- 2 Ocak 2022
- 3.068
- 4.527
- 83
Genelde evet canim, yumurta aki gibi bir akinti olur elle cektikce cekilebilen bir sey. O günler degerlendirilmeli. Yumurta catladiktan sonra hic akintisi kalmaz kadinin, kuru olur. Orda anlarsin yumurtanin catladigini.Ama herkeste o akıntı olmayabilir .. yoksa o akıntı yoksa yumurtlama da olmuyor demek mi acaba?
Ben de ates takibi yapiyorum ve yumurtlamayi öyle anliyorum. Ovulasyon testlerinden daha hesapli ve yumurtanin catladigi günü net belirleyebiliyorum. BATa iki gün kaldi ve atesim firladi bu sabah. Nasil inecek BATa kadar merak ediYorum okadar yüksektenYumurtlama zamanı vücudunu tanıyorsan ovü testi olmadan yumurtladığını anlayabilirsn. Yumurta akı gibi tuvaletini yaparken bir sıvı geliyorsa, bilki ertesi gün yumurtlama sen o haftayı gün aşırı yada sürekli değerlendirebilirsin o yumurta akı son bulana kadar. Sabahları kalkar kalkmaz vücut sıcaklığını ölçebilirsin oda yumurtlama habercisi. Ve o dönemde bol bol havuç tüketebilirsin çatlamayı kolaylaştırmak içinn. Ama herseyden önce yumurta kaliteni arttırmaya bak bende pcoyum örneğin arı sütü bal ve polen tüketiyorum. Sabahları yumurta yemeye çalışıyorum. D vitamini b12 kansızlık vs bu değerlerin eksikse onları hemen düzeltmeye bak canım. Bunlar çok etkiliyor hamileliği. Hormonlarınıda kontrol ettir
Benim aklım almıyor bir ilacın nasıl on farklı kullanım şekli olabilirBir de aç karınla kullanın diyen var
Dualarınızı eksik etmeyinVar varsen hemen kan testi ver bence artıyor mu kontrol etmiş olursun
İşte ben ama kendimde hiç öyle birşey görmedim.. öyle bir akıntıGenelde evet canim, yumurta aki gibi bir akinti olur elle cektikce cekilebilen bir sey. O günler degerlendirilmeli. Yumurta catladiktan sonra hic akintisi kalmaz kadinin, kuru olur. Orda anlarsin yumurtanin catladigini.
Ilginc canimİşte ben ama kendimde hiç öyle birşey görmedim.. öyle bir akıntı
Yumurtlamada oluyor o akıntı belki siz farketmiyorsunuzdur, ovülasyon testiyle takip edin yumurtlamıyorsanız görmüş olursunuzAma herkeste o akıntı olmayabilir .. yoksa o akıntı yoksa yumurtlama da olmuyor demek mi acaba?
Doktoruma söyledim bu ay deneyin siz dedi. Ultrasonla bakmadıkUltrason yaptınız mı peki 4 gün sonra
Ay hadi insallah güzel haberlerini bekliyorumBen de ates takibi yapiyorum ve yumurtlamayi öyle anliyorum. Ovulasyon testlerinden daha hesapli ve yumurtanin catladigi günü net belirleyebiliyorum. BATa iki gün kaldi ve atesim firladi bu sabah. Nasil inecek BATa kadar merak ediYorum okadar yüksekten
Aaa bende hiç belirti olmadı ama dün akşam afedersin lavobaya girdim peceteye cıvık haşlanmış yumurta beyazı gibi akıntı geldi bı kaç saat snrada catlatma yapıldı inşallah hayırlı olur güzel sonuç verirGünaydın, ben 3 kez vuruldum, ilk iğnemden sonra kasık ağrısı ve şişkinlik gibi şeyler oldu, diğerlerinde hafif hafif kasık ağrılarım oldu, inşallah aşılama tutar, Allah yardımcın olsun canım
Devlet Hastanesi'ne gidiyorum aşılamadan once bakmıyorlarms ki ultrasonaMerhaba canım evet bende bi kaç saat sancı oldu sonra geçti. Aşılamadan önce mutlaka yumurtalarına baktır çatlamış mı diye benim o gece çatladğını düşünüyorum boşuna aşılama yapmamış olursun
Ciddi misinAy hadi insallah güzel haberlerini bekliyorumbu arada adet tarihine yakın ikinci yumurtlamada olabiliyor o olmasın
Regl olduktan sonra doktora gidicem şimdi hormonlarım tepemde olduğu için olabilir diye düşünüp bekliyorum.Pms premenstrüel sendrom Yani Regl olmadan 1 hafta önce gelen hallerGöğüs akıntısının sebebini öğrenebildin mi kuşum? Gaz sorma sorma gebertti bizi o. Bı de pms ne
Yaaa Eylül anneleri grubuna yazmıştın ilk açtığım da hatırladın mı bak Rabbım nasip etti çok şükürVe bu sefer çok belirgenleştihemde şuan daha 5 dk olmadı. 6.56 da yaptım şuan 6.59 saat.
Maalesef bende PMS yumurta catlar catlamaz basliyor, yani iki hafta cekiyorum regl olana kadar. Bende yok yok: regl sancilari, sivilceler, mide bulantisi, bas dönmesi, gerginlik, tuhaf tuhaf rüyalar vs... Ve işin kötüsü: her ay yeni bir PMS belirtisi ekleniyor ben de gebelik belirtisi sanıyorum her seferinde.2 günlük göğüs akıntısından sonra bugün daha yeni şişmeye başladı göğüslerim.pms ataklarım geç geldi nedense.Gaz da sağ olsun eksik olmasın varlığını her daim hissettiriyo sabahtan beri.Ağlama krizleri dünden beri devam ediyo saçma sapan.Gazdan kaynaklı sanırım karnımda batmalar var.Regl olsam da kurtulsam dediğim günler başladı gerçekten dünyanın en çekilmez dönemi şu Ya da ben çok ağır geçiriyorum bilmiyorum.Pms’i hafif geçirmek için ilaç takviye Ya da çay önerebilicek var mı aranızda?Ben ve çevremdeki herkes duacınız olsun bana bi yardım eli uzatın
Değerlendir bugünüCiddi misingercekten 0,5 derece yükseldi tipki yumurtlamada gibi
Bakanlar var diye biliyorumDevlet Hastanesi'ne gidiyorum aşılamadan once bakmıyorlarms ki ultrasona
Evet yazmıştımYaaa Eylül anneleri grubuna yazmıştın ilk açtığım da hatırladın mı bak Rabbım nasip etti çok şükürsağlıkla ilerlesin kuzucum
Kaset test yanıltmaz canim olmasa çizgiyi bırak gölge bile görünmüyor aylarca tecrübe ettim yaniEvet yazmıştımGörünce ama inancım yoktu. Çok teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıkla doğsun. Ama hala emin değilim kan testi anca pazartesi verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?