- 12 Ocak 2022
- 1.921
- 1.126
- 83
:)) evet ama bnm ruyalarm genelde duz cikr cevremden hep ruyalarnn ters ciktigini duyuyorm bilemedm :)
rüya tabirlerine bak bi sen istisnalar her zaman vardır
zaten ben ondan gaza gelip damlattim sabahSen bu damlatma işini sevgili @maco44 ya sor. O bu konuda çok bilgili
Şuan öyle pek belirtim yok belki ağrım olur diye düşünmüştüm ama.cok şükür inşallah hayırlısı hepimiz kavuşuruz mucemizeBenim normalde catlatma iğnesi vurunca ertesi gün ağrım olurdu ama aşılama yapılacağı zamana kadar olmadi 28. Saatte olmustum
Hadi inşallah güzel hayırlı geçer
Peki kız da gordun mu hiç hep erkek mi gördün:)) evet ama bnm ruyalarm genelde duz cikr cevremden hep ruyalarnn ters ciktigini duyuyorm bilemedm :)
Aminn canımRabbim yardımcın olsun
O zaman ne kadar damlatacgini biliyorsunzaten ben ondan gaza gelip damlattim sabahyoksa yarın yapacaktım testi
Sadece bir kez gordum onda da erkekti ve erkek olcani öğrenmistm ama bn cinsiyetini hic dusunmemistm yani kafada krcalamamak lazm bilinc altida olanlior bnce bazn bu gorenlerPeki kız da gordun mu hiç hep erkek mi gördün
Doğru diyorsun ya hayırlısı olsun daSadece bir kez gordum onda da erkekti ve erkek olcani öğrenmistm ama bn cinsiyetini hic dusunmemistm yani kafada krcalamamak lazm bilinc altida olanlior bnce bazn bu gorenler
Ayy o zaman inşallah önce sizlerden sonra da bizlerden güzel haberler paylaşırız inşallahMerhaba kuşum hayırlı olsun inşallah tutarben de bu ay yaptırdım sonucu bekliyorum şimdi. Aşılamadan sonra karın ağrısı bel ağrısı çok çektim gebelik yoksa eğer bunlarin ignenin etkisi olmuş olacak.
Valla ilk cocksa zaten cinsiyet onemsiz bnce ikinci ise tabi gonul ister ikisinide tatmak onu anlarm da en onemlisi saglikla dunyaya getireblmek onlra ii gelecek sunablmek yetistireblmek Rabbim hersyin en hayirlisini nasip eder zatenDoğru diyorsun ya hayırlısı olsun da
İnşallah canım benim inşallahAyy o zaman inşallah önce sizlerden sonra da bizlerden güzel haberler paylaşırız inşallah
Olursa inşallah ilk olacak kuzum. Çok doğru diyorsunValla ilk cocksa zaten cinsiyet onemsiz bnce ikinci ise tabi gonul ister ikisinide tatmak onu anlarm da en onemlisi saglikla dunyaya getireblmek onlra ii gelecek sunablmek yetistireblmek Rabbim hersyin en hayirlisini nasip eder zaten
Ozmaan demekki Herzaman akıntıyı görmek yda akıntı olacak diye bir şart yok ..sonuçta sne yumurtluyorsunBenim de hiç öyle akıntim olmuyor biliyor musun bekarken olurdu birazcık sonra tamamen kesildi. Sadece catlatma iğnesi veya ilaç kullandığım zaman biraz afedersin beyaz akintim oluyor bu kadar
O zaman ne kadar damlatacgini biliyorsunbardagin icindeki çişe tüm çizgiler belli olana kadar daldiriyorsun testi
Allah iyiliğini versinSabahın köründe sen sanıyor musun ki bardağa falan yaptım isterken az çubuğa çektim tamam işte o yüzden az çekmişim anca ıslattı ya zaten
Kuzum yumurtlama sonrası da silik ikinci çizgi çıkar tek çizgiye düşmezBenim yumurtlama oldu hatta attım buraya yorumlamıştın :) ama hala silk ikinci çizgi çıkıyor normal mi yani yumurtlama olmadığı günlerde çıkar mı silk çizgi yoksa teke mi düşer ovu bittikten sonra
Niye erkek istemiyorsun ya benim oğluşum varPeki kız da gordun mu hiç hep erkek mi gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?