peçeteye kahverengi leke geliyor . Sizler yaşadınız mı acaba ?
Ayyy insallah canim Rabbım hepimize nasip etsin.bende burda sizlerle paylaşırım insallahSelam hoşgeldin bacım.. tabiki de değerlendir.. bunların hepsi bir fırsat.. hiç belli olmaz nezaman nerde nasib olacağı.. sen asla pes etme.. İnshaAllah gelecek ay gebe haberini verirsin
Aaa yapma böyle yaa.. olur yine canım bikere olmuş ya yine olur ikiz belki.. sizin ailede mi var acaba yoksa eşinin aileis filan mıAy tek hayalim iki kızım olmasıydı doktorda bebekler ikiz diyince ne hayaller kurmuştum isimler hazırlamıştım sonu kötü bitti.dediğin gbi demek ki hayırlısı böyleymiş bilmiyorum ki.sadece rüyalarıma giriyor bazen o yüzden çok üzülüyorum uyuduğum zaman sanki hala varlar cinsiyetlerini öğreniyorum bi kız bi erkek diyorlar şaşırıyorum flan sanki hala varlar gbi
Ahah yaa çok tatlısınSakin ol ve biraz daha uyuçişini de testleri de rahat bırak
Şuan yaptım artık sabah olduAy sen hala test mi yapıyorsunKuşum sakin ol lütfen
Ve bu sefer çok belirgenleştiSakin ol ve biraz daha uyuçişini de testleri de rahat bırak
Testimi attım 3 dk böyle çıktı? Bakarmısınız?Ay sen hala test mi yapıyorsunKuşum sakin ol lütfen
Gaza geldim bende yaptım gece uyuyamamisken bat bugün kalbimden daha temiz bir testVe bu sefer çok belirgenleştihemde şuan daha 5 dk olmadı. 6.56 da yaptım şuan 6.59 saat.
Yaa geçektenmiGaza geldim bende yaptım gece uyuyamamisken bat bugün kalbimden daha temiz bir testama maşallah senin çok güzel merhaba anne diyor ordan sana
Rabbim hayırlısıyla sanada nasip etsinGaza geldim bende yaptım gece uyuyamamisken bat bugün kalbimden daha temiz bir testama maşallah senin çok güzel merhaba anne diyor ordan sana
İnşallah bebeğim inşallahRabbim hayırlısıyla sanada nasip etsin
Eşimin haberi yok dahaİnşallah bebeğim inşallahkan vermeye ne zaman gideceksin
Ay ben sanki 2 diye hatırlıyorum ama hiç bisey olmadi pko falan yokGünlük tavsiye edilen doz 1 adettir yazısı beni hala şüphelendiriyor kişiden kişiye değişir muhakkak ama bana bir doktorun 2 diğer doktorun 1 demesi saçma geldi 3. Doktora sorayım en iyisi
O dediğin serum belki benim gördüğüm şey olabilir canım. Ben de onu gecen sene gördüm inan tam hatırlayamadım bi türlüYa rahim filmi cektirmistim daha önce ama tekrarlayan kimyasal olunca ,tekrar bakılsın diye konuştuk, bı çeşit serumla yikayacagini da söyledi ama detayı aklımda kalmadı inan ki , gittiğim doktor tecrübeli birisi , zaten çift doktora gidiyorum asla birisine inanç sağlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?