- 12 Ocak 2022
- 1.921
- 1.126
- 83
Heeee :))) testnz 5 dkkda algiliyorsa gec cikmis oyuzden tekrrlamak lazm bazen gec cikip hamile olanida okudum ama bnm gec ciktiginda kirmzi gbi olmaz bole su rengi gibi olurdu iki gun sonra tekrrlayin bnce ama normalde hamileyken ilk 1-2 dkkda silikte olsa cikior yani bnde oyle oldu yinede bu islerde kesnlik ykHayır bende de çıkmadı zaten o saate kadar uyumamistim bide o yüzden sızmışım komodinde kalmışyani bı 10 dk bişey yoktu
Aşi gecikme veya erken gelme yapiyor canım. 3 ayda düzene bindi benim zorla. Oluvusyon yapmadim ama yumurtlama agrisi ve akıntısı olurdu bende o 3 ayda onlari da hissetmedim. Tabiki gebelikte olmadi. Asidan dolayi pişmanlık yaşadım.Ocak 1 de aşı oldum biontech.ilk defa reglim gecikti 8.gün oldum doktora gittim anlatınca hormon testi yaptı yarısını yapmamış bileNyse o sonucu göstermek için.komşuda şu alaka alt katımızdalar ya malum tık dese duyuluyor sesimi duydu tabi bağır çağır.bende zaten cazgırın önde gideni
Ama kahverengi akıntım var belki adet olurumYaaaaaahaydi hayırlı olsun kuzum. Baya Baha belirgin Alırım bı halay başı tey tey tey
Kız harbi mi diyon beni nasıl mutlu ettin bu güne kadar kaç tane böyle rüya gördüm bı kere kız görmedimtek bildiğim ve emin olduğum şey hamile bir kadın rüyasında erkek bebek görürse kızı olur, kız bebek görürse oğlu olur. Ben de bu arada hep erkek görüyorum
İnşallah yerlesmedir takip et bakalım. Kan ne zqman vereceksinAma kahverengi akıntım var belki adet olurum
Belki bugün acile gider veririm. Alıyorlar demi gebelik için?İnşallah yerlesmedir takip et bakalım. Kan ne zqman vereceksin
Aaa çok ilginç ben kız görmüştüm oğlum oldu ve bir çok kişiden böyle duydum hatta rüya tabirlerinde de böyle geçiyorBen erkek gormustm erkek cikmisti
Benim ilk daha o yüzden pek bı tecrubesizimHeeee :))) testnz 5 dkkda algiliyorsa gec cikmis oyuzden tekrrlamak lazm bazen gec cikip hamile olanida okudum ama bnm gec ciktiginda kirmzi gbi olmaz bole su rengi gibi olurdu iki gun sonra tekrrlayin bnce ama normalde hamileyken ilk 1-2 dkkda silikte olsa cikior yani bnde oyle oldu yinede bu islerde kesnlik
Bence de aminnnKız harbi mi diyon beni nasıl mutlu ettin bu güne kadar kaç tane böyle rüya gördüm bı kere kız görmedimsanki birini buldum da cinsiyet kaldı benimki de laf hayırlısını versin Rabbim kız erkek fark etmez
İnşallah vardır nasip artıkHeeee :))) testnz 5 dkkda algiliyorsa gec cikmis oyuzden tekrrlamak lazm bazen gec cikip hamile olanida okudum ama bnm gec ciktiginda kirmzi gbi olmaz bole su rengi gibi olurdu iki gun sonra tekrrlayin bnce ama normalde hamileyken ilk 1-2 dkkda silikte olsa cikior yani bnde oyle oldu yinede bu islerde kesnlik yk
Alırlar alırlar hem dr ile konusursun akintiyiBelki bugün acile gider veririm. Alıyorlar demi gebelik için?
Benim ruyalarm genelde duz cikar belki ondandir:)Aaa çok ilginç ben kız görmüştüm oğlum oldu ve bir çok kişiden böyle duydum hatta rüya tabirlerinde de böyle geçiyor
Tamam gidecegim bugün. Koyu geldi sabah baya açıktı rengi şuan koyu. Durdu ama arar ara geliypAlırlar alırlar hem dr ile konusursun akintiyi
Olabilir canımBenim ruyalarm genelde duz cikar belki ondandir:)
Rabbim yardımcın olsunKızar saat 15:00de rahim filmi çekilcem alırım bi duanızı
2-3 yetiyor zaten uzerinde yazdigi kdr damlatin pazartesi sabah tekrr yapin bence ozaman buyuk ihtimal sonc kesnlesir ama adet gorene kdr hicbrzman kesn sonc yoktur son iliskiden 10 gun beklemek sart adetbokacahnz gun bile olmadiysanz iliski olduysa adet geciktiyse o 10-14 gun beklenmeliB
Benim ilk daha o yüzden pek bı tecrubesizimböyle çok fazla da damlatmadim aslında 2 damla falan taş çatlasa 3 damlatmisimdir bilmiyorum evde test de kalmadı nöbetçi eczane ara şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?