Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi göz attım şimdi çok üzüldüm canım inan ki eşimle zaten çok severek evlendik 5 yıl sevgili 1.5 yıl nişanlı kaldık bi kere olsun ayrılmadık yani tartışmaz bile alıştık birbirimizin yapısına ben öfkeli o alttan alan flan ama ne biliyim birseyi de istiyoruz olmuyorsa zor oluyor bide başkalarında görüp evde yokluğu da hissediliyorsa canı sıkılıyor insanın

Kizlar mrb.ben ovulasyon testi yapmiorum 2 aydir yaptığım zamanlardada olmadi benim.bazen degerlendiremedim günleri bazende degerlendirmemize rağmen Rabbım nasip etmedi.pkoyum bende.duphaston kullaniorum 2 aydır.onceki yaptığım ovulasyon testlerine baktim 16 18 19 20. Günlerde pozitif gelmis.takvim yöntemine baktim bu ay 18 için gosterio.bende 17 den 21.gune kadar değerlendirebilecem sizce mantıklımi.insallah olur bu ay allahin izniyle Rabbım hepimize nasip etsin

Kizlar mrb.ben ovulasyon testi yapmiorum 2 aydir yaptığım zamanlardada olmadi benim.bazen degerlendiremedim günleri bazende degerlendirmemize rağmen Rabbım nasip etmedi.pkoyum bende.duphaston kullaniorum 2 aydır.onceki yaptığım ovulasyon testlerine baktim 16 18 19 20. Günlerde pozitif gelmis.takvim yöntemine baktim bu ay 18 için gosterio.bende 17 den 21.gune kadar değerlendirebilecem sizce mantıklımi.insallah olur bu ay allahin izniyle Rabbım hepimize nasip etsin.

Hassas oldun tabi konu zaten yeterince hassas.. işte bazen düşünmeden konuşabiliyorlar.. ya ayrıca o komşuya ne demeli.. ne diyor durum paylaşip üst kattakiler cildirdimi diyor delimi ya bu

Selam hoşgeldin bacım.. tabiki de değerlendir.. bunların hepsi bir fırsat.. hiç belli olmaz nezaman nerde nasib olacağı.. sen asla pes etme.. İnshaAllah gelecek ay gebe haberini verirsin

Sanırım yerleşme kanaması yaşıyorum . Kasıklarım ağrıyor ve sildikçe peçeteye kahverengi leke geliyor . Sizler yaşadınız mı acaba ?
Olabilir canım yerleşme ama.. dikkat et bence yorma kendini su bir iki hafta bir atkat bakalım .. Cook çok yeni daha

Aaa yapma böyle yaa.. olur yine canım bikere olmuş ya yine olur ikiz belki.. sizin ailede mi var acaba yoksa eşinin aileis filan mı

Günlük tavsiye edilen doz 1 adettir yazısı beni hala şüphelendiriyor kişiden kişiye değişir muhakkak ama bana bir doktorun 2 diğer doktorun 1 demesi saçma geldi 3. Doktora sorayım en iyisi
Ay ben sanki 2 diye hatırlıyorum ama hiç bisey olmadi pko falan yok hafif yumurta tembelliği vardı onun için kullandim

O dediğin serum belki benim gördüğüm şey olabilir canım. Ben de onu gecen sene gördüm inan tam hatırlayamadım bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…