Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaset test yanıltmaz canim olmasa çizgiyi bırak gölge bile görünmüyor aylarca tecrübe ettim yani
Benide ekle bare Bat18 di ama

Ahaha yaa çok umut dolu vallaha burası. Hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız tanımıyorum sizi ama 40 yıllık dostum gibi
Vallahi burası gerçekten iyi geliyor insana hep diyorum hiç tanımadığım ama bi o kadar da tanıdığım kk ailem diye sende iyi ki varsin canim kimseye anlatılmayanlar Burda anlatılıyor dertler burda paylasiliyor
Benide ekle bare Bat18 di ama
Civcivi Ekledim bile ayipsin

Merhaba hayit tohumu kullanıp faydasını gören oldu mu?
Merhaba, ben Ekim ayında bir düşük yaptım 10 haftalıkken. Kontrolde 3,5-4 cm boyutlarında kist görüldü. Doktor doğum kontrol kullan 1-2 ay kist geçcek mi bakalım dedi. Ben de bebek istediğim için korunmak istemedim doğal yöntemler denemek istedim. Hayıt tohumunu duydum çay olarak demleyip içiyorum 2 aydır. Daha yeni kimyasal da olsa bir gebelik geçirdim. Doktora kontrol için gittiğimde kist görmedi. Hayıt tohumunu 2 ay düzenli kullandım ve 4 cm lik kist yok oldu. Bebiş de gelecek inşallah inanıyorum sonuç olarak hayıt tohumu işe yarıyor ama düzenli kullanmak şart

Bana da çarpı atabilirsiniz iki gün erken oldum

Benim normalde catlatma iğnesi vurunca ertesi gün ağrım olurdu ama aşılama yapılacağı zamana kadar olmadi 28. Saatte olmustum
Hadi inşallah güzel hayırlı geçer

Aynen öyle çok teşekkür ederim yaaa Hayırlısıyla civciv vardır inşallah kam testi pazartesi artık bakalım

İşte ben ama kendimde hiç öyle birşey görmedim.. öyle bir akıntı
Benim de hiç öyle akıntim olmuyor biliyor musun bekarken olurdu birazcık sonra tamamen kesildi. Sadece catlatma iğnesi veya ilaç kullandığım zaman biraz afedersin beyaz akintim oluyor bu kadar

Bana da çarpı atabilirsiniz iki gün erken oldum
Hayırlısı olsun.. Bende adet olacakmışım gibi hissediyorum sanki erken başladı belirtiler. Ne gariptir ki 2 3 seferdir adet döneminden önce baş dönmesi mide bulantısı falan yaşıyorum bakalım bu sefer olacak mı. Hiç daha önce yaşamadığım şeyler psikolojik mi yapıyorum acaba diyorum. Ara ara adet sancısı gibi sancilar giriyor sivilcem bile çıkmış benden de bu ay ümit yok

Kızlar merhaba, kendimi dün çok hirpaladim.Vesvelere karıştım sanki...Veren de Rabbim alanda Rabbim diye kendimi telkin ettim.. Şükür iyiyim demeye çalışıyorum tabii arada ağlıyorum kanamayı gördükçe..
Dün ki doktor bana hemotlojiye tekrar baktır dedi.Hemotoloji dışında baska neye baktirabilirim?
Genetik testleri devlet yapıyor mu acaba?

2013de tüp mide ameliyatı oldum kilolu zamanimdan kalma sağ ayağım varis kapli neredeyse. Yani pıhtılaşma olasılığı aşırı yüksek. Hormon ilaçları kalp damar doktoru/kadin dogum doktoru tarafindan yasaklandi.
Bana yaptirabilecegim testler hakkinda bilgi verir misiniz?
Bir süre bebek düşüncesini aklimdan çıkarıyorum,cevremde de var düşük sonrası 1-2 ay içinde hemen hamile kalan kişiler biz o düşünceyi bile beni yıpratır diye bir köşeye bıraktık.

Aslında bu ilaç değil takviye
İçeriğine ve oranına bakınca gerkeçtek de 2 kez kullanıma da uygun
Folik asit 400 alın deniyor mesala bu da 200 var tek hapta
Bende onu demek istemiştim. Bende pko yok hafif yumurta tembelliği var doktor sabah akşam dedi 3 ay kullandım en son ilacı hiç bi yerde bulamadığım için biraktim

Baş dönmesi ve bulantıyı ben de yaşıyorum PMS de olabilir gebelik belirtisi de olabilir. Bir çok gebe BAT öncesi sivilce ve regl sancısı yaşıyor o yüzden ümitsiz olma

Aynen öyle çok teşekkür ederim yaaa Hayırlısıyla civciv vardır inşallah kam testi pazartesi artık bakalım
Canım hayırlı olsun testini gördüm çok belli en son yaptığında. İnan ben 1 buçuk senedir çok çok hafif çizgi bile görmedim hala var mi yok mu diye strese sokma kendini
Ben olsam koşa koşa kan vermeye giderdim bence sende kan ver biran önce o değerlerden Takip edersin

Baş dönmesi ve bulantıyı ben de yaşıyorum PMS de olabilir gebelik belirtisi de olabilir. Bir çok gebe BAT öncesi sivilce ve regl sancısı yaşıyor o yüzden ümitsiz olma
Gram ümidim yok bilmiyorum kendi kendime kabullenmeye çalışıyorum sanki durumu bir de gece çok garip bi rüya gördüm
Hamileyim karnım büyümüş ama resmen hissettim böyle o gerginliği sanki gerçekten hissediyor gibiydim çok değişik bi hissiyatı
Hatta yüz üstü yatmadan uyuyamiyorum uykumdan uyanırken karnımın üstüne yatmayayim bisey olmasın diye kalktım
Kafaları yedik en sonunda

Bir çok gebe pozitif test öncesi kendini rüyada gebe görüyor gerçi ben de çok gördüm ama hiç gebe değildim haha bu sefer de başkaları beni rüyasında gebe görmüş biraz ümitlenmiştim

Yaa çok teşekkür ederim. Allah tez zamanda hamile olmayı sana ve bu grupta isteyen herkeze nasip etsin

Bir çok gebe pozitif test öncesi kendini rüyada gebe görüyor gerçi ben de çok gördüm ama hiç gebe değildim haha bu sefer de başkaları beni rüyasında gebe görmüş biraz ümitlenmiştim
Ay benim de bir buçuk senedir öyle ya başkasını görüyorum ya kendimi görüyorum bu gece iki tane rüya gördüm böyle diğer rüyada da ikizler vardı
Başkası da beni hamile görüyor falan hiç alakasız kişiler. Kadınların arasında çok popüler bu rüyalar herhalde haha

Yaa çok teşekkür ederim. Allah tez zamanda hamile olmayı sana ve bu grupta isteyen herkeze nasip etsin
Amin canım amin Allah gonlumuzdekini hayırlı kılsın biz bekleyenlere nasip etsin bir an önce sende kan tahlilini yaptir bizleri haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…