Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum testler hakkında inan bir bilgim yok ama sana iyi gelecekse bebis fikrini bir süre çıkar aklından Rabbım zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah yeter ki siz iyi olun sağlıklı olun

Şimdi araştırdım az çok,sehir has.genetik test yapıyormuş randevu aldım. Ben elimden geleni yapayım ötesini berisini Rabbim bilir
Sağlık olsunda bebek her zaman olur

Evet ben de önüme gelen herkese çatıyorum arkadaşlarımı bile çekemiyorum ne deseler batıyo bence asıl tuhaf olan şey gebelik düşünmediğim zamanlarda PMS yaşamadığım

Evet ben de önüme gelen herkese çatıyorum arkadaşlarımı bile çekemiyorum ne deseler batıyo bence asıl tuhaf olan şey gebelik düşünmediğim zamanlarda PMS yaşamadığım
O enterese ben hep yaşadım.En çok abim bıkmıştı benden yıllardır beraber çalıştığımız için gece gündüz beraberdik az kahrımı çekmedi

Şimdi araştırdım az çok,sehir has.genetik test yapıyormuş randevu aldım. Ben elimden geleni yapayım ötesini berisini Rabbim bilir
Aynenn öyle canim bakal bakalim tedbirini almış olursun hemde doktor yol gösterir hakkınız da en hayielisi olsun güzelliğim

Geç döllenme durumunda kana daha geç karışıyor diye biliyorum. O yüzden ihtimal yok denemez

İnşallah. Ama şuan koyu kahverengi akıntım var. Sabah hafifti ama şuan koyulaşmış
Yaniliyorsam kizlar düzeltsin ama koyu kahverengi yerlesme kanamasi oluyordu. Kirmizi kanama olursa tehlikeli oluyor. Yerlesmedir. Saglikla kavus bebegine

Dün yazdıklarını okuduğumda çok üzülmüştüm, bişey de yazamadım. Yeniden umutla dolmana çok mutlu oldum. Ne kadar güçlü bir kadınsın ki bak nasıl gerçekleri görüp toparlandın Sağlık ve yaşadığımız hayat çok değerli, en çok da sen değerlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…