Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay aynen bende istiyorum tatile ışınlayın bizii yürüyüş+ Akdeniz diyeti gebeliği kolaylastiriyormus onlar aklımda şak diye bu ay hamile çıkarsam hayatimin şokunu yaşarım ama
Ahahha ben de aynı durumdayım ama olsunnn ya
Aynen bi kız bi erkek tamam sonra dükkanı kapatırız yeterlii

Nur topu gibi bir kuruma cizgim var sanırım sabah 6.5 da yapmıştım uyudum uyandığımda vardı ne kadar sonra çıktı bilmem

Kızlar gebe olanlar göğüsümüzün kahverengi yerinde lekeler oluştu mu benim yenice gögüs hassasiyeti başladı testlerim negatifti hassasiyet yoktu ama dünden beri acı sızı şişlik var ve lekeler olmuş nokta nokta acaba olabilir mi test yapmak istemiyorum. Hep negatif çıkıyor biraz daha beklemek istiyorum ama bu şerefte acaba allınıza gelen fikir var mu olabilir mi ki

Nur topu gibi bir kuruma cizgim var sanırım sabah 6.5 da yapmıştım uyudum uyandığımda vardı ne kadar sonra çıktı bilmem
Eki Görüntüle 2988913
Ben saatlerce bekletiyorum hiç çizgi oluşmuyor.. Bence testi aksam ya da yarın bir daha yap, regl olmadığına göre belki de kuruma çizgisi değildir

Merhaba kuşum hayırlı olsun inşallah tutar ben de bu ay yaptırdım sonucu bekliyorum şimdi. Aşılamadan sonra karın ağrısı bel ağrısı çok çektim gebelik yoksa eğer bunlarin ignenin etkisi olmuş olacak.

Ben saatlerce bekletiyorum hiç çizgi oluşmuyor.. Bence testi aksam ya da yarın bir daha yap, regl olmadığına göre belki de kuruma çizgisi değildir
Benim de ilk defa böyle bir şey geldi başıma ilk başta çıkmayınca yatıp uyumustum bilmiyorum inşallah öyledir

Bir çok gebe pozitif test öncesi kendini rüyada gebe görüyor gerçi ben de çok gördüm ama hiç gebe değildim haha bu sefer de başkaları beni rüyasında gebe görmüş biraz ümitlenmiştim
Kiz bu gece ben de gördüm harika bı erkek bebekti ve emziriyordum emzirmek hep dünyanın en güzel seyidir diye düşünürüm rüyada da diyordum ki ne kadar güzel bı hismis. Ah bacım her zaman rüyamda bı erkek bebegi görüyorum kaçıncı olduuu. Aslında kız bebek düşünürüm genelde ama niye öyle oluyorsa.

Dimi ya ben de dün sacmsapan şeylere ağlıyoruz sonra bunu fark edince gülüyorum sen konusanlara agladiysan daha betersin demektir

Eki Görüntüle 2988913
Mirateck adli testte bu basima gelmisti sonuc negatifti ama diger testlerde kuruma cizgisi kirmizi olmaz
Valla testi yapip nasil birakablionz hayret bn wcde yatiorm nerdeyse yillardir artik esim diyor gel artk yarim saat oldu diorm evet ya ckmaz dha hahahah

Hayır bende de çıkmadı zaten o saate kadar uyumamistim bide o yüzden sızmışım komodinde kalmış yani bı 10 dk bişey yoktu

tek bildiğim ve emin olduğum şey hamile bir kadın rüyasında erkek bebek görürse kızı olur, kız bebek görürse oğlu olur. Ben de bu arada hep erkek görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…