Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır bende de çıkmadı zaten o saate kadar uyumamistim bide o yüzden sızmışım komodinde kalmış yani bı 10 dk bişey yoktu
Heeee :))) testnz 5 dkkda algiliyorsa gec cikmis oyuzden tekrrlamak lazm bazen gec cikip hamile olanida okudum ama bnm gec ciktiginda kirmzi gbi olmaz bole su rengi gibi olurdu iki gun sonra tekrrlayin bnce ama normalde hamileyken ilk 1-2 dkkda silikte olsa cikior yani bnde oyle oldu yinede bu islerde kesnlik yk

Aşi gecikme veya erken gelme yapiyor canım. 3 ayda düzene bindi benim zorla. Oluvusyon yapmadim ama yumurtlama agrisi ve akıntısı olurdu bende o 3 ayda onlari da hissetmedim. Tabiki gebelikte olmadi. Asidan dolayi pişmanlık yaşadım.

tek bildiğim ve emin olduğum şey hamile bir kadın rüyasında erkek bebek görürse kızı olur, kız bebek görürse oğlu olur. Ben de bu arada hep erkek görüyorum
Kız harbi mi diyon beni nasıl mutlu ettin bu güne kadar kaç tane böyle rüya gördüm bı kere kız görmedim sanki birini buldum da cinsiyet kaldı benimki de laf hayırlısını versin Rabbim kız erkek fark etmez

B
Benim ilk daha o yüzden pek bı tecrubesizim böyle çok fazla da damlatmadim aslında 2 damla falan taş çatlasa 3 damlatmisimdir bilmiyorum evde test de kalmadı nöbetçi eczane ara şimdi

İnşallah vardır nasip artık

B

Benim ilk daha o yüzden pek bı tecrubesizim böyle çok fazla da damlatmadim aslında 2 damla falan taş çatlasa 3 damlatmisimdir bilmiyorum evde test de kalmadı nöbetçi eczane ara şimdi
2-3 yetiyor zaten uzerinde yazdigi kdr damlatin pazartesi sabah tekrr yapin bence ozaman buyuk ihtimal sonc kesnlesir ama adet gorene kdr hicbrzman kesn sonc yoktur son iliskiden 10 gun beklemek sart adetbokacahnz gun bile olmadiysanz iliski olduysa adet geciktiyse o 10-14 gun beklenmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…