Kuzum testler hakkında inan bir bilgim yok ama sana iyi gelecekse bebis fikrini bir süre çıkar aklından Rabbım zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah yeter ki siz iyi olun sağlıklı olunKızlar merhaba, kendimi dün çok hirpaladim.Vesvelere karıştım sanki...Veren de Rabbim alanda Rabbim diye kendimi telkin ettim.. Şükür iyiyim demeye çalışıyorum tabii arada ağlıyorum kanamayı gördükçe..
Dün ki doktor bana hemotlojiye tekrar baktır dedi.Hemotoloji dışında baska neye baktirabilirim?
Genetik testleri devlet yapıyor mu acaba?
2013de tüp mide ameliyatı oldum kilolu zamanimdan kalma sağ ayağım varis kapli neredeyse. Yani pıhtılaşma olasılığı aşırı yüksek. Hormon ilaçları kalp damar doktoru/kadin dogum doktoru tarafindan yasaklandi.
Bana yaptirabilecegim testler hakkinda bilgi verir misiniz?
Bir süre bebek düşüncesini aklimdan çıkarıyorum,cevremde de var düşük sonrası 1-2 ay içinde hemen hamile kalan kişiler biz o düşünceyi bile beni yıpratır diye bir köşeye bıraktık.
Şimdi araştırdım az çok,sehir has.genetik test yapıyormuş randevu aldım. Ben elimden geleni yapayım ötesini berisini Rabbim bilirKuzum testler hakkında inan bir bilgim yok ama sana iyi gelecekse bebis fikrini bir süre çıkar aklından Rabbım zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah yeter ki siz iyi olun sağlıklı olun
Askm sen hamilesin gözün aydın olsunVe bu sefer çok belirgenleştihemde şuan daha 5 dk olmadı. 6.56 da yaptım şuan 6.59 saat.
Evet ben de önüme gelen herkese çatıyorum arkadaşlarımı bile çekemiyorum ne deseler batıyoRegl olunca sanki 1 haftadır her yerde terör estiren ben değilmişim gibi süt dökmüş kedi gibi geziyorum ortalıktaNe acayip insan vücudu.Şu hormonların etkisine bak.İşin kötü tarafı mevzular olurken farketmiyosun geriye dönüp baktığında ben neler yapıyorum böyle diyosun
O enterese ben hep yaşadım.En çok abim bıkmıştı benden yıllardır beraber çalıştığımız için gece gündüz beraberdik az kahrımı çekmediEvet ben de önüme gelen herkese çatıyorum arkadaşlarımı bile çekemiyorum ne deseler batıyobence asıl tuhaf olan şey gebelik düşünmediğim zamanlarda PMS yaşamadığım
Tamamdır inşallah çıkarAmin canım amin Allah gonlumuzdekini hayırlı kılsın biz bekleyenlere nasip etsin bir an öncesende kan tahlilini yaptir bizleri haberdar et
Saglik olsun canim ümitler sonraki aya insallah
Vardır inşallah canim
Ayy Allah razı olsunAskm sen hamilesin gözün aydın olsun
Hahaha yazıkO enterese ben hep yaşadım.En çok abim bıkmıştı benden yıllardır beraber çalıştığımız için gece gündüz beraberdik az kahrımı çekmedi
Aynenn öyle canim bakal bakalim tedbirini almış olursun hemde doktor yol gösterir hakkınız da en hayielisi olsun güzelliğimŞimdi araştırdım az çok,sehir has.genetik test yapıyormuş randevu aldım. Ben elimden geleni yapayım ötesini berisini Rabbim bilir
Sağlık olsunda bebek her zaman olur
Geç döllenme durumunda kana daha geç karışıyor diye biliyorum. O yüzden ihtimal yok denemezKızlar benim bata 3 gün kaldı bugün kan testi verdim negatif çıktı. Doktorumu aradım serum taktırıcam negatif çıktı gebelik yok dedim. Taktırmamamı söyledi olsa da henüz belli olmamış olabilir dedi. Sizce de böyle bir şey olmuş olabilir mi? Varsa da daha kana geçmemiş olma ihtimali var mıdır?
Ama şuan baktım koyu kahverengi akıntı gelmişAskm sen hamilesin gözün aydın olsun
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla al kucağınaVe bu sefer çok belirgenleştihemde şuan daha 5 dk olmadı. 6.56 da yaptım şuan 6.59 saat.
İnşallah. Ama şuan koyu kahverengi akıntım var. Sabah hafifti ama şuan koyulaşmışHayırlı olsun inşallah sağlıkla al kucağına
Yerleşme olabilir dikkatli ol Bikaç gün sonra git kan verİnşallah. Ama şuan koyu kahverengi akıntım var. Sabah hafifti ama şuan koyulaşmış
Yaniliyorsam kizlar düzeltsin ama koyu kahverengi yerlesme kanamasi oluyordu. Kirmizi kanama olursa tehlikeli oluyor. Yerlesmedir. Saglikla kavus bebegineİnşallah. Ama şuan koyu kahverengi akıntım var. Sabah hafifti ama şuan koyulaşmış
İnşallah yoksa ne yapalım yapacak birşey yok herşey nasip kısmetYerleşme olabilir dikkatli ol Bikaç gün sonra git kan ver
İnşallah öyledir yaYaniliyorsam kizlar düzeltsin ama koyu kahverengi yerlesme kanamasi oluyordu. Kirmizi kanama olursa tehlikeli oluyor. Yerlesmedir. Saglikla kavus bebegine
Çok kafamıza takıyoruz işte herşeyin hayırlısı olsun gerçekten sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar Rabbim nasip etsinİnşallah yoksa ne yapalım yapacak birşey yok herşey nasip kısmet
Dün yazdıklarını okuduğumda çok üzülmüştüm, bişey de yazamadım. Yeniden umutla dolmana çok mutlu oldum. Ne kadar güçlü bir kadınsın ki bak nasıl gerçekleri görüp toparlandınŞimdi araştırdım az çok,sehir has.genetik test yapıyormuş randevu aldım. Ben elimden geleni yapayım ötesini berisini Rabbim bilir
Sağlık olsunda bebek her zaman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?