Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa ben de geçen ikizler gördüm galiba öyle artık rüya da görsem ümitlenmicem

Aa ben de geçen ikizler gördüm galiba öyle artık rüya da görsem ümitlenmicem
Hatta biri kız biri erkekti seviyordum onları öncesinde de karnımın büyüdüğünü gördüm işte olsun kötü rüya görmektense böylesi daha iyi
Ama şeye çok sinirim bozuluyor bak 6 gün kaldı adete burnum geceleri tıkanıyor, kasık batmalari yasiyorum biraz daha zaman yaklaşınca mide bulantısı baş dönmesi oluyor bazen. Ya diyorum bisey yoksa bari hissetmeyelim bunları
Kadin olmak cok zor

İşte PMS maalesef. Progesteron yükselince bu tür şeylere sebeb oluyor ama haklısın zor gerçekten. Ama ben senden ümitliyim merakla beklicem

Benim de vücudum saat gibi herşey günü gününe oluyo döngüm bozulursa elimdeki tek iyi şey de gider o riski göze alamam.Çeksinler 1 hafta kahrımı napym.Gerçi geçen ay kendimden bile şişmiştim okadar çekilmez biriydim ki

Ben de çekemiyorum kendimi insan her şeye mi sinirlenir yahu iyice gıcık oluyorum

Şaka bi yana ikizlerimiz olsa fenamı olurdu Allah nasip etsin

İşte PMS maalesef. Progesteron yükselince bu tür şeylere sebeb oluyor ama haklısın zor gerçekten. Ama ben senden ümitliyim merakla beklicem
Ah ya keşke hepimiz o güzel duyguyu bi an önce yaşasak ama kendimden hiç ümidim yok. Zaten evlendiğimden beri kendimi ne strese sokmuşum kist falan çıkınca. Küçüklüğümden beri yaşadığım için bu tarz sorunlar ondan çok strese girdim.
Artık salmak istiyorum o kötü duyguların içinden koparmak istiyorum kendimi.
Zaten kısa sürede çok şey denedim biraz sağlıklı beslenmeye çalışıp akışına birakicam artık üst üste zorlamak bir de negatif görmek insanı çok yoruyor
Bu ayda tutmazsa 2 ay boşum zaten ama sizi takip edip arada uğraşırım sizle inşallah isteyen herkesin gönlündekini Allah bi an önce nasip eder

Sağlıklı beslenme çooook iyi bir fikir. Gebelikten en az 3 ay önce başlanması gerek. Sen sağlıklı beslenmeye odaklan hem kafan dağılır stres azalır sonra müjdeyi verirsin inşallah. Ben de acilen kafa dağıtmalıyım ama nasıl bilmiyorum. Biri beni tatile götürsün haha

Bir çok gebe pozitif test öncesi kendini rüyada gebe görüyor gerçi ben de çok gördüm ama hiç gebe değildim haha bu sefer de başkaları beni rüyasında gebe görmüş biraz ümitlenmiştim
Rüyamda 3 test yaptım 3 de çift çizgiydi. Bu aydan da umudum vardı ama dün kan testi yaptırdım 1.20 değerim bende cok duymustum rüyamda öğrendim hamile oldugumu diyen ama yok gene bizde işe yaradı o olay

Kızlar benim bata 3 gün kaldı bugün kan testi verdim negatif çıktı. Doktorumu aradım serum taktırıcam negatif çıktı gebelik yok dedim. Taktırmamamı söyledi olsa da henüz belli olmamış olabilir dedi. Sizce de böyle bir şey olmuş olabilir mi? Varsa da daha kana geçmemiş olma ihtimali var mıdır?

Rüyamda 3 test yaptım 3 de çift çizgiydi. Bu aydan da umudum vardı ama dün kan testi yaptırdım 1.20 değerim bende cok duymustum rüyamda öğrendim hamile oldugumu diyen ama yok gene bizde işe yaradı o olay
Ah kıyamam sana ben de bir rüyamda iki test yapmıştım ikisi de çift cizgiydi. Rüyamda emin olmak için tekrarlamıştım. Bilinçaltımız bize oyun oynuyor sanırım kan testini dün yaptırmışsın, BAt ne zamanki senin?

Ben de çekemiyorum kendimi insan her şeye mi sinirlenir yahu iyice gıcık oluyorum
Peki yerli yersiz ağlama krizleri ?
Dün konuşanlar izlerken gözlerim doldu bu ne çiledir artık Daha ilk günden böyle olunca Nası geçicek bu hafta diyorum da allahtan eşim aşırı anlayışlı biri.Başkası olsa yapamazdı kavgalar kıyametler kopardı heralde

Evet duygusallık dahil. Ben de her ufak şeye ağlıyorum hamileler gibi ama adet olunca geçiyo

Evet duygusallık dahil. Ben de her ufak şeye ağlıyorum hamileler gibi ama adet olunca geçiyo
Regl olunca sanki 1 haftadır her yerde terör estiren ben değilmişim gibi süt dökmüş kedi gibi geziyorum ortalıkta Ne acayip insan vücudu.Şu hormonların etkisine bak.İşin kötü tarafı mevzular olurken farketmiyosun geriye dönüp baktığında ben neler yapıyorum böyle diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…