Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama herkeste o akıntı olmayabilir .. yoksa o akıntı yoksa yumurtlama da olmuyor demek mi acaba?
Genelde evet canim, yumurta aki gibi bir akinti olur elle cektikce cekilebilen bir sey. O günler degerlendirilmeli. Yumurta catladiktan sonra hic akintisi kalmaz kadinin, kuru olur. Orda anlarsin yumurtanin catladigini.

Ben de ates takibi yapiyorum ve yumurtlamayi öyle anliyorum. Ovulasyon testlerinden daha hesapli ve yumurtanin catladigi günü net belirleyebiliyorum. BATa iki gün kaldi ve atesim firladi bu sabah. Nasil inecek BATa kadar merak ediYorum okadar yüksekten

Genelde evet canim, yumurta aki gibi bir akinti olur elle cektikce cekilebilen bir sey. O günler degerlendirilmeli. Yumurta catladiktan sonra hic akintisi kalmaz kadinin, kuru olur. Orda anlarsin yumurtanin catladigini.
İşte ben ama kendimde hiç öyle birşey görmedim.. öyle bir akıntı

Ay hadi insallah güzel haberlerini bekliyorum bu arada adet tarihine yakın ikinci yumurtlamada olabiliyor o olmasın

Aaa bende hiç belirti olmadı ama dün akşam afedersin lavobaya girdim peceteye cıvık haşlanmış yumurta beyazı gibi akıntı geldi bı kaç saat snrada catlatma yapıldı inşallah hayırlı olur güzel sonuç verir

Devlet Hastanesi'ne gidiyorum aşılamadan once bakmıyorlarms ki ultrasona

Göğüs akıntısının sebebini öğrenebildin mi kuşum? Gaz sorma sorma gebertti bizi o. Bı de pms ne
Regl olduktan sonra doktora gidicem şimdi hormonlarım tepemde olduğu için olabilir diye düşünüp bekliyorum.Pms premenstrüel sendrom Yani Regl olmadan 1 hafta önce gelen haller

Ve bu sefer çok belirgenleşti hemde şuan daha 5 dk olmadı. 6.56 da yaptım şuan 6.59 saat.
Yaaa Eylül anneleri grubuna yazmıştın ilk açtığım da hatırladın mı bak Rabbım nasip etti çok şükür sağlıkla ilerlesin kuzucum

Maalesef bende PMS yumurta catlar catlamaz basliyor, yani iki hafta cekiyorum regl olana kadar. Bende yok yok: regl sancilari, sivilceler, mide bulantisi, bas dönmesi, gerginlik, tuhaf tuhaf rüyalar vs... Ve işin kötüsü: her ay yeni bir PMS belirtisi ekleniyor ben de gebelik belirtisi sanıyorum her seferinde.
Cok arastirdim bir almanlarin kullandigi "Frauenmanteltee" var fayda sağlayabilecek ama o daha çok düzensiz adet döngüleri için. Yani sizin adet döngünüz düzenli değilse o zaman Fransa'da bulabilirsiniz bu çayı. Çayın türkçesini bir türlü bulamadım ama bu Türkiyede olmadığı anlamına gelmez. Benim döngüm düzenli o yüzden döngümü bozar diye kullanmıyorum.

Yaaa Eylül anneleri grubuna yazmıştın ilk açtığım da hatırladın mı bak Rabbım nasip etti çok şükür sağlıkla ilerlesin kuzucum
Evet yazmıştım Görünce ama inancım yoktu. Çok teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıkla doğsun. Ama hala emin değilim kan testi anca pazartesi verecegim

Evet yazmıştım Görünce ama inancım yoktu. Çok teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıkla doğsun. Ama hala emin değilim kan testi anca pazartesi verecegim
Kaset test yanıltmaz canim olmasa çizgiyi bırak gölge bile görünmüyor aylarca tecrübe ettim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…