Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba günaydın yarın aşılama olucam çok heyecanlıyım galiba heyecandan uyku tutmadı dün gece catlatmami vurdurdm sizlerde çatlatma iğnesi belirti gösterdi mi ağrı sancı gibi falan bende şuana kadar hiç belirti oluşmadı Merak ettim

Günaydın, ben 3 kez vuruldum, ilk iğnemden sonra kasık ağrısı ve şişkinlik gibi şeyler oldu, diğerlerinde hafif hafif kasık ağrılarım oldu, inşallah aşılama tutar, Allah yardımcın olsun canım

Yumurtlama zamanı vücudunu tanıyorsan ovü testi olmadan yumurtladığını anlayabilirsn. Yumurta akı gibi tuvaletini yaparken bir sıvı geliyorsa, bilki ertesi gün yumurtlama sen o haftayı gün aşırı yada sürekli değerlendirebilirsin o yumurta akı son bulana kadar. Sabahları kalkar kalkmaz vücut sıcaklığını ölçebilirsin oda yumurtlama habercisi. Ve o dönemde bol bol havuç tüketebilirsin çatlamayı kolaylaştırmak içinn. Ama herseyden önce yumurta kaliteni arttırmaya bak bende pcoyum örneğin arı sütü bal ve polen tüketiyorum. Sabahları yumurta yemeye çalışıyorum. D vitamini b12 kansızlık vs bu değerlerin eksikse onları hemen düzeltmeye bak canım. Bunlar çok etkiliyor hamileliği. Hormonlarınıda kontrol ettir

En güzeli canım valla bunlar iyice dengeyi bozuyorlar. İyice stres yapıyorlar insana

Merhaba canım evet bende bi kaç saat sancı oldu sonra geçti. Aşılamadan önce mutlaka yumurtalarına baktır çatlamış mı diye benim o gece çatladğını düşünüyorum boşuna aşılama yapmamış olursun

Ama herkeste o akıntı olmayabilir .. yoksa o akıntı yoksa yumurtlama da olmuyor demek mi acaba?

Evet int 2 kullanan 4 kullanan bile var ben şuan yumurtlamam geçikti ultrason da 13 mm çarşamba günü ben de 2 tane kullanacağım bu ay sanırım

Bir de aç karınla kullanın diyen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…