- 2 Ocak 2022
- 3.068
- 4.527
- 83
Aa ben de geçen ikizler gördümAy benim de bir buçuk senedir öyle ya başkasını görüyorum ya kendimi görüyorum bu gece iki tane rüya gördüm böylediğer rüyada da ikizler vardı
Başkası da beni hamile görüyor falan hiç alakasız kişiler. Kadınların arasında çok popüler bu rüyalar herhalde haha
Hatta biri kız biri erkekti seviyordum onları öncesinde de karnımın büyüdüğünü gördüm işte olsun kötü rüya görmektense böylesi daha iyiAa ben de geçen ikizler gördümgaliba öyle artık rüya da görsem ümitlenmicem
İşte PMS maalesef. Progesteron yükselince bu tür şeylere sebeb oluyorHatta biri kız biri erkekti seviyordum onları öncesinde de karnımın büyüdüğünü gördüm işte olsun kötü rüya görmektense böylesi daha iyi
Ama şeye çok sinirim bozuluyor bak 6 gün kaldı adete burnum geceleri tıkanıyor, kasık batmalari yasiyorum biraz daha zaman yaklaşınca mide bulantısı baş dönmesi oluyor bazen. Ya diyorum bisey yoksa bari hissetmeyelim bunları
Kadin olmak cok zor
Benim de vücudum saat gibi herşey günü gününe oluyo döngüm bozulursa elimdeki tek iyi şey de gider o riski göze alamam.Çeksinler 1 hafta kahrımı napym.Gerçi geçen ay kendimden bile şişmiştim okadar çekilmez biriydim kiMaalesef bende PMS yumurta catlar catlamaz basliyor, yani iki hafta cekiyorum regl olana kadar. Bende yok yok: regl sancilari, sivilceler, mide bulantisi, bas dönmesi, gerginlik, tuhaf tuhaf rüyalar vs... Ve işin kötüsü: her ay yeni bir PMS belirtisi ekleniyor ben de gebelik belirtisi sanıyorum her seferinde.
Cok arastirdim bir almanlarin kullandigi "Frauenmanteltee" var fayda sağlayabilecek ama o daha çok düzensiz adet döngüleri için. Yani sizin adet döngünüz düzenli değilse o zaman Fransa'da bulabilirsiniz bu çayı. Çayın türkçesini bir türlü bulamadım ama bu Türkiyede olmadığı anlamına gelmez. Benim döngüm düzenli o yüzden döngümü bozar diye kullanmıyorum.
Ben de çekemiyorum kendimi insan her şeye mi sinirlenir yahu iyice gıcık oluyorumBenim de vücudum saat gibi herşey günü gününe oluyo döngüm bozulursa elimdeki tek iyi şey de gider o riski göze alamam.Çeksinler 1 hafta kahrımı napym.Gerçi geçen ay kendimden bile şişmiştim okadar çekilmez biriydim ki
Şaka bi yana ikizlerimiz olsa fenamı olurduHatta biri kız biri erkekti seviyordum onları öncesinde de karnımın büyüdüğünü gördüm işte olsun kötü rüya görmektense böylesi daha iyi
Ama şeye çok sinirim bozuluyor bak 6 gün kaldı adete burnum geceleri tıkanıyor, kasık batmalari yasiyorum biraz daha zaman yaklaşınca mide bulantısı baş dönmesi oluyor bazen. Ya diyorum bisey yoksa bari hissetmeyelim bunları
Kadin olmak cok zor
Ah ya keşke hepimiz o güzel duyguyu bi an önce yaşasak ama kendimden hiç ümidim yok. Zaten evlendiğimden beri kendimi ne strese sokmuşum kist falan çıkınca. Küçüklüğümden beri yaşadığım için bu tarz sorunlar ondan çok strese girdim.İşte PMS maalesef. Progesteron yükselince bu tür şeylere sebeb oluyorama haklısın zor gerçekten. Ama ben senden ümitliyim merakla beklicem
Hahah ben de çok isterim de ben yalnizim ailemden çok uzaktayım eşte yok tek başıma ikizlerle delirir oynarım artıkŞaka bi yana ikizlerimiz olsa fenamı olurduAllah nasip etsin
Sağlıklı beslenme çooook iyi bir fikir. Gebelikten en az 3 ay önce başlanması gerek. Sen sağlıklı beslenmeye odaklan hem kafan dağılır stres azalır sonra müjdeyi verirsin inşallah. Ben de acilen kafa dağıtmalıyım ama nasıl bilmiyorum. Biri beni tatile götürsün hahaAh ya keşke hepimiz o güzel duyguyu bi an önce yaşasak ama kendimden hiç ümidim yok. Zaten evlendiğimden beri kendimi ne strese sokmuşum kist falan çıkınca. Küçüklüğümden beri yaşadığım için bu tarz sorunlar ondan çok strese girdim.
Artık salmak istiyorum o kötü duyguların içinden koparmak istiyorum kendimi.
Zaten kısa sürede çok şey denedim biraz sağlıklı beslenmeye çalışıp akışına birakicam artık üst üste zorlamak bir de negatif görmek insanı çok yoruyor
Bu ayda tutmazsa 2 ay boşum zaten ama sizi takip edip arada uğraşırım sizleinşallah isteyen herkesin gönlündekini Allah bi an önce nasip eder
Ahahha ben de aynı durumdayım ama olsunnn yaHahah ben de çok isterim de ben yalnizim ailemden çok uzaktayım eşte yok tek başıma ikizlerle delirir oynarım artık
Rüyamda 3 test yaptım 3 de çift çizgiydi. Bu aydan da umudum vardı ama dün kan testi yaptırdım 1.20 değerimBir çok gebe pozitif test öncesi kendini rüyada gebe görüyorgerçi ben de çok gördüm ama hiç gebe değildim haha bu sefer de başkaları beni rüyasında gebe görmüş biraz ümitlenmiştim
Ah kıyamam sanaRüyamda 3 test yaptım 3 de çift çizgiydi. Bu aydan da umudum vardı ama dün kan testi yaptırdım 1.20 değerimbende cok duymustum rüyamda öğrendim hamile oldugumu diyen ama yok gene bizde işe yaradı o olay
Peki yerli yersiz ağlama krizleri ?Ben de çekemiyorum kendimi insan her şeye mi sinirlenir yahu iyice gıcık oluyorum
AhahahaKızlar napıyorsunuz smear sonucum çıktı birazdan doktoru arıcamşey dermişim smear testide gebelik belli olur mu
Kafam yandı artıkAhahahaoldu olacak cinsiyeti de soruyormuşsun
Evet duygusallık dahil. Ben de her ufak şeye ağlıyorum hamileler gibi ama adet olunca geçiyoPeki yerli yersiz ağlama krizleri ?
Dün konuşanlar izlerken gözlerim doldu bu ne çiledir artıkDaha ilk günden böyle olunca Nası geçicek bu hafta diyorum da allahtan eşim aşırı anlayışlı biri.Başkası olsa yapamazdı kavgalar kıyametler kopardı heralde
Saglik olsun canim ümitler sonraki aya insallahBana da çarpı atabilirsiniz iki gün erken oldum
Vardır inşallah canimAynen öyle çok teşekkür ederimyaaa Hayırlısıyla civciv vardır inşallah kam testi pazartesi artık bakalım
Regl olunca sanki 1 haftadır her yerde terör estiren ben değilmişim gibi süt dökmüş kedi gibi geziyorum ortalıktaEvet duygusallık dahil. Ben de her ufak şeye ağlıyorum hamileler gibi ama adet olunca geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?