Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim normalde catlatma iğnesi vurunca ertesi gün ağrım olurdu ama aşılama yapılacağı zamana kadar olmadi 28. Saatte olmustum
Hadi inşallah güzel hayırlı geçer
Şuan öyle pek belirtim yok belki ağrım olur diye düşünmüştüm ama.cok şükür inşallah hayırlısı hepimiz kavuşuruz mucemize

Ayy o zaman inşallah önce sizlerden sonra da bizlerden güzel haberler paylaşırız inşallah

Benim de hiç öyle akıntim olmuyor biliyor musun bekarken olurdu birazcık sonra tamamen kesildi. Sadece catlatma iğnesi veya ilaç kullandığım zaman biraz afedersin beyaz akintim oluyor bu kadar
Ozmaan demekki Herzaman akıntıyı görmek yda akıntı olacak diye bir şart yok ..sonuçta sne yumurtluyorsun

O zaman ne kadar damlatacgini biliyorsun bardagin icindeki çişe tüm çizgiler belli olana kadar daldiriyorsun testi
Sabahın köründe sen sanıyor musun ki bardağa falan yaptım isterken az çubuğa çektim tamam işte o yüzden az çekmişim anca ıslattı ya zaten

Sabahın köründe sen sanıyor musun ki bardağa falan yaptım isterken az çubuğa çektim tamam işte o yüzden az çekmişim anca ıslattı ya zaten
Allah iyiliğini versin nasıl yaptın ben olsam onu yapmaya çalışırken her yere işemistimbaya baya çubuğa isedin

İşte calisirken sizi okumak cok guzel.gidip test alasim geliyor resmen kendimi zor tutuyorum oyle de guzel kar yagiyor ki Ankaraya bembeyaz oldu resmen.

Benim yumurtlama oldu hatta attım buraya yorumlamıştın :) ama hala silk ikinci çizgi çıkıyor normal mi yani yumurtlama olmadığı günlerde çıkar mı silk çizgi yoksa teke mi düşer ovu bittikten sonra
Kuzum yumurtlama sonrası da silik ikinci çizgi çıkar tek çizgiye düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…