Hayırlı olsun canım çok belliVe bu sefer çok belirgenleştihemde şuan daha 5 dk olmadı. 6.56 da yaptım şuan 6.59 saat.
Ben hala emin değilim. Her an adet olacak hissi varHayırlı olsun canım çok belliben de test yapıcam ama olmadığını hissediyorum bakalım
Yok canım negatiftiDur canım belki çıkar daha.. kimisnden çok gec çıkıyor.. senin testlerin pozitif miydii canim
Bende de o his var ama seninki gibi yanlış bir histe değil:)) %99 negatif çıktıBen hala emin değilim. Her an adet olacak hissi varyap yap inşallah hamilesindir
Yaaa kıyamam sana inşallah hemen hamile kalırsınBende de o his var ama seninki gibi yanlış bir histe değil:)) %99 negatif çıktı
Günaydın, ben 3 kez vuruldum, ilk iğnemden sonra kasık ağrısı ve şişkinlik gibi şeyler oldu, diğerlerinde hafif hafif kasık ağrılarım oldu, inşallah aşılama tutar, Allah yardımcın olsun canımKızlar merhaba günaydın yarın aşılama olucam çok heyecanlıyım galiba heyecandan uyku tutmadı dün gece catlatmami vurdurdm sizlerde çatlatma iğnesi belirti gösterdi mi ağrı sancı gibi falan bende şuana kadar hiç belirti oluşmadı Merak ettim
Amin canım sağolasın, çıkmadık candan umut kesilmezmişYaaa kıyamam sana inşallah hemen hamile kalırsın
Bacım adamdan çıkmadı strese girip uyudukBos geçtin öyle mi seni 17de 13 seni
Yumurtlama zamanı vücudunu tanıyorsan ovü testi olmadan yumurtladığını anlayabilirsn. Yumurta akı gibi tuvaletini yaparken bir sıvı geliyorsa, bilki ertesi gün yumurtlama sen o haftayı gün aşırı yada sürekli değerlendirebilirsin o yumurta akı son bulana kadar. Sabahları kalkar kalkmaz vücut sıcaklığını ölçebilirsin oda yumurtlama habercisi. Ve o dönemde bol bol havuç tüketebilirsin çatlamayı kolaylaştırmak içinn. Ama herseyden önce yumurta kaliteni arttırmaya bak bende pcoyum örneğin arı sütü bal ve polen tüketiyorum. Sabahları yumurta yemeye çalışıyorum. D vitamini b12 kansızlık vs bu değerlerin eksikse onları hemen düzeltmeye bak canım. Bunlar çok etkiliyor hamileliği. Hormonlarınıda kontrol ettirKizlar mrb.ben ovulasyon testi yapmiorum 2 aydir yaptığım zamanlardada olmadi benim.bazen degerlendiremedim günleri bazende degerlendirmemize rağmen Rabbım nasip etmedi.pkoyum bende.duphaston kullaniorum 2 aydır.onceki yaptığım ovulasyon testlerine baktim 16 18 19 20. Günlerde pozitif gelmis.takvim yöntemine baktim bu ay 18 için gosterio.bende 17 den 21.gune kadar değerlendirebilecem sizce mantıklımi.insallah olur bu ay allahin izniyle Rabbım hepimize nasip etsin
Hayırlı olsun canımmmmVe bu sefer çok belirgenleştihemde şuan daha 5 dk olmadı. 6.56 da yaptım şuan 6.59 saat.
En güzeli canım valla bunlar iyice dengeyi bozuyorlar. İyice stres yapıyorlar insanaO kadar haklısın Kİ artık çoğu şeyi para için yapar olmuşlar ben o yüzden özeli bıraktım bi doktor buldum devlette onu denicem gene olmazsa doktora girmicem evde kendim denicem doğal yolla yumurta kalitesi için vitamin kullanırım sadece yeter bu ay saldım zaten
Öyle öyle ben hala inanmıyorum ama var gibide duruyoAmin canım sağolasın, çıkmadık candan umut kesilmezmiş
Pazartesi artıkHayırlı olsun canımmmmHemen kan testine koş
Var varÖyle öyle ben hala inanmıyorum ama var gibide duruyo
Merhaba canım evet bende bi kaç saat sancı oldu sonra geçti. Aşılamadan önce mutlaka yumurtalarına baktır çatlamış mı diye benim o gece çatladğını düşünüyorum boşuna aşılama yapmamış olursunKızlar merhaba günaydın yarın aşılama olucam çok heyecanlıyım galiba heyecandan uyku tutmadı dün gece catlatmami vurdurdm sizlerde çatlatma iğnesi belirti gösterdi mi ağrı sancı gibi falan bende şuana kadar hiç belirti oluşmadı Merak ettim
Ama herkeste o akıntı olmayabilir .. yoksa o akıntı yoksa yumurtlama da olmuyor demek mi acaba?Yumurtlama zamanı vücudunu tanıyorsan ovü testi olmadan yumurtladığını anlayabilirsn. Yumurta akı gibi tuvaletini yaparken bir sıvı geliyorsa, bilki ertesi gün yumurtlama sen o haftayı gün aşırı yada sürekli değerlendirebilirsin o yumurta akı son bulana kadar. Sabahları kalkar kalkmaz vücut sıcaklığını ölçebilirsin oda yumurtlama habercisi. Ve o dönemde bol bol havuç tüketebilirsin çatlamayı kolaylaştırmak içinn. Ama herseyden önce yumurta kaliteni arttırmaya bak bende pcoyum örneğin arı sütü bal ve polen tüketiyorum. Sabahları yumurta yemeye çalışıyorum. D vitamini b12 kansızlık vs bu değerlerin eksikse onları hemen düzeltmeye bak canım. Bunlar çok etkiliyor hamileliği. Hormonlarınıda kontrol ettir
Ultrason yaptınız mı peki 4 gün sonraBenim 10 mm yumurtam olmuştu 4 gün sonra yumurtlama gördüm ovü testindee
Evet int 2 kullanan 4 kullanan bile var ben şuan yumurtlamam geçikti ultrason da 13 mm çarşamba günü ben de 2 tane kullanacağım bu ay sanırımBenn inofolic combi kullanıyorum önceki doktorum günde 2 adet demişti. Bugün gittiğim olmaz öylee günde 1 tane dedi. Ben hangisine inanayım şaşırdım. Üzerinde de günlük tavsiye edilen 1 adettir yazıyor. Karar verince ya da bir şey öğrenirsen beni de etiketleyip yazar mısıngünde 1 kullanacağım ben
Bir de aç karınla kullanın diyen varBenn inofolic combi kullanıyorum önceki doktorum günde 2 adet demişti. Bugün gittiğim olmaz öylee günde 1 tane dedi. Ben hangisine inanayım şaşırdım. Üzerinde de günlük tavsiye edilen 1 adettir yazıyor. Karar verince ya da bir şey öğrenirsen beni de etiketleyip yazar mısıngünde 1 kullanacağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?